כמה דברים לכל הפסימיים ול- Apoca1ypse בפרט
1. אתר מעאפן? תודה. אין כמוך. תמיד שמח לקבל פידבקים מנומקים. 2. התגובות הן החתימות על העצומה. זה מאוד ברור. מי שהוסיף תגובה, הוסיף את עצמו לעצומה. יש שם ספירה של סה"כ התגובות, כלומר סה"כ החתימות. איפה הבעיה פה בדיוק? 3. מה לא מושקע בדיוק? ולא ברור? הטקסט? מי שכתב את העצומה הזו הם כמה אנשים יחדיו, אנשים שראו את הלהקה הזו בהופעה יותר מפעם אחת, גם בחו"ל. אני חושב שהוא ברור מאוד ומדויק ופונה ללב של מי שאמור לקרוא את זה. נסה לנסח משהו טוב יותר ואני מבטיח להכניס את הטקסט שלך במקום מה שמופיע שם. 4. העצומה הנ"ל הופצה ועוד איך, שאל כאן את החברה כמה נידנדנו להם לפרסם את זה, קפוץ לפורומים בתפוז ובשאר מערכות הפורומים ברשת הישראלית ותראה איפה זה מופיע, וכמה פעמים. זה הועבר במיילים ונשלח למערכות עיתונים ומגזינים. אם יש משהו שאני שונא זה שטוענים טענות שווא בלי לבדוק לפני אם זה נכון או לא. תכונה ישראלית מעצבנת שכזו. 5. זה שיש שם מעט חתימות זה בגלל שאנשים לא פירגנו לעצומה הזו כמו שפירגנו לעצומות של פרל ג'אם ומיוז, והיא לא קיבלה לינקים במקומות כמו ווינט וכו'. וכמובן גם שפוקיופיין טרי, עם כל הכבוד והאהבה, לא זוכים למספר המעריצים שזוכים להם פרל ג'אם ומיוז בארץ. 6. ווילסון מודע לעצומה הזו, הוא קיבל לינק למייל ע"י מספר אנשים וגם הגיב חזרה, שהוא מודה לנו על המאמץ ושהוא עושה מה שהוא יכול כדי לגרום לזה לקרות. הוא הבטיח להראות את זה גם לשאר חברי הלהקה. גם הפרומוטרים של הלהקה קיבלו לינק אליה, גם מי שמנהל להם את האתר הרשמי והמייספייס, גם אביב גפן. אז אני מציע לכל מי שחושב שלא השקענו לחשוב שוב. 7. מי ששמע את ראיון הרדיו של ווילסון בקול הקמפוס לא מזמן, יודע שהבחור רוצה יותר מכל להביא את הלהקה לארץ, אבל יש מתנגדים לכך. זה שנרים עוד עצומה ב- ipetition לא יעזור, רק יהפוך את הסיפור למעצבן מידי עבור האנשים שכן חתמו על העצומה הנוכחית. מה שיעזור הוא לתמוך בעצומה הנ"ל, לפרסם אותה, להגיע איתה ליותר עיניים, לווינט, למעריב, לוואלה, לאן שאפשר, להפיץ אותה במיילים. 8. אני מסכים שלא העצומה היא מה שיביא את הלהקה, הם יודעים כמה קהל יש להם כאן. אבל זה המעט שאנחנו יכולים לעשות בתור אנשים שרוצים שזה יקרה, ואין להם את היכולת הטכנית לגרום לזה לקרות. אני חושב שגם 150 אנשים שחתומים עד עכשיו, זה בהחלט עושה את העבודה. ווילסון ראה את זה וזה הזיז לו.. יותר מזה? 9. במקום להתלונן חברים, תעזרו. תחתמו. תפיצו. בסוף הם יגיעו. אינשאאלה.