תגיד - יש בארץ ליויתן אורקה? הסוג של "ווילי

909090

New member
ז"א שהסרט שפירסם אותם - פירסם שקרים ?

ממנו נתן ללמוד שכשהם מתחברים לבני אדם - הם לא פוגעים בהם . למשל אותו ווילי (ברח לי שמו האמיתי) - הבנתי שהוא כול הזמן רצה להיות בחברה של בני אדם , ועצם מותו היה מפני ששיחררו אותו .

Dani Barchana

New member
כמו כל סרט, לא?

זאת אגדה - ואגדה אינה אמת.... ווילי=קייקו KEIKO מת בזמן שהיה בכלוב בים הצפוני. ניסו לשחרר אותו במשך שנתיים - אבל הוא לא הסכים לעזוב ופחד נורא מהלהקות שהיו בפיורד (די מובן בהתחשב בעובדה שהוא נתפס בגיל שנתיים ומאז היה כ25 שנה בשבי). הנסיונות לשחררו נעשו בגלל דעת קהל ובגלל שכמה אירגונים ירוקים איימו להרוג אותו אם לא ישוחרר
נסיונות השחרור נעשו בניגוד לחוות דעת מומחים שאמרה שאין לו סיכוי בטבע - אבל כשושקלים היום דעת קהל מול מומחים - הקהל מנצח, גם אם זה במחיר חיי החיה
. לאחר שנתיים של נסיונות, חלה KEIKO בדלקת ריאות ומת.

909090

New member
רגע , תגיד - במידה וירגילו גורים מהרגע שנולדו

לבני אדם שונים (לא כול הזמן אותו אדם ) עדיין הם יהיו מסוכנים לבני אדם כשיגדלו ? הרי גם מקרי התקיפה - לך תדע איך אותם אנשים שהותקפו התייחסו אליהם לפני התקיפה ..

Dani Barchana

New member
בחיי אורקה מתחלפים הרבה מאמנים ומטפלים

הם חיים כעשרים שלושים שנה בשבי, המון מאמנים מתחלפים והם אוהבים את כולם....עד גבול מסוים. אורקה הוא כמו ילד, ולפעמים יש לו מצב רוח או שבא לו לעשות דווקא או שסתם הרגיזו אותו - לא תמיד יודעים מה הרגיז באותו רגע... אבל כשילד מתרגז וקצת דוחף או בועט או נושך, זה מעצבן... כשילד ששוקל 4-5 טון עושה את זה, זה לא נגמר טוב. הבנת? זאת חיית בר, הטורף הכי גדול על פני כדור הארץ - תן לו את הכבוד המגיע לו ואל תזרוק לו ילדים לבריכה ותתפלל שיהיה בסדר....

909090

New member
לגבי הסרט - אני לא מבין גדול בקולנוע

אבל קשה לי להאמין שבשנת 1993 היו עושים פעלולי מצלמות בצורה טובה ואמיתית כול כך כמו שעושים היום . אם ראית את שלושת הסרטים , רואים בברור את היחחס שלו לכמה אנשים שונים , שכולם מן הסתם שחקנים ולא המאמנים האישיים שלו .

Dani Barchana

New member
הוא חיה מאומנת - ראיחת מה שהראו לך ולא יותר

כמו שהכריש במלתעות לא באמת היה שם ולא באמת טרף אף אחד....

Dani Barchana

New member
פלייייייישרררררר ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מאי 972

New member
../images/Emo3.gifשקל שבעים

שוב.. יש דברים שמוציאים אותי מדעתי... אם כבר, אז כבר...

למעלה