תגידו...

NoWords

New member
תגידו...

רק אני כל הזמן חושבת על החבר'ה כבני 17-18 בסידרה? פשוט בעונה הראשונה הם בני 16 ככה נכון..? זה כ"כ לא מסתדר לי כשאני רואה את הסידרה, כולםםם נראים שם הרבה יותר בוגרים ממה שהם אמורים להיות ורק כשבסידרה עצמה 'מזכירים' שהם קטנים- יורד לי האסימון ואני חושבת כמה שזה לא מתאים. למשל לוק גבוה ו-'מוצק' [
] הוא נראה בן 19 לפחות וגם הבנות ככה, ואדם גבוה יחסית, וגם ריאן [או יותר נכון לומר בן.] גדול מכולם שם.. זה פשוט לא מתאים לי לדמויות
וככה במשך כל הסידרה אני חיה לי באשליות [במכוון- כמובן.] שהם גדולים למרות שהם הולכים לביה''ס
זה קצת מעצבן האמת
וכשאני חושבת על זה שהם שותים שם במסיבות ומריסה ולוק כבר שכבו [בעונה ה1] ונראה לי שהם היו שם הראשונים [חוץ מריאן שהגיע מצ'ינו אז הוא צבור-ניסיון
] והממ.. זה מה שהסידרה באה ללמד את הנוער? [למרות שזה לא מפריע לי כי אילו כל האירועים שמכניסים אקשן לסידרה אבל.. סתם ככה פתאום חשבתי על זה, מה קורה עם ילדים שרואים את זה או שכבת גיל צעירה יותר כמו 12-13 ככה, הם די מקבלים את הידע מהסדרות
] אתם מסתדרים עם זה? זה לא מוזר לכם קצת? או שאני לא היחידה? :|

איימיס

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך

זה באמת מוזר לי שהם בני 17-18 ועוד בעונה הקודמת הם היו בני 16 . ראיתי לא מזמן ראיון עם במאי הסדרה (שכחתי את השם שלו) והוא אמר שהוא יודע שיש הרבה מסרים שיכולים להתקבל כלא חינוכיים בעייני ילדים צעירים שצופים בסדרה אבל שרוב הילדים שצופים בסדרה הם צופים יחד עם ההורים שלהם וככה זה גורם לילדים האלו לפתח דיונים עם ההורים שלהם על זה . אני לא יודעת כמה זה נכון, אבל לי אישית נראה שדווקא רוב הילדים שרואים את הסדרה הזאת, עושים את בלי ההורים שלהם...

Angelus

New member
כה..

וזה עוד יותר גרוע במגרש ביתי שם הם מתנהגים כבני 25 לפחות..

NoWords

New member
אז חבל

זה גם מבאס מבחינת הצפייה, וגם.. שוב.. עלולים להיווצר אי הבנות עם הצופים כמו שדובר למעלה, שילדים מקבלים מסרים שגויים.

Aviad1987

New member
בלי להיכנס לצדקנות והטפת מוסר

מאוד מיותרים לטעמי - בהתחלה אולי זה קצת הפריע לי עכשיו אני בכלל לא מייחס חשיבות לאיך שהם נראים. למען האמת אני גם לא מיחס חשיבות לגיל שלהם .. לא קריטי בשבילי

NoWords

New member
אתה אומר את זה מנק' מבט

של בחור בוגר שכבר יודע מראש מה טוב לך ומה רע אבל לא כולם ככה וגם בשבילי זה לא קריטי, רק מציק בעלילה עצמה עם הדמויות
כלומר, אני תמיד מייחסת אותם כבוגרים בני 17-18 וזה לא בעיה ככה להבין את העלילה אבל כשבסידרה עצמה הם אמורים להיות בני 16 זה קצת תקוע, ויש הבדל..

Tinty

New member
בעונה הראשונה הם בכיתה העשירית

(י') - בני 16~ בעונה השניה הם כבר בכיתה האחד-עשר - בני 17~.

NoWords

New member
17 מתקבל על הדעת

אבל עם כל הבלאגנים האלה בגיל 16 זה נראה לא טבעי, לא מסתדר. אומנם זה נראה כאילו אין הבדל בשנה הזו אבל יש הבדל מאוד רציני.

Nitzan122

New member
אבל

זה באמת מה שקורה... טוב אולי לא הכל אבל בני 16 שותים במסיבות בני 16 שוכבים, זה לא כאילו הם לוקחים את זה מהאוויר... אבל מן הסתם הם נראים יותר בוגרים כי הם בני 20 פלוס...

P a r i s

New member
לדעתי

דווקא האירועים האלה "מחנכים" - הכוונה היא שתראו מה קרה למריסה - היא שתתה ויצא לה רק רע מזה, היא שכבה עם לוק מוקדם מדי והוא ניצל אותה והלך עם הולי, היא ניסתה לגנוב מחנות ותפסו אותה... כל מה שהיא עושה דופק אותה בסוף... ולי זה לא מפריע לי שהם גדולים, כי דווקא יוצא לי לשכוח שבן הוא הרבה הרבה הרבה יותר מבוגר מריאן (לדוגמא).

mirymoo

New member
נכון...

הם ניראים מבוגרים אבל לי זה לא ממש מפריע... ונכון חלק מהמעשים שלהם לא ממש מתאימים לגיל...ככה זה גם במגרש ביתי. אני בת 13 ואני לא צופה בסדרה עם ההורים...למה שהם יצפו איתי בסדרה???? אוליי יש כאלה שחושבים שמה שהם רואים בסידרה מתאים גם לאנשים שהם רואים בחיי היום יום..... אבל יש כאלה שמבינים שזאת רק סידרה ולא צריך להאמין לכל דבר שאומרים/עושים בטלויזיה .... כי הסדרות האלה הן להנאה....וכדי לעשות את הסידרה מעניינת צריך להוסיף כל מיני דברים מיוחדים לעלילה... אני בקבוצה השניה....

f10

New member
אם כל הכבוד

גם ילדים בני 12 יודעים להבחין טוב טוב בין עולם הטלויזיה למציאות. וזה מסכם הכל.

shawn 1

New member
נצל"ש חשווב!

בבקשה בבקשה מישו יכול להעלות או לשים לינק של טריילר/פרומו לעונה ה2??? לא משו מתוך העונה ה2 (שלא יהיו לי ספוילרים) רק טריילר, מקוצר כזה.. תודה!!!!!

f10

New member
אי אפשר לענות תמיד תוך שעה

אתה יכול לראות בספיישל השני שהיה אחרי עונה 1 טריילר לעונה השניה.

למעלה