תגידו

numerw

New member
טוב גם לי יש ...

הכי גרוע שאני זוכר שדיברתי עם איזו אחת המון זמן ולפני שהיא הגיעה לאיזור היא שלחה תמונה וכשנפגשנו היא פשוט היית הגירסה הישראלית למיס פיגי מהחבבות... וגם היו גם הצלחות

numerw

New member
תשמע בדיוק חזרתי מהעיר=)

אז צריך להתארגן קצת וזה.. כשגרים באילת אז המון באים לבקר פה בעיר אז יותר מפעם אחת יצא לי להיפגש עם מישהי שהכרתי ברשת. נספר שתיים .. את הראשונה הכרתי דרך חבר משותף ,התחלנו לדבר על מוזיקה(ברי סחרוף ורוקפור!) ופשוט הסתדרנו מצויי. אחרי כמה חודשים היא באה לבקר בקיץ והיה ממש סבבה, הלכנו קצת לים ויצאנו לשתות בערב ואנחנו עדיין מדברים בכיף
הייתה אחת שהתחלנו לדבר לפני יותר משנה וחצי על הצבא ומה שמסביבו.. בהתחלה נפגשנו במסיבה בחממה ליד נתניה לפני הגיוס ואחרי זה לא יצא להיפגש עוד אבל שמרנו על קשר. בגלל יציאות הפוכות(שנינו היינו קרביים, אני בינתיים הספקתי להיפצע) ורק שבוע שעבר יצא לנו להיפגש שוב כי היא משרתת ממש קרוב לאילת והיא פשוט אחלה בנאדם וכיף לדבר איתה ולא הייתי מאוכזב בכלל אחרי שנפגשנו. עוד שבוע היא מתחילה קורס מ"כים פשוט תותחית

Flash Button

New member
לא קרה בינתיים..

בפגישות "דייט" כאלו.. אבל קרה במפגשי פורום למינהם שהייתי בהם..וראיתי אנשים שממש תיארתי אחרת. למרות זאת, זה לא ממש משנה לי..אני עדיין ממשיך לדבר איתם כמו תמיד.

sattla

New member
אצלי לא קרה מקרה כזה...

כי הוא פשוט לא היה
לא נפגשתי עם אף אחת. אז איני יכול להביע את דעתי
אבל אני מאמין שכמו שנאמר כאן, אם יש תמונה אז זה בסדר...

dreamgirl000

New member
כן כן ......./images/Emo151.gif

עד שגיליתי שהוא ערבי.... וכשגיליתי שהוא ערבי..לא הצלחתי להיפטר ממנו...כי עוד לפניי שגיליתי זאת....הוא ביקש..אם להיפגש איתו...ואני חשבתי בן -א ד ם ישר... אז הוא שלח לי תמונה שלו....ואז הבנתי שהוא ערבי.... כי השם שלו בהתחלה היה אסף... ואז פתאום השתנה לאיסאף........וזה שם ערבי....... ויש לו מה זה מושג טוב בעברית....

sOurce of life

New member
קרה לי!

דברתי אם איזה אחד שחברה שלי שדכה לי אבל לא ראיתי אותו! בכל מקרה דברנו מלא זמן והחלטנו שהגיע הזמן להפגש! בוולנטינז די יצאנו והתאכזבתי! כי במחשב הוא לא היה בישן! ובפגישה היה לו אפילו קשה לדבר איתי... ושלא נתחיל לדבר על המראה שלו!

Anna Karenina

New member
בוודאי שקרה...!!!

בואו נאמר רק, שהבחור נראה כאילו הוא לא אכל מזה שנתיים, ויותר גרוע, לא הסתפר או התקלח מזה 5 שנים...

h e n y

New member
היה. ניסיתי.

ולא נראה לי שאני יעשה את זה שוב.......
אני פשוט שונאת פגישות עיוורות...
שם הכרתי את החבר הראשון שלי שהיה חייזר באופי

קרה קרה בטח קרה

דיברתי עם אחת באינטרנט ולפי איך שהיא תיארה את עצמה הייתי בטוח היא כוסית סוף טוב אני נוסע אלייה שאני רואה אותה אני כזה"אלוהים ישמור,איזה מכוערת!" (בלב כמובן) ואז הייתי אצלה כל היום וניסיתי לברוח ממנה כל היום מה גם שהיא לא התקלחה והייתה מסרוחהההה,סרט רע :\

קרה פעם, הבחור היה מקסים

מבחינת אופי ובטיפשותי פיתחתי רגשות עוד לפני הפגישה. אחרי הפגישה ... כל הרגשות וההתלהבות נעלמו להם! אין מה לעשות , הבחור פשוט ממש לא היה הטעם שלי והרי בלי משיכה אי אפשר להמשיך את העסק...

מלשב 669

New member
שמעי

אני אישית עוד לא נפגשתי עם אף אחת(/אחד
), אבל אני אנסה לייעץ בכל מקרה. אפשר לקלוט את הבן אדם אחרי כמה זמן, אם זה בשיחת טלפון והכל. לא נראה לך שיילך משהו עדיף לא ללכת. אם אין בעיה, אז אין הרבה מה להפסיד. הכי גרוע לא ייצא משהו. אין סיבה שלא תדברי איתו אחרי זה בנט. פשוט תגידי לו שלא נראה לך שייצא משהו וזהו. חוץ מזה אל תבני על אנשים בנט, הרוב פה זוועה, ואם תמצאי מישהו נורמלי זה נס.

למעלה