תגידו

ilana4ka

New member
וואט דה פאק?

למה שזה יפריע לי? אם אני בקשר איתו, ובוטחת בו, גם אם הוא היה נוהג להשתרלל לפני שהיינו בקשר[חח], זה לא רלוונטי כרגע. כי הוא בקשר איתי, אוני בוטחת בו. ואם זה מהבחינה שיש לו יותר ניסיון או משו-בכיף, לדעתי זה רק תורם.........

80???!!!!!!!!??????!?!?

הייתי מרגישה מוזר. ולפני שהייתי ממשיכה להיות איתו, הייתי צריכה לברר, ולדעת שאני לא סתם עוד אחת בשבילו.

lola in pijama

New member
80 זה בקטנה

אני מכירה לפחות שני עלמי חמודות שכל אחד מהם עבר לבד את קו ה 300 (מהכרות אישית - וגם מאמינה עליהם ולהם) מצד שני - אולי גם קצת מרחמת...אני לא חושבת שהבחורים האלה (מקרים קיצוניים במיוחד) יודעים מה הם מפספסים.

../images/Emo152.gif../images/Emo4.gifמה טוב בזה שהוא זיין???

הוא רק ישווה אותי לאחרות כל הזמן! ומה פתאום יותר טוב, מי אמר שנסיון רב במיטה זה יותר טוב? אותי אישית זה אפילו ירתיע. סורי זיינים לא עושים לי את זה, רק בחורים טובים! כפרה על חבר שלי (לעתיד חחח)

אממ...

אם היא בגילי, והיא שכבה עם 80 גברים אז מבחינתי זה אומר שהיא נימפומנית או סתם בחורה עם הרבה בעיות.. וזה מערער את המשך הקשר אבל אם אנחנו כבר מאוהבים אז יהיו יותר שיקולים בעניין.

ואם זה היה הפוך?

אם היית רואה מישהו בן 25 ואחרי חודש שהייתם מתאהבים היית מגלה שאף פעם לא הייתה לא חברה אז חוץ מלתחקר אותו שעות למה זה מה היית עושה

HyPeR SoNiC

New member
אמממממ

80 בגיל שלי זה קצת קיצוני, ולכן הייתי נבהל קצת אבל בעיקרון אין לי ממש בעיה.... למה? צריכה להיות לי? מה רע בניסיון??

fipo

New member
לי אישית

לא היה מפריע... כל עוד הוא לא חולה באיזה מחלה מידבקת או משהו... מה איכפת לי ... מה שהיה היה.... נ.ב. חברה' עברתי דירה!!!!

fipo

New member
לי אישית

לא היה מפריע... כל עוד הוא לא חולה באיזה מחלה מידבקת או משהו... מה איכפת לי ... מה שהיה היה.... נ.ב. חברה' עברתי דירה!!!! כולכם מוזמנים לחנוכת בית!

למעלה