תגידו....

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

ואכן, פורום שבו גברבות מנסות ומנסות להבין גברברים... באת לסייע לנו בתהליך??

כאב ביצים?

זה נכון שגברים שלא גומרים מקבלים כאב ביצים? ז"א שלא שכבנו בסוף והזקפה עוברת ואז...

Vdrums

New member
כאב ביצים - פאקינג מיתוס מפגר.

אין דבר כזה. תירוץ עלוב ל"אני רוצה סקס".

voguemaster

New member
נכון שזה תירוץ עלוב

אבל זה קיים. וזה לא כאב ביצים, זה כבר זין. אם הפין עומד לו בגאון למשך פרק זמן ארוך מאוד, המקום שבו הפין מתחבר אל הגוף מתחיל לכאוב (זה בסיס הזין והוא נמצא מתחת לאשכים). לא הביצים הם אלו שכואבות אלא הבסיס, בגלל זיקפה ממושכת. תגיד לי תומר, איך אתה לא יודע כאלה דברים ?

Vdrums

New member
1. אני לא אורולוג.

2. גם אם זה קצת כואב זה עובר וזה לא כזה קריטי וכזה ביג דיל כמו שעושים מזה.

voguemaster

New member
נכון

זה בד"כ לא ביג דיל. קרה לי פעם אחת שזה היה באמת באמת באמת חזק. בכל אופן, זה לא תירוץ לכלום, אוננות פותרת את הבעיה באותה מידה..
אני עפתי, מחכות לי

סקס מסובך.....

ניסינו חבר שלי ואני לשכב בהתחלה אני הייתי עליו אבל כל כך מהר התעייפתי ואז הוא שכב מעליי וזו היתה הפעם הראשונה שממש חדר וניסינו לגמור הקטע שבשלב הסופי לא יכלתי יותר ואמרתי לו שירפה ואז פרצתי בבכי מאוד נבהלתי מהאקט...מה לא בסדר אצלי.? האם יהיו לי כל הזמן בעיות כאלה? אולי אני לא מוכנה לזה עדיין? שאלה אחרת היא האם בנות חשות פחות את המגע כשהגבר שם קונדום או שזה רק אצלהם ההרגשה הזו? אשמח לתגובות

גלולות או קונדום

יה שגעתי אתכם.....שאלה אחרונה: יש לי חבר לא הרבה זמן והוא רוצה שאקח גלולות אני לא יודעת אם עדיף קונדומים או באמת לקחת גלולות מה לעשות?

אורזמן

New member
../images/Emo4.gifהוא רוצה שתקחי גלולות ?

בטח זה נוח לו.... מה אכפת לו, העיקר בשבילו זה לא לפחד שמא הוא יגמור לך בטעות בפנים, הוא פשוט יגמור עם חיוך בכייף..... הוא לא מכיר איזה השלכות יש לגלולות(אפילו שזה בטוח יותר עם גלולות). רק את יכולה להחליט בשבילך על גלולות, הוא יכול רק להציע. גלולות זה נחמד, כך אפשר לקיים יחסים ללא חשש שמא לא יהייה הריון לא רצוי, אבל אפשר להיות חשופים למחלות חלילה. קנדום מגן מהריון לא רצוי וממחלות, אבל לקיים יחסים עם קנדום ממש לא כייף מאחר שהרגישות יורדת וכמו שאמר מישהו... זה כמו לאכול דבש מצנצנת סגורה.

Vdrums

New member
גם וגם.

אפילו לפני המעשה זה מבעס שפתאום צריך לעצור ולשים אותו...

Tauwasser

New member
גלולות זה רק למנוע הריון,קונדום זה

למנוע מחלות מין בכלליות + הריון (למרות ששוב,שיט הפנז...זה יכול להיקרע) תקחי את שניהם אם הוא נראה לך נגוע במשהו גלולות לדעתי את צריכה לקחת אם את פעילה מינית ואם הוא חבר שלך כבר הרבה זמן ואת סומכת עליו שהוא לא נשא של איזה מחלה והכל טוב...אז את יכולה לוותר על הקונדום. קונדום זה יותר ל CASUAL SEX עם זרים או אנשים שהם לא מספיק קרובים אלייך ויש צורך לשמור על בטיחות כי אין לדעת איפה הם עברו לפנייך :)

Vdrums

New member
קודם כל גלולות לוקחים אחרי

התייעצות עם גניקולוג, זה לא משהו שאת מורידה מהמדף בסופרפארם. דבר שני הרבה זמן או לא, כדאי ששניכם תיבדקו, לא מדובר רק על מניעת הריון אלא גם מחלות. גלולות לא מונעות מחלות

למעלה