תגידו

NBGirl

New member
תגידו

(הקטע הבא כתוב בלשון נקבה אך מופנה גם לזכרי הפורום) קרה לכן פעם שדיברתן עם מישהו באינטרנט ממש הרבה זמן והוא שיעשע אתכן וכל פעם שהוא התחבר היה לכן כיף ואז.. יום אחד, החלטתם להיפגש ו..הממ בוא נגיד שאתן לא ממש יודעות מה עבר עליכם ברגע שהחלטתם להיפגש ?
כשדיברתם הוא היה ממש טוב לב ונורא מעניין אבל כשראיתן אותו שכחתן הכל לנוכח ה... מראה שלו (?)
ספרו על מקרים שקרו לכם

קרה, קרה...

פגשתי אחת... איך נגדיר אותה יאק טיבטי יותר מושך ממנה... לא... את גודזילה הכינו כשהיא דיגמנה... לא... היא מוכיחה סופית שמוצא האדם מהקוף... מבינים את הרעיון

NBGirl

New member
חזק בתיאורים ../images/Emo45.gif

:) מה באמת עושים במקרה כזה, ממשיכים לדבר אחר-כך ? ומה אתם חושבים על פגישות עם אנשים מהאינטרנט באופן כללי- שווה ללכת על זה או לא ?

HyPeR SoNiC

New member
אני מסכים איתך

לי קרה מקרה בדיוק כמו שלך..... ואני ממשיך לדבר איתה באינטרנט, ולפעמים גם בטלפון... כי בכל זאת, היא אחלה של בן אדם...... ולגבי פגישות עם אנשים מהאינטרנט, זה אחלה... ואני מדבר מניסיון.....

מיטללל

New member
כן ../images/Emo4.gif

יותר מפעם אחת. מפגשי נט (לרוב) זה..
אגב מתי עושים מפגש פורום?:)

20דניאל

New member
כן...

זה קצת לא נעים בלשון המעטה... אבל דווקא בגלל זה בפגישה ראשונה צריך להפגש במקום ניפגשים במקום נייטרלי כמו מועדון,סרט,ים, אך לעולם לא בבית קפה.. כי אז אתה תקוע אתה ואין לך לאן לברוח בלי לפגוע בה... וגם מבקשים להביא חברות ובאים עם חברים... על כל מצב... ולכן עדיף לשאול איך הוא נראה או היא ניראית ורק אז נפגשים... מקווה שנהנתם מהקריאה

Tnalas1

New member
בגלל זה

מבקשים תמונה (עדיף כמה) אם רואים שזאת כוסית אז בזמן שהיא שואלת "למה אתה לא עונה?" אתה כבר ביציאה מהרחוב שלך חוגר חגורת בטיחות בזמן שאתה מאותת לצאת לכביש הראשי. חבר'ה! יש כוסיות באינטרנט - בדקתי נגעתי ניסיתי זה לא אשליה! קיצר תהיו זהירים והכל.. לא לקפוץ על כל פלוץ.

מיטללל

New member
דה

נויה לא דיברה על המראה של הבנות בנט. אלא על המראה ה... מממ..... הלוקה של הבנים. (לא מדובר פה על אנשי הפורום הנ"ל. פה חשים ביחוד).

Tnalas1

New member
אבל כתוב

שזה מופנה גם לגברברי הפורום! ומזתומרת לא מדובר פה על אנשי הפורום? כולם פה דודי בלסר?

NBGirl

New member
הרגת אותי :)

פה באמת האנשים יפים יותר.. אסף- מזתומרת לא לקפוץ על כל פלוץ ? יצאת רשע.. :) חוצמזה.. אם היא ישר שולחת לך תמונה ואפילו לא הספקת להכיר אותה והיא העצם חלולה, מה תעשה ?

Tnalas1

New member
אממ

אז עכשיו כאילו אנחנו מדברים על ההיפך? מה קורה אם הבחור/ה יפה אבל האישיות לא עולה בקנה אחד עם מה שציפית?

NBGirl

New member
אתה התחלת! ולא..

אתה אומר שאתה ישר מבקש תמונה ? אתה לא נותן צ'אנס בכלל. אני אישית לא אוהבת לשלוח ישר תמונה, כשעוד אין לי אמון בבן-אדם. מי יודע לאן היא תגיע בסוף ?!

Tnalas1

New member
ברור שתמיד לפני

צריך איזה SMALL TALK אבל ד"כ היום כבר הבחורה תשאל אם הבחור לא יספיק לפניה.. זה פשוט מהלך ידוע כבר. אז יש לך מקרה מעניין לספר לנו? זה בכלל קרה לך? וחוץ מזה
למה שזה לא יהיה שרשור של הצלחות? של אנשים שפגשו בחורות מהממות גם באישיות וגם במראה?

NBGirl

New member
לך על זה ../images/Emo13.gif

ספר לנו..! אנחנו אוהבים לשמוע גם דברים טובים :) לי אישית לא קרו דברים מעניינים..

Tnalas1

New member
סיפור הצלחה?

אין הרבה מה לספר.. אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה סיפור הצלחה - כי אנחנו לא ביחד עכשיו. אבל מבחינת פגישה שלא התאכזבנו שנינו - בהחלט הצלחה.

קרה לי

דיברנו הרבה באינטרנט, דיברנו הרבה בטלפון ובמהלך כל הפגישה הראשונה שלנו הרגשתי שאני עומדת להקיא (נשמע רע? הא? חחח מסכן). הוא באמת היה נראה לי ממש מוזר כשראיתי אותו (עם הזקן הצרפתי הוא היה נראה בן 30 לא בן 17), אבל אח"כ נפגשתי איתו עוד כמה פעמים... אפשר לאמר... מי ינחש על מי אני מדברת?

למעלה