'תגעגעתם?

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
'תגעגעתם? ../images/Emo13.gif

אחרי ה-מ-ו-ן זמן שלא כתבתי כאן - חזרתי. חלק מהתקופה - הייתי בחופשה בחו"ל עם הבכורה שלי (נסענו לבקר את סבא וסבתא). היה נהדר. אמנם געגועים גדולים לקטנצ'יק ולאמא שלו שנשארו בארץ, אבל היה זמן איכות עם הגדולה ("גדולה" - עוד לא בת שנתיים), והיה חופש מהעבודה, והיו קניות... חלק מהתקופה - חזרה לעבודה ולשולחן העמוס בעבודה. חלק מהתקופה - אריזות בלתי פוסקות של הבית לקראת מעבר דירה ביום חמישי הקרוב. חלק מהתקופה - מחלות (שלנו, של הילדים). אבל אני מקווה שתקופת ההזנחה שלי באה לקיצה
מקווה שכולם שרדו טוב את הפסח על המשפחתולוגיה והמצות, ושכל הניגשים לבחינות בשבוע הבא - לא שוכחים לנשום מדי פעם
אז מה חדש?

בטח שהתגעגענו, איזו שאלה!

בת כמה הגדולה? ואיפה הייתם? קנית לי מתנה? :) מזל טוב עם המעבר לבית חדש! ובריאות לכולנו (אמן!). אני חושב שהחדשה הגדולה ביותר איתי- שהחלטתי לדחות את הבחינה למועד הבא. למה? בשביל זה יש מסרים אישיים :) להשתמע!

shno

New member
אז ככה:

היינו באריזונה (עיירה קטנה, כשעה נסיעה מפיניקס). ממש המערב הפרוע. ראינו הרבה קקטוסים
הגדולה בעוד חודש תהיה בת שנתיים, ולמרות גילה הצעיר, ולמרות הטיסות הארוכות (מאוד
), ולמרות שהות ארוכה כל כך בבית זר, ולמרות הניתוק הארוך מאמא - היא התנהגה למופת. פשוט נהנתי מכל רגע איתה. לגבי המתנות - אז ככה: קניתי לעצמי iMac וקניתי לך אייפון, אבל לא יכולתי להיפרד מהאייפון אז הוא נשאר אצלי
(מוצרי אפל - מומלצים בחום רב!) ואחרי ביקור של בוקר בעיריה לשם העברות והוצאת אישורים לטאבו (כמה שאני "לא אוהב" בלשון המעטה את המוסד הזה...) - אפשר להתחיל לעבוד. מחר-מחרתיים - בבית לשם אריזה. יום נעים ישראל!

אין לך רגע דל! ../images/Emo168.gif

זה באמת יכול להיות "מסע כומתה" לילדה בת שנתיים! וזה לא בסדר, דווקא אייפון זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו
אל תשכח לקנות הרבה קרטונים וסרטי הדבקה!

בורך השב!! ../images/Emo140.gif

באמת שהרגשנו בחסרונך.. פה הכל כרגיל, נחנו וטיילנו בארץ, והיה נפלא! שמחה שנהנית עם הקטנה והתאווררת כמו שצריך. ועכשיו שבוע וחצי של עבודה עד החג הבא!

למעלה