תהיה קיומית חשובה

Matsman

New member
תהיה קיומית חשובה

בעודי משוטט באינטרנט, נכנסתי כהרגלי למדור הכוסיות בצהובון גליצ'ים שבאתר ONE, לשטוף קצת את העיניים. אני נכנס ומתרשם מהבחורה החביבה שהפעם הביאו לנו. סורק את מה שצריך לסרוק. נהנה. מבעד לתמונות, אני בטעות שם לב לאותיות שמאחוריהן, ולא מאמין- מדובר בילדה בת 15. התגובה הראשונה היא הלם. אלוהים ישמור, אחותי הקטנה בת 15. הנוירונים במוח מתנגשים. איך לאכול את זה ? מבחינת הטבע- בנות להבדיל מבנים מסיימות 99% מההתפתחות שלהן בגיל הזה. אפשר לראות בנות בגיל 15 שהן 1.80, פיזית- ילדות קטנות הן לא. מבחינת האדם, הוא נמשך למה שיפה. תפיסה לא מוסרית בעיני החברה לא יכולה למנוע מהזין לעמוד או מהכוס להרטב. מבחינה חוקית, אם אני לא טועה, גיל 14 הוא גיל המינימום לסקס. מבחינתי, כבר הרבה זמן ברור לי שאני לא מוכן לשכב עם מישהי מתחת לגיל 16. באופן כללי, אני חושב שגיל 16 הוא הגיל המינימלי ליחסי מין עבור 99% מהאוכלוסיה, אלא אם הילד הוא בוגר הרבה יותר מהממוצע. וגם אז, שישכב רק עם מישהי בסביבות הגיל שלו, לא מעבר לזה. מה דעתכם כשאתם מסתכלים על ילדה כזאת ? זה בסדר לפרגע דבר כזה ? זה מוסרי או לא ? מישהו כבר התנסה בסקס כזה ?

goldy

New member
אם היא מצטלמת ככה

אז שתישא בתוצאות (חלילה *אין* הסתה לכפיה). 1.80 לילדה בת 15 זה כמו אישה בת 20 עם שכל של בת 10. אני אומר לך על זה!

Matsman

New member
היא לא 1.80

אמרתי שמבחינה גופנית התפתחותית- הרוב המוחלט מהבנות מסיים את הגדילה בגיל הזה. נתתי דוגמא לבנות בגיל הזה שסיימו את ההתפתחות והן גבוהות, בגובה 1.80. הגובה של בחורה בגיל 15 נשאר אותו דבר גם בגיל 50. נכון שקיים הבדל בתווי הפנים והגוף- גוף שנראה צעיר לעומת מבוגר, אבל זה לא התפתחות. לכן, כשיש מולך ילדה-בחורה שמפותח מבחינה גופנית במלואה, השאלה שנשארת היא כולה מוסרית- מוסרי או לא ?

goldy

New member
מוסרי בריבוע!

הטבע חזק יותר מכל חוק שהוא. זה אומר שאם יהיה לך מזל אתה תהנה ואם לא יהיה לך מזל אתה תהנה ותשב על זה אח"כ.

goldy

New member
גיל כרונולוגי זה בעיה

אבל מצד שני אם היא פחות או יותר בגובה שלך ויש לה גוף של אישה; הדבר האחרון שאתה תגיד לה זה "תראי תעודת זהות", ממש כפי שאותי אף פעם לא מעניין כמה היא קיבלה בפסיכומטרי. אם שניכם מסכימים וחיצונית היא נראית "מבוגרת לגילה"; אז זאת תהיה בעיה ללכת לאונן עליה, כי איזה חוק מבטיח לך עשר שנים על 'אינוס קטינה בהסכמה'.

Love Today

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif פאקקקק היא נראת יותר מבוגרת ממני!

פפיייי איזה צילומים איזה תנוחות.... בגיל 15 עוד ראיתי ארתור [ שמתם לב שהוא כבר 100 שנה בכיתה ג'?:)]

EcstaZ

New member
זה לא ארתור

זה את פשוט מזדקנת
חומר למחשבה : האם מישהו היה עושה כלכך הרבה רעש וצלצולים במקרה הפוך? כלומר, ילד בן 15 ואשה מבוגרת?

Love Today

New member
../images/Emo7.gif אוףף...

כן היה הרבה מאוד רעש וצלצולים, אבל לא בטוח שמאותה סיבה[ ניצול מיני] היום הרבה יותר מקובל שהגבר יהיה מבוגר מהבחורה בכמה שנים. לעומת זאת נשים מבוגרות שיוצאות עם בחורים צעירים ובטח קטינים זה משהו לא מתקבל על הדעת אצל הרבה אנשים. אני חושבת שפער גילאים קיצוני בגילאים הוא בריא לא כשהאישה היא המבוגרת ולא ההפך.

פנומן 72

New member
אני אתן לך עוד קצת חומר למחשבה

ותחשוב טוב לפני שאני עונה. מי עונה נכון יותר להגדרה של פדופיל - גבר בוגר ששוכב עם בחורה בת 22 שמנטלית ופיזית היא נראית כמו בת 14, או גבר בוגר ששוכב עם בחורה בת 14 שמנטלית ופיזית היא כמו בת 22 ? ...

Matsman

New member
היה טוב אם הפיתרון היה כזה פשוט

בפועל, אין כזה דבר ילדה בת 14 שמנטלית היא בת 22. כמה חכמה ובוגרת שתהיה לגילה, ילדה בת 14 חושבת במושגים של ילדה בת 14. נקודה. גם אם הספיקה לצבור נסיון רב בחיים, עולם המושגים שלה תואם את הגיל שלה. זה מושפע גם מבחינה הורמונלית וגם מבחינת הזמן שהיא חיה על מנת לצבור נסיון ולבנות את האישיות. ככה שנניח שיש ילדה בת 14 שנראית באמת בת 22 והיא ערבה לחיך והיא גם בעניין- היית עושה אותה ? או - האם אתה חושב שזה מוסרי שמי שצעיר ממך ב10-15 שנה היה עושה אותה ?

פנומן 72

New member
מה הקשר למוסר ?

אם אני בן 30 ויוצא עם בת 20. עושה או לא עושה אותה, מה הבעיה עם זה בדיוק ?

Matsman

New member
מדובר פה על בת 14. זה ההבדל

מה הגיל המינימילי מבחינתך לסקס? או בוא נעלה מדרגה- אם היית בן 23 היית מזיין ילדה בת 14 ? ואם היית בן 19?

פנומן 72

New member
לא הייתי מזיין ילדה בת 14 בשום מצב

אבל השאלה שלי היא אחרת. אם אתה לא יודע שהיא בת 14, נגיד כמו זו שהבאת בכותרת, היא לא אומרת לך שהיא בת 14 ולפי הנתונים החיצוניים שלה ואולי גם המנטליים היא נראית לך בת 19 ורק מאוחר יותר אתה מגלה את זה ... אז מה זה אומר עליך ? שאתה פדופיל ? לא. כלומר, מה שאני מנסה להסביר זה, שההבדל בין פדופיל לנורמטיבי היא בידיעה ולא בעצם המעשה. אם אני יודע שהיא בת 14 ומזיין אותה אני פדופיל. אם אני לא יודע שהיא בת 14 ומזיין אותה אני לא פדופיל. השאלה - האם אתה מסכים להנחה הזו ?

goldy

New member
מה אם אני לא רוצה לדעת?

מה אם מבחינת הגוף היא מושלמת, אבל הפנים שלה נראות 'צעירות לגילה'? מה אז? דוגמא נפרדת: פעם ראיתי מישהיא חטובה מאוד. מעולם בכל חיי לא ראיתי מישהיא חטובה כמוה לפני, וגם היום, שנים לאחר מיכן, לא ראיתי מישהיא חטובה כמוה: משהו מדהים. מייד כשראיתי אותה הצטערתי שהיא 12 ואני 18. מה ההיתי אמור לעשות? אני חושב שפדופילים מחפשים *מראש* קטינים, בעוד שנורמטיבי 'זורם'.

Matsman

New member
תגיד לי אתה מטורף ?

זה מה שבד"כ ישאלו אותך על דבר כזה. נכון, יש מקרים יוצאי דופן שגם בגיל 12 יש בנות שכבר התפתחו. אני לא יודע מה להגיד לך. בגיל 12 הייתי חרמן לא פחות מעכשיו, הליבידו שלי תמיד היה בריא. מצד שני, אני לא יודע מה ההשלכות לסקס כזה מצד הילדה. אם היית בגילה או שנתיים-שלוש מעליה הייתי מצליח להבין, אבל 18 ו12 זה מוגזם. מה בסוף, זיינת אותה ?

goldy

New member
לצערי לא: התבאסתי חזק על הפרש הגילאים

אפילו לא נגעתי בה
. היא הייתה בתחילת התפתחותה המינית: היו לה יותר פטמות מפותחות מאשר ציצים - החיטוב היה היתרון היחיד שלה.

Matsman

New member
אז אני שואל- כשאתה מסתכל על זה היום

האם נראה לך מוסרי שהיית עושה אותה ?

goldy

New member
אפשר לעשות השוואה של יתרונות וחסרונות../images/Emo221.gif

יתרונות: הכל חדש לה, בשיאה, בהשוואה אליה ניסיוני רב מאוד, עוד לא מוגנת ע"י הוראת האל-כשל 'אל תהיי מרוצה מזה שאת מרוצה', סטנדרטים נמוכים ולכן קל מאוד להרשים אותה. בונוס: בתולה. חסרונות: חברה של אחותי, התלחששויות מהסביבה לכן סיכוי גבוה שהיה מגיע למשטרע => כלא, כמעט ואין ציצים, פיזית ילדה עם תוספות ואני לא פדופיל. כך שהתשובה היא: אני לא יודע.

למעלה