תגידו,

איימוש

New member
תגידו,

אני לא רוצה להשמע מטומטמת אבל מה הפירוש האמיתי של alias??. זהות בדויה נראה לי כל כך לא קשור לשם המקורי!. זה כאילו המתרגמים, לא מצא חן בעינהם השם אז שינו לגמרי!. אבל מצד שני, יכול להיות שזה כן קשור ויצאתי האהבלה. די לקשקש. שמישהו יענה לי ויפתור את הויכוחים שלי עם עצמי. תודה!

איימוש

New member
ועוד משהו-../images/Emo80.gif

זה נכון שג'ניפר עזבה את בעלה, שזה נראה לי נואל מפליסטי, בשביל מייקל?? וזה נכון שהיא בהריון? (ממי מבינהם?!) וזה נכון שיש קשר ע-נ-ק-י בין זהות בדויה לפליסטי?? קיצור- שפכו שמועות. יש לי חסך בידע על הסדרה...

עוד מפליסיטי

מלבד ג'ניפר גארנר וגרג גרונברג (שמשחק את וייס) יש איזו עובדת בCIA ששיחקה בתור הפסיכולוגית בפליסיטי (בפרק 2.05) ואם אני לא טועה גם העורכת של וויל בעיתון שיחקה שם.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifשאלה על פליסיטי...

מישהו יודע איך קוראים לשיר פתיחה של הסדרה ומי מבצעת אותו
מש'ו כמו "......I need a new virgin of meeeee......."
מראש.

dress n glasses

New member
New Version of You

New Version of You זהו שם השיר נכתב ומבוצע ע"י ג'י ג'י אבראמס (יוצר פליסיטי ואליאס) ואנדרו ג'אראקי (שאין לי מושג מי הוא). אולי קול גבוה אבל לא בחורה זה בטוח. אלו המילים: Can you become Can you become A new version of you New wallpaper New shoe leather A new way home I don't remember New version of you I need a new version of me New version of you I need a new version of me

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאני לא מוצאת אותו...

אפילו לא בקז*ה.... את/ה בטוח/ה שזה שם השיר

» LiRaZ «

New member
../images/Emo26.gif Alias כעיקרון../images/Emo187.gif

זה לא 'זהות בדויה'
מתוך הפירוש של זה .. מבינים שמדובר בזהות בדויה. אליאס זה בעצם 'שם נוסף'
או 'ידוע גם בשם..'
סתומרת.. בגלל שסידני היא סוכנת חשאית יש לה שתי זהויות.. כלומר שם נוסף
ו.. היא ידועה גם בשם אחר
תחכום.
אבל הפירוש כעיקרון זה שם נוסף או כינויי

שלומית ../images/Emo26.gif ../images/Emo66.gif

(עכשיו אני מחכה שתתפלאי מאיפה שאני מכירה), אני עוד זוכרת אותך מפורום השבט, ושאת גרה באילת, אבל אני לא אגיד לכולם
. אז ככה: כמו שלירז הסבירה, זה מין משהו לא ברור, או שאול, וזהות בדויה זה כן תרגום די נכון של זה, כי זה בעצם משהו שלא ידוע מהו (סליחה שההסבר כזה מעפן). ג'ניפר ג'ארנר שיחקה בפליסיטי בעונה הראשונה למשך כמה פרקים את האנה, חברה של נואל לשעבר, וככה הם הכירו (היא וסקוט פולי), והתחתנו. עכשיו הם כבר גרושים, ולא נראה לי שהיא בהיריון. J.J. Abrams הוא המפיק של שתי הסדרות. אחרי המשחק שלה בפיליסיטי הוא ליהק אותה לזהות בדויה, אחרי שהוא ראה את הכישרון שלה, והחליט לכתוב לה סדרה (נראה לי, קראתי פעם כתבה על זה בפנאי פלוס, אני לא זוכרת בדיוק מה היה כתוב). וגם גרג גרונברג ששיחק בפליסיטי את שון משחק באליאס.

gloom

New member
אליאס התחיל מפרק של פליסיטי../images/Emo66.gif

שהכותב שם זרק בסיעור מוחות שמה יקרה אם פליסטי תהייה סוכנת חשאית בCIA ואז הכותב ראה את הכישרון של ג'ניפר
גארנר
ואז הוא ליהק אותה לתפקיד

איימוש

New member
מגניב.. תודה../images/Emo24.gif

וואי! אני רואה פורום השבט שולט פה!!. זה כנראה סוג של אנשים שאוהב סיגנון כזה של סדרות..

תומר שי

New member
אולי אתם יודעים מתי משודרת פליסיטי?

אני יודע ששידרו בערוץ 2 והפסיקו משום מה ואז היה בקיץ בשעות הבוקר פעם בשבוע וזה נעלם. חבל שלא משדרים את הסידרה מהתחלה, כי אני בוודאות פספסתי. כנ"ל אם מישהו יודע האם יש בתכנון לשדר את "דוסון קירק" מהתחלה. גם זאת סידרה שראיתי איזה פרק והתלהבתי.

Moreiro

New member
ימי ראשון ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אם אני לא טועה אז ב9 בבוקר אבל אני לא סגורה על זה. בערוץ 22.

dress n glasses

New member
זה משתנה כיאה לטלעד

כמו שאמרה מעליי-זה בימי ראשון בבבוקר (התחילו בקיץ את העונה האחרונה בשידור חוזר). עכשיו זה הפרקים הדי אחרונים שהיא חוזרת מהעבר מהעתיד וכל הבבל"ת הזה שהמציאו בעונה האחרונה. לא שווה צפייה אלא אם ראית עד כאן. שבוע הבא זה ב10:55 לפי הפירסומים, אבל ליתר בטחון תבדוק בסופ"ש בעיתון. צפייה מהנה.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמזכיר לי את הסדרה...

'מלאך שחור'(
),גם שם השחקנים הראשיים התאהבו,התארסו,אבל... לפני 4 חודשים אחרי שהיו מאורסים קרוב לשנה הם נפרדו

תומר שי

New member
כתוספת ולידע כללי

זה מושג גם מאוד ידוע במחשבים ובשפות תיכנות. למשל, כאשר במחשב הפרטי שלך את פותחת ספריה כלשהי ויש לך על הדסקטופ איזשהו קישור לאותה ספריה, קוראים לזה גם Alias. יש את זה גם בשפות תיכנות, אבל לא ניכנס לזה יותר מדי. הקיצר הרבה מקצורי הדרך שיש לנו במחשב הם Alias, שמות שונים שמובילים לאותו מקום בדיסק המחשב. סתם לידע כללי.

שיחקת אותה

גם במערכת הפעלה unix יש פקודה alias שהיא כניסה למערכת בכינוי כלשהו רשום וניתן לראות את שאר הalias על רשת המחשב

למעלה