תגידו...

תגידו...

זה רק נדמה לי או שבאמת הצטרפו המון חדשים בזמן האחרון? אני מציעה שנתחיל שרשור בו חברי הפורום יציגו עצמם - ולו ע"מ להפיג את הנוירוזות שלי, קמעה. אין צורך לתת פרטים מזהים (ואפילו רצוי שלא). אולי די בתשובות לשאלות האלו: 1. כמה זמן כבר את/ה מאזינ/ה או מכיר/ה את הפלויד? 2. חתולים או כלבים? אני אתחיל: 1. הכרתי חלק מהאלבומים שלהם לפני כ-25 שנה, וחלק מהסינגלים עוד לפני כן. בצורה רצינית אני מאזינה להם רק כ-9 חודשים. 2. כלבים. עד לאחרונה הייתי אדישה לגמרי לחתולים, אבל עכשיו, לאחר שהתברר שהאלטר-אגו שלי הוא חתולו של סיד בארט, אני מתייחסת אליהם ביותר סימפטיה.

יאללה!

וכן, הצטרפו מלאן חדשים... בואו נקווה רק שרובם יתרמו יותר מהודעה אחת של "אני חדש פה"
. 1. בעיקרון אני מכיר את הפלויד הורוד מאז שנולדתי, הודות להערצו של אבי אליהם. אני זוכר את עצמי כבר בגיל מאוד צעיר שומע את פינק פלויד באוטו. את ההאזנה היותר רצינית התחלתי לפני שנה בערך, ואז כבר הכרתי יותר אלבומים והופעות, וכמובן את הביוגרפיה הכללית. 2. אף אחד מהם
. כן, תנו לחיות לחיות לא היה אף פעם הצד החזק שלי
. לספתא שלי יש חתולה, שאחד מההנאות הבודדות שלה, כנראה, הוא לגרום סבל ע"י סריטות לכל מי שנכנס אליה לטריטוריה. כלבים... המממם... הם יצורים די מטופשים, האמת
.

יאללה נשחק

1. אני שומע פ"פ מגיל 10-11 בערך, בעיקר בזכות הקסטה (ככה הינו קוראים לקלטות פעם) של החומה שהייתה לאחותי הגדולה, בערך בגיל16-18 פינק פלוייד היו רוב עולמי המוסיקאלי, מאז במשך קרוב ל 15 שנה זנחתי את הורדוים לטובת דברים אחרים אבל לאט לאט, חלק מהיצרה שלהם, במיוחד זה שנוצרה בין 68 ל 73 התחילה להתחבב עלי מחדש. היום אם אני שומע אותם זה בעיקר את החלילן, אמא לב אטום ומאדל, כשמידיי פעם גם הצד האפל מוצא את דרכו למערכת באופן מיסתורי, באופן מיסתורי עוד יותר לעיתים אפילו אנימלס ו Whish נמצאים שם אבל בדרך כלל אני לא מודה בכך בפומבי. אגב בפורום אני נמצא בערך מהדף הראשון שלו, אבל אני לא כל כך פעיל ככותב. 2. חזירי ים אפגניים.

emmily plays

New member
טוף

1)אני בת 23.ומעת פלויד מגיל 17 ובצורה רצינית מאז תחילת הקיץ 2) חתולים , כלבים, עכברים, שפנים, אוגרים, לטאות ובעצם הכל. חוץ מג'וקים ונחשים.

CaerBannog

New member
או וול.

1. שומע ברצינות? בערך מאז כיתה ח'... קילבתי עותקים של דיסקים מפה ומשם ואז גם רכשתי כמה וכמה. היום לא שמעתי אותם חוץ מיצאות ברארטיות מזדמנות כבר המון זמן. 2 ננראה לי חתולים? אני מעדיף בחורות בכל מקרה.

edlessme

New member
הממ... עדיין לא כתבו באמת חדשים...

1)אממ.. ארבע(?) שנים בערך רציני... כמובן שאבא שלי נורא אהב לספר לי על כמה שהם יותר טובים מגרין דיי ורייג' אגיננסט ת'א משין בציעורתי.. אבל מי מקשיב לאבא בגיל 12-13??.. (אחחח.. אז הייתי פרוע... היום.. כיבשה...) ואז, לא זוכר למה... יום בהיר אחד החלטתי לשים את אנימלס של אבא שלי בתוך המערכת.. ולמרות האורך העצום של כל שיר... דווקא אהבתי... ואז באהחומה מחבר שלי... ואז דארק סייד... ואז ויש יו וור היר (באותו טיול למען האמת...)...ומשם... הכל הוא כבר היסטוריה (לא חוקית כל כך...) 2)כלבים, למרות שאני מעדיף כלבים מאוד מסויימים... the harrier and bigger the much friggin better... אגב.. ידעתם לסנט ברנרדים יש שמה ויסקי בתוך החבית הזאת?

edlessme

New member
כן.. רק שאצלי זה ויסקי בקופסה של

סחוג... אחחח.. הטיול של כיתה י'... אני לא יכול לתאר לכם איזה כיף זה למצוא את עצמך בבוקר בתוך בוץ... של הלונה גל...

OzzzzzY

New member
אני...../images/Emo13.gif

1.שומע פינק פלויד בערך שנתיים (לא הרבה בכלל) , אבל מכיר אותם כמו אחד ששומע אותם הרבה יותר זמן (ת'אמת...זנחתי אותם בכמה חודשים האחרונים לטובת להקות ואמנים אחרים , אבל הם עוד יחזרו) 2.אמממ....בעיקרון כלבים , אבל יש לי גם חיבה לחתולים (במיוחד לבנים או ג'ינג'ים - עדיף שיהיו גורים)

N a V e

New member
תורי..

1.אני גם שומע פינק פלויד משהו כמו שנתיים.ואי אפשר להתעלם מהעובדה שהשנה זה חזק אצלי הרבה יותר.עברתי מעין תהליך מוזיקלי מסוים בזכות הפלויד...את ההערכה שביצירת הצליל,את הראש היצירתי והמחשבה שמעבר לנגינה. 2.אין לי העדפה מסוימת.אין לי בעיה עם שניהם.

בא והולך

אני שומע אותם וחי אותם ברציפות יותר משלושים שנה ולא מספיק להתפעל,כל פעם מגלה דברים חדשים,כל יום שישי אחר הצהריים אני יושב שעות עם אזניות ומתנתק מהעולם. הגעתי לפורום הזה במקרה,ודי נהנה לקרא את התגובות (ברוב המקרים מן הצד). מה שהכי מרגש אותי(ברצינות)זה שחברה מאוד צעירים מלאים הערצה ללהקה האדירה הזאת,ולמרות שהם נולדו אחרי שהלהקה התפרקה, זה מזכיר לי שכשהתחלתי לשמוע אותם אז המורה שלי לנגינה אמר לי שבעוד 50 שנה ידברו על הפינק פלויד כמו על מוצארט ובטהובן,(זה היה לפני כ-30 שנה),ולא רחוקה הדרך שכך יהיה. יש לי ילדה בת 12 שאני מנסה להכניס אותה לעניינים,אבל היא כנראה עדיין לא בשלה לזה. חברה צעירים תהנו מן המוסיקה והשירה הנפלאה שלהם.

annagr

New member
אתם כל כך מבוגרים...

1. מכירה? מאז שנולדתי בערך, הוריי הזכירו שירים שלהם (הם שמעו אותם במחתרת כשהם היו צעירים) אבל אף פעם לא התעמקתי בהם, עד לפני שנה שעברה. מאזינה? מסוף שנה שעברה :) הספקתי להכיר את רוב האלבומים שלהם, אבל יש לי עוד כמה חסרים, מקווה שהאוסף יושלם פעם הבאה שאני אהיה בעזריאלי. חדשה שכמותי :) 2. כלבים- בעיקר בגלל העובדה שיש לי אחד ואני מתה עליו :) חתולים הם סתם מפונקים קטנים שלא מחזירים חיבה, אבל לא להתחיל להתווכח איתי על הנושא בבקשה :) *אני יודעת שאני לא כותבת הרבה בכלל, אני בספק אם מישהו מכיר אותי, אבל זה רק בגלל שהדעות של הותיקים יותר אמינות מדעותיי, כי שלי מתחלפות לרוב והן לא מבוססות, לכן אני גם לא נוטלת חלק בפרוייקט השירים :)*

Marmaduke

New member
אני בתור!

1. אני מכיר אותם מגיל 13 בערך..אבל שומע קבוע רק בשנתיים האחרונות.. חבר שלי אמר לי לקנות את אומה גומה..וקניתי..התרחקתי ממנו כמו מאש כי הוא היה משוגע מדי לטעמי.. בשנתיים האחרונות שחזרתי לפעילות הבנתי איזה דיסק מדהים הוא.. 2. חתולייייייייםםםםםםםםםם החיה הכי מדהימה שקיימת..היו לי במהלך חיי 5 חתולים שונים.. האחרונה נעלמה לפני חצי שנה בערך..:(( מאז אני עצוב נורא..

NIR Y

New member
אני לא נחשב חדש נכון

אממ אני מכיר אותם פחות משנה אבל... כבר היום אני יודע שנאי לא ישמע אף פעם משהו טוב כמו פינק פלויד (קצת עצוב אבל רק קצת) יש לי עוד הרבה להכיר על הלהקה מה זה משנה חתולים או כלבים אני עדיין לא יודע אבל אני די אוהב את שניהם אבל בכלזאת אני מעדיף כלבים (יש לי בבית חתולה וכלבה)שני לבנות ויפות במיוחד ביחד

OzzzzzY

New member
אל תהיה סתם עצוב...

יש מעבר לפינק פלויד המוןןןןןןןן דברים טובים , ואף יותר טובים מפ"פ שאפשר לשמוע... אני ממש לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת...

NIR Y

New member
אממ אז שיגרמו להריגש כמו

פינק פלויד כגיליתי אותם ברור שיש עוד הרבה מוזיקה טובה ואני רוב הזמן לא שומע פינק פלויד אבל.. בכל זאת תמיד אני יזכר את פינק פלויד כהכי... ! תן דוגמא למוזיקה שאתה חושב שברמה של פינק פלויד אני ישמח לנסות

OzzzzzY

New member
אאמממ....

זה עניין קצת מורכב... "תן דוגמא למוזיקה שאתה חושב שברמה של פינק פלויד": אין בדיוק מדד שמודד רמה של להקות , וכל אחד יכול לחשוב שלהקה X היא הכי טובה , ואחר יחשוב שלהקה Y יותר טובה...זה עניין של טעם... דבר שני , רמה של להקה מתאפיינת עפ"י מספר רב של אלמנטים כגון:רמה של יצירה , מקוריות , טקסטים , נגינה , וכו'...וכל להקה יש לה את האלמטים שהיא חזקה בה...ועוד פעם , זה עניין של טעם אישי , כ"כ יכול לחשוב אחרת... "אממ אז שיגרמו להריגש כמו פינק פלויד כגיליתי אותם": אין לי מושג מה הרגשת כשהקשבת לפ"פ בפעם הראשונה... כ"א יכול להרגיש אחרת , וזה גם קשור לאיזה אלבומים הקשבת בהתחלה... מה שכן אפשר לעשות...תן לי דוגמא לז'אנר של רוק , או תקופה , ואנחנו נמליץ לך על להקות טובות...

NIR Y

New member
כן אני מבין מה אתה אומר

וזה די בעיתי כי אני אוהב הרבה סוגים של מוזיקה דיר-סטרייטס דיפ-פרפל קולדפלי קווין יו-טו סטינג נירונה לד-זפלין אווט-קסט וכתבתי רק מה שאני ממש אוהב אני גם חושב שהשיר האחרון שחידש אייל גולן ממש יפה, אז אתה מבין אני אוהב כמאת כול מוזיקה כל עוד היא טובה ואכותית אבל לא כמו פינק פלויד אם יש לך מה להמליץ בכיף.. אני ישמח לשמוע

OzzzzzY

New member
אמממ....

מהלהקות שרשמת אני יכול להמליץ לך רק על מה שאני שומע...: לד זפלין: כל אחד מארבעת האלבומים הראשונים הוא מעולה (אך יש לציין שהם יחסית שונים אחד מהשני)!!! דיפ פרפל: כל האלבומים עד Machine Head מעולים...אם אתה אוהב רוק כבד לך על Machine Head בתור התחלה , אם אתה יותר נוטה לפרוג לך על "דיפ פרפל - 1969" בתור התחלה (זה גם אלבום רוק כבד , אך בשילוב עם פרוג) דייר סטרייט: אאמממ...לא מת עליהם...לך על האוסף... אהה...כדאי לך להפסיק עם הגישה של "פינק לפויד זה הדבר הכי איכותי ששמעתי...אין יותר טובים מהם...בלה בלה בלה..."

NIR Y

New member
כתבת מה שאני כבר כתבתי

מה שכתבתי אני שומע! אני לא צריך שתגיד לי לשמוע אותם כי אני כבר שומע אותם. זה לא היה ברור ? לא משנה... דייר סטרייטס ענקים ומגיע להם כבוד ואני לא חושב שפינק פלויד המוזיקה הכי טובה שיש או הכי איכותית אין דבר כזה הכי במוזיקה, חוץ מי ההכי שלי, ואני בשבילי פינק פלויד זה המוזיקה כי טובה שאני מכיר. אני התכוונתי למוזיקה חדשה שלא כתבתי כבר שאתה ממליץ, אבל לא משנה.

למעלה