תגידו....

ונוס 23

New member
אם יש לך חבר שאת סומכת עליו

ואת יודעת שהוא בתול אז אין חשש.. גלולות זאת המצאת המאה! דבר ראשון, מסדרות את המחזור להרבה בנות ומשך המחזור מתקצר דבר שני, אין כמו לסמוך על עצמך. קונדום גם יכול להקרע בלי ששמים לב. יש המון סגולות רפואיות לנשים שנוטלות באופן קבוע גלולות כך שאין לך מה לחשוש. בקשר להשוואה לקונדום: כעיקרון כל אחת ומה שבא לה. מניסיון ומחברות , פחות כיף איתו . בטח ובטח שלגבר וגם לאישה (אייייכס שונאת את תחושת הגומי שחודר אליי וחוצץ ביני לבין אהובי..) למרות שדווקא הקונדום יכול לעזור בקטע של חדירה כי הוא יותר משומן או משהו כזה.. אבל אם יש בעיה בעניין (כמו שהבנתי מההודעה הקודמת) תמיד ניתן (אחרי משחק מיני
להשתמש בג'ל /נוזל סיכה . כך פחות יצרוב ויכאב לך . טוב , מרגישה כמו ד"ר רות...

skay5

New member
בכדי שתחושי את ../images/Emo94.gif עדיף גלולות

תאמיני שזה כואב לו אם אינו משפריץ שלא יהיה לך ספק,

לא הבנתי........

והוא ממש לא בתול..........אבל אני מתביישת לומר לו שאם אני אקח גלולות אז שיעשה בדיקות......

Vdrums

New member
אם את מתביישת זה עצוב מאוד

זה מראה על קצר בתקשורת. חוץ מזה הוא גם אמור לחשוב קצת שצריך להיבדק...

גברברת

New member
יקירתי, במקרה הזה הביישנות לא ממש

במקום, נראה לי שהחיים שלך חשובים קצת יותר משניונת של אי נעימות לא??

Tauwasser

New member
תציעי ששניכם תלכו יחד לעשות בדיקת

איידס. ככה הוא לא ירגיש כאילו את מפנה אליו אצבע מאשימה שרק הוא יכול להיות נגוע :)

Vdrums

New member
הוא לא צריך להרגיש אשם, הוא צריך

לקבל את זה ומן הסתם לבקש את אותו הדבר ממנה, אם לא אז מצטער, הוא אדיוט.

Tauwasser

New member
למה להתחיל חיכוכים מיותרים? שתבוא

ותעשה יחד איתו בשביל הקטע הפסיכולוגי נניח.... למרות שנניח אין מצב שהיא חטפה איידס או משהו כזה.

חיים מזדייניםםםםםםםםםם

מה עושים כשמישו שרצית כל כך רוצה עכשיו לנסות קשר רציני אבל את כבר עם מישו אחר??????????????????????? כולי בדמעות מה לעשות?

מה עושים?????

יש לי חבר ראשון 3 חודשים וניסיתי לשכב איתו רשמתי כאן כבר את הבעיות שלי והוא רוצה שאקח גלולות ואני לא יודעת עד כמה הקשר רציני או שזה לא שמנה וכדאי לי? ומתי לןקחים אותם לפני מחזור או אחרי ואחרי כמה גלולות זה כבר בטוח בלי קונדום ? ואני פוחדת לעשות את זה בלי בגלל מחלות אני ממש בבעיות אני לא מבינה כלום אבלכלום בזה שמישהו אולי יסביר לי את הדברים החשובים בבקשה!!!!!

אמממ.. קודם כל בלי לחץ

גלולות הן אמצעי המניעה כהי עדיף בעיניי. למרותש הן לא מונעות מחלות מין, הן מונעות הריון... אז ככה שלקחת אותן זה כדאי. יש בחפיסה 21 גלולות, שמתחילים לקחת אותן מהיום הראשון של המחזור. אחרי שמסיימים את כל החפיסה עושים הפסקה של שבוע, ולאחר שבוע מתחילים חפיסה חדשה. בעיקרון, הגוף שלך צריך להתרגל לגלולות, לכן עדיף לקחת אותן ברצף ולראות שאין להן השפעה רעה עליך. הגניקולוג שלך אמור בכל אופן להסביר לך את כל זה... אבל אם את מפחדת בגלל מחלות, עדיף להשתמש בקונדום. אגב, אם את לא בטוחה לגבי החבר שלך, עדיף שתחכו עם זה קצת.....

למעלה