תגידו

1Reebok

New member
תגידו

מה הקטע עם הפטיש של בריאן מיי לבחורות שמנות?

FreddieMercury

New member
את זה הבנתי,

אבל התרגום של זה הוא "בחורות עם תחת שמן" ולא "בחורות שמנות". ווץ מזה, שיר אחד לא מצביע על פטיש.

Ocean Spirit

New member
סתם מתוך סקרנות

למה כשגבר אוהב בחורות שמנות זה פטיש, וכשהוא אוהב רזות זה לא?

1Reebok

New member
כי פטיש זה יוצא-הדופן ../images/Emo3.gif

קשה לי בלי הציניות שלי, זה כי אני טיפוס אוראלי. אני אנסח אחרת: הוא אי פעם דיבר על השיר הזה, או פרש אותו בצורה כלשהי? (ואגב, יש מחוזות בסין שבהם להיות שמן נחשב לנורמה, ומי שנמשך לאנשים רזים יחשב שם לחריג)

natali24

New member
יכול להיות שהמילים לא קשורות

לא זכור לי שיצא לי לקרוא לגבי הסיבות למילים. יכול להיות שכתיבת השיר באה מכיוון אחר לגמרי. בד"כ אצל גיטריסטים, קודם יש את הקצב, את ה- RYTHEM של הגיטרה, קו בסיסי של המוסיקה. יכול להיות שזה בא קודם, ואח"כ הוסיפו את המילים לפי מה שהסתדר. יכול להיות בכלל שפרדי עזר לו עם המילים? (לפרדי היתה חיבה לנשים גדולות).

rainbow 1974

New member
אמממ...כן..

חיבה לכל דבר שיכול לקיים יחסי מין פותח שלל אפשרויות: נשים, גברים, בע"ח, ילדים קטנים ועוד כל מיני דברים סוטים... כל עוד זה נשים וגברים אין לי בעייה עם זה..

FreddieMercury

New member
הכל בצחוק.

לא לקחת קשה. לא זכיתי להיכנס לחדר המיטות של פרדי (ואין לי שום כוונה להיכנס לשם).

rainbow 1974

New member
חחחחח../images/Emo8.gif

זה בסדר, הבנתי שהכל בצחוק... סליחה אם נשמעתי(נקראתי) אגרסיבית מידיי

rainbow 1974

New member
../images/Emo9.gifלהקה של מי??

הכינוי שלי בא מההופעה הראשונה שראיתי של קווין ב-74 באולם ריינבו. זאת בעצם ה-הופעה בשבילי כי היא גרמה לי להתאהב בקווין.. ספר לי על הלהקה הזאת של ריצ'י בלקמור ומי זה בכלל.. חחחח סליחה על הבורות..

FreddieMercury

New member
LOL. שום בורות.

יחסית זו לא להקה מוכרת מאוד. למרות שעכשיו כשאני בודק את זה, ריינבו הוקמה שנה מאוחר יותר, כך שהיא לא יכלה להיות מקור הכינוי שלך, אבל בכל מקרה, כמה פרטים: את השם Deep Purple, סגול כהה, את בטח מכירה. גם אם נדמה לך שלא, תשמעי את השיר Smoke On The Water. מהצליל הראשון של הגיטרה תזהי את השיר. בכל אופן ריצ'י בלקמור, שנחשב (ובצדק) לאחד הגיטריסטים הטובים ביותר בהיסטוריה, היה הגיטריסט של דיפ פרפל. הלהקה עברה תהפוכות בסגנון ובהרכב, וב-1975 עזב אותה בלקמור כדי להקים את ריינבו, להקה שניגנה רוק כבד והבי מטאל. דמות מרכזית אחרת בלהקה היה הסולן רוני ג'יימס דיו. האלבום Rising נחשב לשיא של הלהקה. ב-1979 עזב דיו את הלהקה לטובת בלאק סאבאת', והחליף שם את אוזי אוזבורן, והצליל של הלהקה השתנה. ב-1984, כשהתרחש איחוד של דיפ פרפל (הלהקה התפרקה ב-1976), עזב בלקמור את ריינבו, והלהקה התפרקה. אלה היו שישים שניות על ריצ'י בלקמור וריינבו.

rainbow 1974

New member
../images/Emo13.gif

אני מכירה כמה שירים של הלהקה הזאת, אבל לא את חברי הלהקה... תודה על המידע.

למעלה