תגידו...

Glusiking

New member
תגידו...

איך זה שמפה לא יצאה עצומה כמו של הפורום של מיוז שקראה להביא אותם לארץ? במקרה של פורקיופיין זה נראה לי יהיה הרבה יותר קל, במיוחד בגלל שהסולן שלה גר פה... :/ אתם לא חושבים שצריך לעשות כזאת עצומה, או שכבר נעשתה ואני פשוט לא מעודכן?

Musedol

New member
רציתי לכתוב לארג', אבל ניקו

בלבל אותי באיסיקיו

Apoca1ypse

New member
זו בכלל לא נראית כמו עצומה

זה סתם אתר מעאפן שנספר לפי תגובות, לא ברור ולא מושקע כדאי שננסה לפתוח חדשה כמו ב ipetition , לא נראה לי כל כך מסובך לפרט לניסוח שצריך לעבוד עליו כמה דקות חוץ מזה העצומה הנ"ל לא הופצה בגרוש, הייתי מציע להתחיל מחדש ועקב האירועים בימים האחרונים גאבין האריסון הוא הבנאדם האחרון שירצה להופיע בארץ (אחרי בשארה משהו, מועמר ?)

LightbuIb sun

New member
ו-I-petition עובד?

הבחור אמר ששולחים לסטיבן לינק לאתר או משהו ומראים לו את החתימות. אני לא יודע, אני לא מאמין בעצומות. אני מאמין שהלהקה יודעת בדיוק כמה קהל יש לה פה, ואני בטוח שהלהקה יודעת שהיה ביקוש ענק ל-FOABP, ושבסה"כ יש להם את הסיבות שלהם לא לבוא. ועד שהסיבות לא ישתנו, אני לא רואה למה צריך עצומות שכאלה

ממה שיצא לי לדבר עם סטיבן

הוא מודע לעצומה הזאת. והוא אישית רוצה להופיע פה. כולנו יודעים מי הבעיה. ולא נראה לי שאף עצומה תשנה את דעתו.

ranenet

New member
כמה דברים לכל הפסימיים ול- Apoca1ypse בפרט

1. אתר מעאפן? תודה. אין כמוך. תמיד שמח לקבל פידבקים מנומקים. 2. התגובות הן החתימות על העצומה. זה מאוד ברור. מי שהוסיף תגובה, הוסיף את עצמו לעצומה. יש שם ספירה של סה"כ התגובות, כלומר סה"כ החתימות. איפה הבעיה פה בדיוק? 3. מה לא מושקע בדיוק? ולא ברור? הטקסט? מי שכתב את העצומה הזו הם כמה אנשים יחדיו, אנשים שראו את הלהקה הזו בהופעה יותר מפעם אחת, גם בחו"ל. אני חושב שהוא ברור מאוד ומדויק ופונה ללב של מי שאמור לקרוא את זה. נסה לנסח משהו טוב יותר ואני מבטיח להכניס את הטקסט שלך במקום מה שמופיע שם. 4. העצומה הנ"ל הופצה ועוד איך, שאל כאן את החברה כמה נידנדנו להם לפרסם את זה, קפוץ לפורומים בתפוז ובשאר מערכות הפורומים ברשת הישראלית ותראה איפה זה מופיע, וכמה פעמים. זה הועבר במיילים ונשלח למערכות עיתונים ומגזינים. אם יש משהו שאני שונא זה שטוענים טענות שווא בלי לבדוק לפני אם זה נכון או לא. תכונה ישראלית מעצבנת שכזו. 5. זה שיש שם מעט חתימות זה בגלל שאנשים לא פירגנו לעצומה הזו כמו שפירגנו לעצומות של פרל ג'אם ומיוז, והיא לא קיבלה לינקים במקומות כמו ווינט וכו'. וכמובן גם שפוקיופיין טרי, עם כל הכבוד והאהבה, לא זוכים למספר המעריצים שזוכים להם פרל ג'אם ומיוז בארץ. 6. ווילסון מודע לעצומה הזו, הוא קיבל לינק למייל ע"י מספר אנשים וגם הגיב חזרה, שהוא מודה לנו על המאמץ ושהוא עושה מה שהוא יכול כדי לגרום לזה לקרות. הוא הבטיח להראות את זה גם לשאר חברי הלהקה. גם הפרומוטרים של הלהקה קיבלו לינק אליה, גם מי שמנהל להם את האתר הרשמי והמייספייס, גם אביב גפן. אז אני מציע לכל מי שחושב שלא השקענו לחשוב שוב. 7. מי ששמע את ראיון הרדיו של ווילסון בקול הקמפוס לא מזמן, יודע שהבחור רוצה יותר מכל להביא את הלהקה לארץ, אבל יש מתנגדים לכך. זה שנרים עוד עצומה ב- ipetition לא יעזור, רק יהפוך את הסיפור למעצבן מידי עבור האנשים שכן חתמו על העצומה הנוכחית. מה שיעזור הוא לתמוך בעצומה הנ"ל, לפרסם אותה, להגיע איתה ליותר עיניים, לווינט, למעריב, לוואלה, לאן שאפשר, להפיץ אותה במיילים. 8. אני מסכים שלא העצומה היא מה שיביא את הלהקה, הם יודעים כמה קהל יש להם כאן. אבל זה המעט שאנחנו יכולים לעשות בתור אנשים שרוצים שזה יקרה, ואין להם את היכולת הטכנית לגרום לזה לקרות. אני חושב שגם 150 אנשים שחתומים עד עכשיו, זה בהחלט עושה את העבודה. ווילסון ראה את זה וזה הזיז לו.. יותר מזה? 9. במקום להתלונן חברים, תעזרו. תחתמו. תפיצו. בסוף הם יגיעו. אינשאאלה.

Apoca1ypse

New member
כמה זמן מהחיים שלך בזבזת על הניסוח הזה?

נראה לי שסטיבן מאוכזב אם הוא אכן ראה אותה, זה דף גדול ומסורבל באתר שאני בספק אם הוא מיועד לכך יש דברים יותר מסודרים וברורים מאשר תגובות לדף אה, וזו הפעם השניה שראיתי לינק אליה, אז לא נראה לי שהיא כל כך פופולרית ורצה ברשת מי שרוצה באמת שפורקיופיין יופיע פה- שיחתום על עצומה נוספת. מעצבן? לא, לא נראה לי ש10 שניות ושליחה ישנו הרבה 150 זה עלוב, no offense

ranenet

New member
כמה זמן מהחיים שלך בזבזת על להיות שלילי?

שוב נלך בשיטת הסעיפים, כי אתה אומר המון דברים מבולבלים: 1. ווילסון לא מאוכזב, להיפך, הוא כתב לי (אישית) שהוא מוחמא כי זו הפעם הראשונה שאיפשהו בעולם מארגנים משהו כזה שיביא אותם להופיע איפשהו. ואז הוא נזכר שבשום מדינה מערבית אין להם בעיה להגיע ולהופיע מבחינה בטחונית, כך שבינתיים זו כנראה העצומה היחידה שתהיה. 2. מה מסורבל וגדול בדף בדיוק? קיבלנו הרבה פידבקים על זה ואף אחד לא אמר לי שזה לא נראה טוב. כנראה שאתה היחיד. בדוק את רזולוציית המסך שלך או החלף דפדפן, דמט. 3. האתר הנ"ל שאתה כ"כ לא מעריך הוא בלוג מוזיקה, שאם תקרא בארכיונים שלו תגלה שהוא עוסק רבות בלהקה, ובאהבה גדולה. 4. ברור שיש אתרים שמיועדים לעצומות, אבל רצינו לתת מקום לאנשים לכתוב מה שבא להם בנוסף לחתימה על העצומה, דבר שלא אפשרי בכל מקום. 5. רק בפורום הזה הלינק לעצומה הזו עלה מספר פעמים, ובפורומים מוזיקלים אחרים הוא כיכב גם כן. לידיעתך, אי אפשר לפרסם כל כך הרבה בכל מקום כי זה נקרא הצפה ומוחקים את זה. כנס גם לפורומים בהייד פארק ותיווכח שאתה טועה. עשינו מה שיכולנו בלי שיתעצבנו עלינו יותר מידי, אם אנשים כמוך היו עוזרים זה היה סיפור אחר. 6. אין סיבה הגיונית לפתיחת עצומה נוספת אם הלהקה כבר מכירה את העצומה הזו. 7. 150 חתימות זה אכן לא הרבה, אבל זה בגלל, שוב, שאנשים כמוך לא מפיצים אותה ומנסים בכל כוחם להיות פסימיים, להתלונן במקום לעזור.

handlessman

New member
בגלל זה גם אני עכשיו בתהליכים של הפצה של זה..

תפיצו את זה במסנג'ר או בכל תוכנת מסרים מיידיים אחרת או אימייל, ותבקשו מאנשים שישקיעו כמו שאמרת 10 שניות שליחה כדי לעשות לכם טובה קטנה... ותראו איך שהמספר מזנק, מכפיל, אם לא יותר !!

handlessman

New member
תקשיבו תפיצו את העצומה הזאת בכל מקום...

מסנג'ר, אייסיקיו, מייל, מה שיש לכם... חסכתי לכם עבודה, רק לעשות העתק הדבק לכל הליסט... בבקשה תחתמו על העצומה להבאת פורקיופיין טרי לארץ, זה חשוב מאוד, ומה כבר יכול לקרות... http://citymule.haoneg.com/?p=225 תודה

Glusiking

New member
אה, חשבתי כבר איזה תקרית דיפלומטית..

למה הוא לא רוצה? מה הבעיה שלו?!

למעלה