תגידו

מיטללל

New member
תגידו

אתן פוגשים מישהו. מתאהבים בו עד עומקי נשמתכם. זה אפילו הדדי! אחרי 4 חודשים (4 שבועות?) אתם מנהלים את השיחה של:"נו. אז עם כמה בנות שכבת?". הוא עונה שהוא איבד את הספירה. אבל בסביבות ה 80! מסביר שהייתה תקופה. היה כיף. אבל כעת הוא מאוהב :) מעבר ללשלוח אותו לעשות בדיקות ודחוף.. מה זה היה גורם לך? כמה זה היה מפריע לך? היית מסוגלת להמשיך להיות עמו? . (בנים- תענו גם.). .

לי אישית-

לא יפריע... לא יודע למה, אני השלמתי עם העובדה שאני לא הראשון שלה, BIG DEAL... אם לה יש 80- היא לא תזדעזע מהמס' שלי

עלוץ

New member
אני מניח שאת שואלת..

אם הוא באמת מתכוון לזה שהוא אומר שהוא אוהב אותך..? אבל לפי דעתי אם את אוהבת אותו וזה הדדי זה לא צריך להפריע לך עם כמה הוא היה.. רק לדעת שהוא באמת כנה איתך, ושאת לא עוד אחת (מספר 81)

pain is MY love

New member
לדעתי

זה שהוא היה עם הרבה בנות זה רק יתרון! ניסיון!!!
בעיקרון אם עכשיו הוא איתי זה מה שחשוב.

mopish

New member
אני מצטערת לבאס

יש שני אפשרויות לעניין: 1. שהוא משקר והוא חושב שזה רק ימשוך אותך יותר לדעת שיש לו נסיון ואז הוא יוצא מטומטם ואני אישית על דבר כזה הייתי עוזבת אותו. 2. הוא באמת שכב עם כל בת שהחליפה איתו מילה ואז העסק מחורבן כי אולי יש לו הפרעה חולנית והוא מכור לסקס ואחרי שהוא מקבל אותו יורד לו מהבחורה והוא עובר הלאה או משהו בסגנון, בכל אופן, גם אם סתם הוא גבר מושך ואין לו הפרעה שכזאת אותי אישית זה היה מרתיע בלי קשר למחלות מין וכד' זה קצת מראה חוסר בגרות. שאלת אותו מה היה הקשר הכי רציני שלו וכמה זמן הוא נמשך? אני לא חושבת שהייתי נשארת איתו... sorry לבאס....

lola in pijama

New member
ממש אבל ממש לא יפריע

גם אני לא טלית שכולה תכלת, ומי שמצפה לקבל "כלה בלבן" ביום החתונה כנראה לא יודע שגם דונה מ"בברלי" בסוף נתנה
אין ספק ש 80 זה מספר מאוד גדול באופן יוצא דופן, אבל השאלה היא גם במשך כמה זמן? ואני אסביר למה אני מתכוונת: לצורך החישוב: בחור בן 28 (נניח שפעיל מינית מגיל 18), שכב עם 80 בחורות. יוצא ממוצע של 8 בנות בשנה? זה כבר לא נראה מספר גדול כל כך. עוד יותר: בואו נניח שהייתה לו חברה רצינית במשך שנתיים והוא היה איתה. (בלי לבגוד כמובן) - זה עדיין יוצא ממוצע של 10 בנות בשנה בשנים שהוא לא היה עם בת זוג. גם זה לא נראה לי מספר יוצא דופן או בעייתי במיוחד. אבל לצורך העניין: אם בחור היה אומר לי שהמספר הוא 500 (מספר אבסולוטי גבוה מאוד אפילו לדעתי) אני: א. הייתי מטילה ספק בדבריו ב. לא היה לעובדה הזאת שום השפעה נוספת. ג. ואם כבר תהיה השפעה - היא תהיה לטובה: לבחור יש ניסיון, וגם - אם הוא חושב שאני הכי הכי מתוך כל המליון בנות שהוא היה איתן...זאת מחמאה עצומה. בדיקות - ברור שכן, לכל בן זוג קבוע. גם כזה שהיו לו רק 3 לפני.

pikov

New member
הכל תלוי בטיב המילוי

ראשית, עליך להבין ולהפנים, מהי מטרת מערכת היחסים איתך. שנית, עליך לברר איתו איך ולמה הגיע למספרים אלה. שלישית, בדקי את רשותייך כלפיו ורגשותיו כלפייך. תשקללי. מתאים לך, קדימה. לא מתאים, תגידי שלום. 80 נשים בחיי גבר, הן פונקציה של זמן והזדמנויות. לפעמים עדיף מישהו עם עבר של 80 על מישהו נטול עבר או עם עבר של שתיים.

n i k k i 2 3

New member
אני לא מבינה בכלל למה

הוא צריך לספר לך עם כמה נשים הוא שכב במשך חייו? אם הוא באמת אוהב אותך ואת אותו אני לא חושבת שזה מה שצריך לעניין... גבר אמיתי לא היה אומר מספר מדוייק של הנשים שהוא שכב עימן... זה מראה על חוסר ביטחון עצמי אצלו...אני חושבת שזה סתם חוסר טאקט לספר על הנשים ועם כמה הוא שכב...זה גם מראה על סוג של ילדותיות...הבנתי שהוא בן 28?

lola in pijama

New member
מי בן 28?

זה היה לצורך חישוב לדוגמה
גם אני לא אשמח לחשוף מספר מדויק, ואין שום סיכוי שאני אספר את זה מרצוני החופשי אבל אם בן הזוג שאל מפורשות, כנראה שזה מעניין אותו או מציק לו, ובמקרה הזה אני אגיד את האמת. (לאו דווקא מספר מדויק אבל לפחות בערך...) זה לא פרמטר שלפיו אני אפסול בחור אבל זה כן מעניין לדעת כי ללא ספק זה מעיד עליו משהו בתור בן אדם.

לי יש דיעה הכי שונה פה ניראה לי

אם אני פוגשת מישהו,מתאהבת בו ונגלה לי שהיו לו 80 בנות לפני. זה היה מפריע לי ולא קצת אלא מאוד מאוד. בקטע של קינאה,חוסר ניסיון יחסית אליו,השוואה <יש בי פאק גדול שאני משווה כל דבר אצלי לאקסיות של הבן זוג,הכל...צורת הלבוש,דיבור,טיפוח...הכל...> לחבר שלי לא היו 80 בנות,היה לו הרבה הרבה הרבה פחות ועדיין לצערי הייתה תקופה קצת לא טובה בגלל שזה טיפיל'ה הפריע לי...

מגזים ?

מישהי פה נתנה דווקא דוגמה מספרית יפה... זה שלך לא היו לא אומר שבחורים אחרים לא יכולים להשיג 80 בחורות במשך תקופה של כמה שנים. הכל פונקציה של זמן... תראה למשל אותי אני עושה 30 אולי 40 בחורות ב-י-ו-ם.... צוחק... בשלוש שנים לא ביום :) בכל מקרה חמודה שהעניין לא יטריד אותך יותר מדי, אנשים משתנים לטובה... תני לו צ'אנס ואולי תופתעי (מכיר סיפור כזה באופן אישי). ושיהיה בהצלחה

jessy19

New member
הממ...המממ...

אני חושבת שזה היה מזעזע אותי קצת והייתי תוהה אם זה מתאים לי, זה די מפריע לשמוע שלבן זוג שלך יש עבר כל כך עשיר. אם הייתי מסוגלת להמשיך להיות עמו? תלוי ברגשות שלנו ובאמונה שלי בו.

MoRunner

New member
../images/Emo124.gif מה הבעיה ../images/Emo35.gif

לכל אחד העבר שלו...בין אם הוא עשיר ומגוון ובין אם הוא לא. יש ביישנים ויש מתנסים.. אם הבחור מאוהב - אין קשר לעבר שלו, רק לעתיד, עם הבחורה בה הוא מאוהב. אני לא חושבת שצריך לשפוט רצינות ע"פ תקופות של "השתוללות" (שגם לי היו כאלו
..) אז שימו את הדברים בצד, ותזרמו לפי מה שמרגישים

אמממממ

לא צריך לעשות מזה כזה סיפור גדול. ואם אני אומרת את זה, כשאני רק בת 18... השאלה היא באמת כמו שמישהו כבר אמר, בכמה מערכות יחסים הוא היה מעורב? ואם הוא מאוהב עכשיו, אז בטח שזה לא צריך להפריע. חבר שלי, שגם לו יש ניסיון מאוד מאוד עשיר (לפחות לפי מה שהוא מספר
) אמר לי שאני הבחורה היחידה שהוא שכב איתה- וגם אהב אותה. לא בא לך לשמוע משהו נחמד כזה?

יוזיקית

New member
אני לא יודעת איך הייתי מגיבה על 180

אבל על 40 הייתי מגיבה בהבנה כי לי היו כרוב ל40 אקסים .

יוזיקית

New member
ממש לא ואני חדשה כאן וכך אתם מקבלים

אותי יורדים עלי יפה מאוד נחמד מצדכם . הוספתי תמונה שהיה מצחיק אבל אתם כמובן לא מעריכים את זה .

למעלה