תגידו...

OzzzzzY

New member
חחח....אדיוט...

כתבתי את זה כי הבנתי לפי הגישה שלך , שאתה מוריד שירים מהאינט'...חחח...(ואל תגיד לי שלא) רמזתי לך לקנות אלבום , כדי שתתחיל לשמוע מוזיקה כמו בן-אדם , וכדי שתתנתק מהגישה האדיוטית שלך... שמעת כל החיים של מספר בודד של להקות , וכבר קבעת שפ"פ זה דבר הכי אכותי ששמעת?!?! אבל עזוב...אני לא רוצה יותר להכנס לזה...

NIR Y

New member
השיחה נעשתה מפגרת אז רק משהו אחרון

לא רק שאני לא מוריד מהאינטרנט הכל אצלי מקורי אני לא צורב!! כלום !! וכתבתי רק חלק מסוגי המוזיקה שאני שומע אלה שאני ממש אוהב אני לא יודע איך הבנת שאני מוריד מוזיקה אבל לא משנה

אוקיי

בעיקרון התחלתי להאזין להם לפני כ- 4 שנים. חתולים או כלבים....שאלה קשה. עד לפני כמה חודשים הייתי עונה חתולים ללא היסוס אבל כיום יש לי טראומה אז....חתולים כל עוד אני לא מתקרבת אליהם. וכלבים בגלל הכלבה שלי

נו למה לא.

את פינק פלויד הכרתי *רק* בשם בערך מגיל 10 אם אני לא טועה... בגיל 11-12 דוד שלי הכריח אותי להקשיב למוזיקה שלהם,וגם לשל קלפטון,ואיתם התחלתי את כל הסיפור,הם אלו, שבואו נגיד - "פתחו דלתות" בשבילי,ואפילו אם יום בהיר אחד אני כבר לא אשמע פינק פלויד,אני עדיין יאהב אותם,כי הכל בזכותם (ובזכות קלפטון כמובן). ואני מעדיפה חתולים...כלבים גדולים מדי ומעצבנים.

FloyDviR

New member
והנה שלי...

1. אני מאזין להם מהרגע שהכרתי אותם... לפני 5 שנים בערך. 2. כלבים

Miss CB

New member
דההההה, כלבים ../images/Emo13.gif

הם יותר נאמנים, וחוצמזה חתולים הם די מפונקים, ואני בעצמי מספיק מפונקת גם ככה
1. אממפ ממש לא הרבה זמן... מתישהו בתחילת השנה (האזרחית, כלומר לפני 10 חודשים אולי 11 ככה) ביקשתי מאבא שיביא לי את WYWH באחת מהנסיעות הרבות שלו לחו"ל, אח"כ באה הבקשה לANIMALS, את הדארקסייד קניתי לבדי בת"א ומשם זה המשיך... יש לי בנתיים שבעה שלהם, כולם מקוריים, רק על שניים שילמתי בעצמי
(איזה דבר משתלם זה ימי הולדת, הא??)

gilliron

New member
אני אגיד...

אהלן, אני גיל ואני מכור... לגבי השאלות: 1. אני מכיר את הפינק פלויד מאז כיתה ו'-ז' שהיו לפני 15 שנה בערך. את גיל ההתבגרות העברתי בהאזנה אינטנסיבית לכל מה שנטף ממנו ולו שמץ של פינק פלויד. אחר כך קצת עבר לי אבל עדיין אני זוכר להם טובה ושמח שיש מקום בו אפשר להתעסק גם בעניינים חשובים כמו שירי האלבום הראשון שלהם (וההכי טוב לדעתי...). 2. יש לי כלבה אז מה זה אומר עליי? כלום, כי אני מת גם על חתולים (אולי בקרוב יהיה גם כזה בבית).

נימרודל

New member
ובכן...

1) מכיתה ו בערך... זאת אומרת... שנתיים וקצת. הכל בגלל אח שלי- הדיקטטור. 2) לא זה ולא זה... אני חולת ניקיון.

דדאלוס

New member
חדשים זה דבר יחסי, כמובן

כאמור הייתי כאן איך שהפורום נוסד, ואני שמח מאד לגלות שהרבה יותר מעניין פה לאחרונה. כמה זמן מאזין לפלויד? בואי נאמר ששמעתי את Wish you were here בזמן אמת, ז"א כשהוא יצא...בשלב מסוים האזנתי לצד האפל יום-יום במשך שנה שלמה. עם השנים השלמתי את אוסף הדיסקים המלא, אי אלו ספרים, ועוד קצת

נימרודל

New member
גם אני לא חדשה...

סתם בגלל שכולם הגיבו... יש הרבה משתמשים שנכנסים פעם אחת לשאול שאלה. בגלל זה...

למעלה