תגידי לי...

jingle bell

New member
חחחחחחחח אנשים אני יודעת לנגן...../images/Emo6.gif

בגיטרה את המנגינה של מופע החבובות!!! ואת more than words... חחחח רותם נראה אותך על החבובות נ.ב תודה שלימדת אותי את more than words אני מתה עלייך חמודה נשמה עיניים שלי(אהמ אהמ אהמ עיניים אהמ
אליה אהמ אהמ) מתוקה כפרה שלי אההה קוקו מי בא לאמא שלך מי בא לאבא שלך??? חחחחחח

חחחחחחחח../images/Emo163.gif

את מפחידה אותי מיום ליום .. אההה אני לא אוהבת מופע חבובות כי זה אשכרה סידרה רק בשבילך.. חחחחח אל תקחי ללב אני אוהבת אותך.... וכן בדוגרי בואנו...חחחחח ובבקשה שלימדתי אותך את השיר הזה אבל זה רק ההתחלה לא לימדתי אותך הכל.. ובואי נדבר כבר באיי סי קיו כי אחרת הפורום יוצף על ידינו.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב ביי

jingle bell

New member
חמודל'ה אני לא נעבת...../images/Emo6.gif

ולהגיד לך למה???!!! כי בדוגרי בואנו זה טוב....חחחח וחוץ מזה נכון זה אשכרה סדרה בשבילי חחח אני גדלתי על זה ... כן צודקת נדבר באיי סי......

אההה אנשים../images/Emo163.gif

ואם כבר הפכנו את השירשור לשירשור
אז... קבלו משהו אשדוד...(עירי ...חחח) ירושלים.. באר שבע ת"א אילת.. נצרת עלית ועומר (אני חושבת) לא ילמדו בימים שישי... זה הודעה מששמחת מי שיודע שלא יגיד לי "אה אני יודע על זה כבר מתחילת החופש" כי מי שיגיד את זה יקבל מכות (אהמ אהמ..)חחחחח

ואני לא גר באף אחת מהערים האלו

ובכל זאת לא לומד ביום שישי. ואגב, אני יודע על זה מתחילת החופש

נ"ש: שחר ברדיו../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

יום רביעי, רשת ג', 20:00, שעתיים עם שחר והדיסק החדש! בבקשה בבקשה תקליטו במחשב כי אני אהיה בהופעה של החברים של נטאשה בניצנים.

למעלה