תגידו

../images/Emo140.gif

42 משמעות החיים.. אנשים תראו סרטים

Britush

New member
?!

זה צריך להיות "אנשים תקראו ספרים". מדריך הטרמפיסט הוא קודם-כל ספר.

Rockamora

New member
?!

מדריך הטרמפיסט לגלקסיה הוא קודם כל תסכיט.
(ככה כותבים תסכיט? ח)

../images/Emo45.gif

ואז סדרת הטלוויזיה ורק אז הספר ואחריו הסרט... מבחינת כרונולוגית לפחות. אני אישית מחשיבה את כולם כמקור, לא כמו שר הטבעות או הארי פוטר, ששם זה בבירור הספר.

תמיר1991

New member
כותבים "תסכית"../images/Emo26.gif

בהנחה שדיברתה על תסכית רדיו, אני מניח. תמיר.

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif

אם כבר שגיאות כתיב, אני מתקן אחת שלי
*שדיברת ולא כפי שנכתב. תמיר.

thorondor

New member
42 היא בשום פנים ואופן לא משמעות

החיים. היא התשובה. לא המשמעות.

MajorWinters

New member
ידוע!

זה אפילו הופיע כחידה בצ'ט! אגב, שימו לב כמה חנון - אתמול בלילה כשלא הצלחתי להרדם, ואז רצות המחשבות, אז בין היתר בין המחשבות על מה שעבר עליי היום, על השיעורים שאני צריך לעשות מחר, ועל הקראש הנוכחי, עלתה גם המחשבה: "וואי נדמה לי ש1427 זה מספר ראשוני". קמתי, הדלקתי את האור, והתחלתי לחלק במחשבון, עד המספר הראשוני 39. התוצאה הייתה 36 נקודה משהו. זהו! 36 יותר קטן מ39, 1427 מספר ראשוני. כן! זה הלהיב אותי! אני הולך לברר מה המספר שלו (ואם זה יתברר כהמספר הראשוני ה42, זה יהיה ממש מגניב!)

בהחלט מגניב^^

תגיד, מה הראשוני ה42 באמת? וחוץ מזה... עדיין יכול להיות שהוא הראשוני הראשון שמכיל בתוכו את המספר המדובר... אל תאבד תקווה:p (באתי לחשב את זה בעצמי, אבל אח שלי לקח את ג'ורג' המחשבון המדעי שלי היום, ואני לא מחשבת במחשבונים אחרים. [לכו תבינו.])

מחשבון ?

את היית בודקת כל מספר אם הוא ראשוני כדי לדעת מתי עברו 42 מספרים ? זה לוקח הרבה זמן :-\ יש טבלאות באינטרנט, זה לא בעיה למצוא.

לא, לא,

אני צריכה מחשבון בשביל כל פעולה פשוטה שקשורה למתמטיקה... בלי ג'ורג' זה מזל רע לעסוק במתמטיקה. (ושוב, אל תשאלו.)

למעלה