תגידו

לריצ'י בכלל היו מלא להקות...

היה לו גם את: "Blackmore's Night" (אני מכירה שיר נהדר שלהם "Fool's Gold")ונראה לי שגם "Blackmore's Day" ובטח היו עוד

FreddieMercury

New member
מן הסתם

עילוי ברמה של ריצ'י בלקמור לא יעלם. אבל זוכרים אותו בעיקר מדיפ פרפל. אלה שקצת יותר מכירים את התחום של הרוק מכירים אותו גם מריינבו.

B a m B a m

New member
אמממ הוא רק אמר הנאום האחרון../images/Emo168.gif

שלו הוא חי בשביל סקס.... זה בהחלט נכון.

natali24

New member
כן!!!

אני חושבת שפרדי 'הוגדר' תקופה ארוכה כבי סקסואל. במהלך שנות השמונים הוא חי המון בגרמניה, אם אני לא טועה, במינכן, ושם הוא גר עם אישה מבוגרת, גדולת מידות, שהיתה המאהבת שלו. היא סיפרה (את שמה אינני זוכרת) שהם היו נוהגים מדי ערב לצאת למסיבות, ולחזור עם עוד גבר/ים הביתה, לחדר המיטות.

FreddieMercury

New member
רגע רגע רגע...

אז מה היא היתה עושה בזמן שהוא היה מבלה עם הגברים במיטה?

rainbow 1974

New member
הסתכלה ונהנתה.. חחחחח

בכלל כל הנושא סביב המיניות של פרדי מעורפל לגמרי כי קראתי עליו שהוא אמר פעם שהוא רוצה למצוא אישה ולהקים משפחה, וקראתי במקום אחר שהוא אמר עם גברים בינתיים כי הוא עדיין לא מצא את האחת שלו ואולי יום אחד הוא ימצא אותה.. ומצד שני הוא הראה לעולם שהוא הומו מוצהר.

natali24

New member
היתה לו "אחת"

מרי אוסטין (נכון? אני לא טועה?). שהיא היתה אהבת חייו. הם היו חברים אמיתיים בלב ובנפש, אבל אני לא חושבת שהיתה מיניות מעורבת בנושא. מרי חיכתה לו הרבה זמן ובסוף התחתנה עם מישהו אחר. נולד לה בן (פרדי היה הסנדק). למעשה, פרדי הוריש לה חלק עיקרי מהונו לאחר מותו, והיא גם המשיכה להתגורר באחוזה שלו לאחר מותו. שוב, אם אני לא טועה... למי שיש את הוידאו של קווין מאחורי הקלעים של המג'יק טור (MAGIC TOUR) אפשר לראות אותה (שיער בלונד קארה) עם תינוק ופרדי מנשק אותו. אני לא חושבת שהוא הראה שהוא הומו מוצהר. באותם ימים, הומוסקסואליות היתה דבר לא ברור. אני חושבת שגם לפרדי לא היה ברור בדיוק מה הוא. אפשר להשוות כאן לדיוויד בואי. בשנות ה- 70 גם המיניות שלו היתה לא ברורה, והיו שמועות שהוא בכלל מבלה עם גברים. היום הרי הוא נשוי לאימן ויש לו ילדים.

FreddieMercury

New member
דייוויד בואי זה סיפור אחר.

כל סיפור המיניות סביב דייוויד בואי נבע מדבר אחד: זיגי סטארדאסט. בואי יצר את הדמות הזו (כשהוא "משחק" אותה) כדמות שסביבה התרחשו האלבומים שלו מאותה תקופה. כחלק מהיותו זיגי בואי פשוט טישטש את הזהות המינית שלו. ככה אני הבנתי. אם אני טועה, בבקשה שיתקנו אותי.

natali24

New member
נכון, אבל...

דיוויד בואי התחיל עם המיניות הלא מוגדרת עוד לפני זיגי, באלבום הראשון של SPACE ODDITY. זיגי בא אח"כ (אגב, זיגי סטראדסט אלבום מומלץ ביותר, ממש חובה). וגם לאחר זיגי, בואי המשיך עם המיניות הזו - באלבום שבא אחריו וגם לאחר מכן. כך שהמיניות המשיכה למעשה לאורך תחילת עד אמצע שנות השבעים. אני מניחה שזה סוג של התנסות, אולי אופנה, אני לא חושבת שזה היה חלק מהשואו הספציפי והדמות של זיגי, אבל לדעתי רק מעריצים מביני עניין בדיוויד בואי יוכלו לומר.

FreddieMercury

New member
אני בודק עכשיו את

הדיסקוגרפיה של בואי באולמיוזיק (אתר מאוד מומלץ לקבלת מידע על מוזיקה). Space Oddity יצא ב-72. זיגי ב-73. כמו שאמרת, צריך מעריץ אמיתי של בואי.

Ocean Spirit

New member
מישהו קרא פה למעריץ(צה) של בואי?

לדעתי דייוויד בואי פשוט ניצל את עניין המיניות הלא-ברורה לצרכי מכירת תקליטים. להגיד בראיון שהוא הומו כשהוא בעצם דו-מיני, זה עסק שערורייתי גרידא. (הראיון הזה *ממש* הקפיץ את המכירות של Aladdin Sane!) הוא פשוט נהנה לשחק עם זה. יש לציין שכל אותו זמן הוא היה נשוי ואב לילדה.

natali24

New member
תודה!

לתשובה הזו חיכיתי. לדעתי זה די מבהיר את הנקודה לעניין המיניות

rainbow 1974

New member
כן, שמעתי עלייה

אבל הייתי בטוחה שהם התחתנו, התגרשו אבל נשארו חברים טובים..

natali24

New member
פרדי מעולם לא היה נשוי, ועוד שמועה.

אגב, יש שמועות שבמהלך סוף שנות ה- 70' היה לפרדי רומן עם אישה מישראל, בשם שולה. והשמועות הקיצוניות יותר גורסות, כי היה פרי לרומן - נולדה תינוקת. אני לא צוחקת. זה חלק מהסיפורים שהיו רצים לאחר שפרדי מת.

i d o 1 2 3

New member
פרדי היה הומו!

נראה לך שפרדי שהיה הומו יהיה לו רומן עם אישה אפילו גם ראו עליו שהוא הומו!

natali24

New member
אין כזה דבר "ראו עליו"

פרדי היה בי-סקסואל. אני מתנגדת לסטיגמות ש"רואים" על מישהו שהוא הומו. (לא לעניין)

FreddieMercury

New member
מצד שני,

על פרדי "ראו" שהוא הומו מהסיבה הפשוטה שהוא די החצין את זה. אין דבר זה לראות על מישהו שהוא הומו סתם ככה, אבל כשזה מגיע למישהו שפשוט מחצין את המיניות שלו באופן כל כך ברור, אז רואים את זה.

Teo Toriatt

New member
על מה אתה מדבר?

איזו החצנה? הוא החצין את המיניות לא את היותו הומו/בי. מסכים עם נטלי שאין מקום כאן לסטיגמות של "רואים עליו", זו גישה פסולה וחשוכה. בוא לא נתבלבל בין מיניות ואקסבציוניזם קל (מאוד) לבין הומוסקסואליות. יש הרבה דוגמאות, מהמוזיקה בפרט והאומנות בכלל של אנשים ששמו את המניות במרכז חייהם בשלבים מסויימים, ללא קשר לאוריאנטציה המינית שלהם. בטח ובטח להתייחס לתקופת השנים הראשונות של הגלאם רוק כהוכחה היא מיותרת כי זה היה חלק מהסצנה. (לא אמרתי שאתה משתמש בזה אבל יש רבים שכן)

למעלה