תגידו...

handlessman

New member
לגאווין...

יש דעות פרו-ערביות... ובנוסף יש לו עכשיו עוד סיבות לא לבוא אחרי האירועים האחרונים בארץ, ובכלל המצב הרעוע משהו שיש בארץ באופן תמידי, דבר שמתריע מהרבה אמנים לבוא לכאן

Glusiking

New member
אני לא מאמין...

זה אחד המבאסים... החלום שלי מתנפץ לי מול העיניים..

LightbuIb sun

New member
אין לו דעות פרו ערביות

אבל הוא, ורוב העולם, לא מסכימים עם מדיניות הדיכוי והכיבוש של ישראל כלפי הפלסטינים.

Glusiking

New member
:/

וזאת סיבה לא לבוא ולנגן לנו? סתם, אני יודע שזה כבר קרה, והרבה אמנים לא הגיעו בגלל זה.. אבל דווקא בגלל שזה פורקיופיין!! סעמק....

ranenet

New member
טוב שאתה לא מגזים

להשוות בין המצב כאן (הדיי יציב כרגע באופן יחסי, אגב) לגרמניה הנאצית?! קצת הגזמנו, לא?

Apoca1ypse

New member
טוב שלא

אף אחד כאן לא נגדו, ובטח שלא יהרגו אותו, יעכלו לו את כל הרכוש והתחתונים + לא יתנו לו טיסה בחזרה בשבילך אני מקווה שאתה ימני D: והפעם בהקשר לחתימה שלך: ארל'ה לא צדק

אני מעריך את זה שאתה מקווה שאני לא אגיע לתופת

אבל אני לא מבין איך זה קשור למה שאני אמרתי. הכוונה שלי הייתה שאם אדם רואה בפעולה מסויימת של מדינה כמשהו פסול, ניתן להבין מדוע הוא לא רוצה לבוא למדינה הזו ולבדר בה אנשים, אפילו שלא כל הקהל אחראי באופן ישיר לסבל של קבוצה מסויימת.

Apoca1ypse

New member
צודק, זו זכותו ואי אפשר להכריח אותו או לשכנע

אותו, רק אמרתי שאתה 'קצת' מגזים במילים שלך כי לאף אחד כאן אין משהו נגדו, אז לתת דוגמא ממלחמת העולם השניה זה קיצוני ביותר, ואם הוא מרגיש ככה אז חבל

FunkyMonk

New member
זה מסביר... אותך!

אההההההההה עכשיו הבנתי! אתה בן 8! וואי, וכל הזמן הזה אשכרה התייחסתי להודעות שלך ברצינות מסויימת.. וואי, זה מסביר כל כך הרבה.. למשל, למה רמת ההתבטאות שלך היא של ילד בן 8... או למה הניק שלך כתוב כמו שהוא כתוב. וואי, תודה רבה שהבהרת לי זאת! פששש אחלה

LightbuIb sun

New member
האמת היא,

שבתכלס זו באמת לא סיבה לא לבוא לנגן לנו. זה לא שהוא הולך להופיע בכנסת או משהו..... בכל מקרה, לפי מה שהבנתי בזמנו מסטיבן- זה גם אי הסכמה עם ישראל, וגם קצת פחד מהמצב פה.

למעלה