היא פשוט מושלמת בכל מצב אין עליה היא האישה הכי מושלמת בעולם(אבל יש גם את אניסטון)
G gloom New member 21/12/03 #14 היא פשוט מושלמת בכל מצב../images/Emo66.gif אין עליה היא האישה הכי מושלמת בעולם(אבל יש גם את אניסטון)
T TetiBETTY New member 22/12/03 #22 ../images/Emo104.gifיש הרבההההההההה../images/Emo70.gif אנג'לינה ג'ולי מישל פייפר האנטר טיילו (טיילור ז"ל מ"היפים והאמיצים") בריטני ספירס ועוד
../images/Emo104.gifיש הרבההההההההה../images/Emo70.gif אנג'לינה ג'ולי מישל פייפר האנטר טיילו (טיילור ז"ל מ"היפים והאמיצים") בריטני ספירס ועוד
G gloom New member 23/12/03 #24 מישל פייפר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif אנג'לינה גולי איכשהוא בסדר אבל לא ברמה של גארנר ואניסטון בריטני ספירס לא אוהב אותה סתם פקצה
מישל פייפר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif אנג'לינה גולי איכשהוא בסדר אבל לא ברמה של גארנר ואניסטון בריטני ספירס לא אוהב אותה סתם פקצה
T TetiBETTY New member 24/12/03 #25 ../images/Emo104.gifאניסטון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif נראית כמו אחת שלקחו 4 מחבתים והדביקו לה אותם לפרצוף בבת אחת,ואז נוצר פרצוף מעוות...מש'ו כזה... ... עמית מכטינגר הרבה יותר יפה מאניסטון,כל בת יותר יפה מאניסטון,כמעט =/
../images/Emo104.gifאניסטון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif נראית כמו אחת שלקחו 4 מחבתים והדביקו לה אותם לפרצוף בבת אחת,ואז נוצר פרצוף מעוות...מש'ו כזה... ... עמית מכטינגר הרבה יותר יפה מאניסטון,כל בת יותר יפה מאניסטון,כמעט =/
G gloom New member 24/12/03 #26 עמית מכטניגר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifWTF../images/Emo66.gif אניסטון היא כמעט ההתגלמות של המושלמות (חוץ מגארנר כמובן ) יש לה תחת חמוד, פרצוף יפה וגוף 10 ועמית מכטינגר בעעעעעעעעעעעע
עמית מכטניגר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifWTF../images/Emo66.gif אניסטון היא כמעט ההתגלמות של המושלמות (חוץ מגארנר כמובן ) יש לה תחת חמוד, פרצוף יפה וגוף 10 ועמית מכטינגר בעעעעעעעעעעעע
T TetiBETTY New member 25/12/03 #27 ../images/Emo104.gifאניסטון היא התגלמות הכיעור../images/Emo70.gif ואני עד היום עם חברה שלי בוויכוח על זה
../images/Emo104.gifאניסטון היא התגלמות הכיעור../images/Emo70.gif ואני עד היום עם חברה שלי בוויכוח על זה
G gloom New member 26/12/03 #29 חברה שלך צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif היא ממש יפה את בטח מקנאת