תגידי לי...

jingle bell

New member
תגידי לי...../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif

רותםםםםםםםםם יש לך בעיה אם זה שאני צימחונית ושאף פעם לא אכלתי בשר??? תדעי לך שטופו זה ממש טעים!!!! (בעצם זה ממש לא....) אבל להיות צמחונית זה דווקא די נחמד ואני לא מרגישה חוסר בבשר....

הודעה מעליך אמר לך אמיר..../images/Emo163.gif

ואת זאת שבאה אלי הביתה ונהנת מהאוכל הטעים של אמא שלי.. חחחחחח שהוא בלי סויה ובלי טופו(טפו על טופו) חחחחח לא כמו אמא שלך חחחחח איכ סויה חחחחח טופו חחחח ... אשכרה אני עדיין קורעה מכל היום הזה חחחחחח.. כיסוף בפעם הבאה אנחנו לא הולכות להופעות של סבלימינל ושרית חדד (אפשר לקרוא במבטא ערבי..) חחחחחחחחחחחח זה אשכרה מצחיייייייייייייק... טוב אני גם אלך לישון.. ותהנו כל מי שהולך להופעה מסרו לאנשיפ ד"ש...... חח טוב אני הלכתי בייי

קיסי.....(כיסוף!!!!)

את צמחונית?!?!? וואי איזה יופיייייייי אההה צמחוניים שולטים!!!!!!! כי בשר זה רצח ולא אוכלים חברים כי זה עושה כאב בטן!!!!! ולמקרה שאת לא יודעת מי אני-זה מיקי (קוקי).....

ThE Fire GiRl

New member
בוא נפתח אגודת צמחונים....

בפורום מוניקה סקס.... גם אני צמחונית....:)

jingle bell

New member
חחחח איזה דפוקה אני......./images/Emo6.gif

אעלק מאיפה את מכירה אותי? חחחחחח רק הרגע הבנתי שזה חלק מהחתימה שלך....

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo168.gif

לשירשור

שתוקקקקקקקקק(מכיסוף)../images/Emo6.gif

יא ארגנטינאי טוחן אסאדו שכמותך!!! חחחחחח התנפלותתתתתתתתתתת יא אוכל בשר!!! צימחוני זה דבר טוב.....

jingle bell

New member
חחחחח אעלק איזה התנפלות חן...../images/Emo6.gif

פששששש אסאדו!!! חחחחחחחחחח לך לך תנסה להיות צמחוני(גם כן ארגנטינאי צמחוני...) חחחחח

אההההההההההה!!!!!

לדפוק מוסכמות, לזיין מערכות, לשרוף נורמות, להשמיד, להרוס..... או פשוט לא לכתוב בשירשור אופ!!!!!! מואהאהאהא!!!!! ותתן כבר ת'כסף לחולצה יא מעצבן!!!!

למקרה שאתה קורא פה היום.....

חן-הוא מוכן לבוא במיוחד אלייך לבית (שברוב המקומות זה אתה הולך לחנות!) ועוד במיוחד בשבת ואתה ממש זורק על זה זין כי מה ז'תומרת אין שעה שאתה בבית?!?!?!?

jingle bell

New member
חחחחחחחח אנשים אני יודעת לנגן...../images/Emo6.gif

בגיטרה את המנגינה של מופע החבובות!!! ואת more than words... חחחח רותם נראה אותך על החבובות נ.ב תודה שלימדת אותי את more than words אני מתה עלייך חמודה נשמה עיניים שלי(אהמ אהמ אהמ עיניים אהמ מאוהב|אליה אהמ אהמ) מתוקה כפרה שלי אההה קוקו מי בא לאמא שלך מי בא לאבא שלך??? חחחחחח

למעלה