תגידו...

mirymoo

New member
יש כאלה שכן

ויש כאלה שלא....אבל מי שלא מבחין זאת בעיה שלו ולא של יוצרי הסידרה.

NoWords

New member
כן את צודקת בזה ../images/Emo13.gif

כשחושבים על זה הסידרה הזו כנראה הולכת עם שיטה הפוכה. להראות טעויות שהחבר'ה בסידרה עושים ואז איך זה השפיע עליהם לרעה או משהו. הממ.. וגם אם לא- זו באמת אחריות על הצופה.

NoWords

New member
אני כל כך לא מסכימה עם זה

אומנם זו דעתך אבל אתה מדבר כאילו זו עובדה, וכנראה שלא חקרת את הנושא לעומק. ואני כבר נתקלתי במקרים כאלה של צעירים שלמדו כמה וכמה דברים מהטלוויזיה, אולי כי ההורים לא דיברו איתם על זה בבית? אולי כי הם סתם טיפשים אבל ברגע שזה מתחיל במעשה אחד, זה יכול להימשך. לא מסכימה איתך אבל בסדר, הבנתי לאן אתה חותר עם זה.

אני לא חושבת על זה יותר מידי האמת

כמעט תמיד בכל סדרות הנעורים שאני מכירה השחקנים נראים מבוגרים מיידי בכדיי לשחק את הדמות, וזה מוזר בהתחלה, אבל אחרי זה אני כבר נכנסת לזה ומתרכזת בעלילה. ולגבי המסרים שהסדרה מעבירה- אמממ צריכים לזכור שמדובר בסדרת טלויזיה, זה דמיוני... ומן הסתם משיקולי רייטינג וע"מ ליצור עלילה מענינת, לפעמים העלילה תגלוש לתחומים שמעטים מבני הנוער (או בכלל שאר האוכלוסיה) מכירים, כמו למשל-כל העלילה עם אוליבר. אני חושבת שצריך להתייחס לתוכנית בהתאם, כאל תוכנית טלויזיה שלא אמורה לשקף את המציאות או להעביר מסרים כאלה או אחרים, אנו צופים בתוכנית על מנת להתבדר ולא על מנת לדעת איך להתנהג, מי שבוחר/ת לקיים יחסי מין/לשתות/לעשן סמים על סמך מה שהוא חושב שנכון וקול כי הוא ראה את זה בטלויזיה...אולי יש לו בעיות חמרות יותר בחיים ?....

למעלה