תהיה קיומית חשובה

goldy

New member
שמעתה על "כפתור מצוקה"?

אחרי שהם מאוננים אחד מול השניה (כמה שקרוב ככה רחוק), הבן עולה על הדבר הכי חכם שהוא מסוגל לחשוב עליו: אך ורק להיכנס ולצאת. הם אפילו לא מתחבקים.

gamani4

New member
למיטב ידיעתי, כן.

לא רק זה, אני חושב שבמקרה כזה, רק הבן יואשם במשהו.

goldy

New member
אתה נידפק בשני המקרים

מבחינת השמוק הגיל הכרונולוגי קובע, ואים היא לוקה בשיכלה אז גם הגיל השיכלי.

yagluli

New member
הבל הבלים, הכל הבל =]

שמע אחי, 18 זה סתם מספר.. כאילו, זה רף עליון להתבגרות מינית.. אבל אני יכול להגיד לך בבטחה שיש בנות כוסיות גם בגיל 14 וגם בגיל 13.. אותן פרופורציות, אותן ציצי , אותו תחת ואותן מותניים.. רק עם שכל של ילדה :)

yagluli

New member
ברור מאוד =]

אתה מאזן אותה עם צד בוגר, אתה כנראה בן אדם אנליטי .. לפעמים היא תגיד לך שאתה ממש כבד .. כי אתה נותן לה אחלה של קונטרא =] נכון ? ;) קהלת הזה מלך !!

yagluli

New member
אהה מעולה !

מכיר תדירות ? יש כל מיני התנגשויות בין גלים.. בעקרון יש שתי סוגים.. התנגשות בונה והנגשות הורסת.. אז במקום לאזן אותה אתה מגדיל את הגל וככה אתם מתעצמים ביחד =]] זאת אופציה מצויינת גם כן..

Matsman

New member
מסכים איתך

השאלה היא האם בגלל השכל של הילדה זה מוסרי או לא מוסרי לעשות אותה.

yagluli

New member
מוסר זה אינידיווידואלי

אם בא לך לעשות אותה והיא מודעת להשלכות של סקס איתך, אם שניכם עושים זאת בהסכמה מלאה ומתוך משיכה מינית ורצון להזדיין.. אז למה לא בעצם ? מה זה משנה לפני כמה שנים היא נולדה =] "רק אהבה מביאה אהבה"

yagluli

New member
חשבת לא נכון..

הקוסמופילוסופיה ( התיאוריה שעל פיה אני מפתח את התזה שלי ) לא מדבר על אינטיליגנציה.. האיי קיו שלי הוא באיזור ה 140-150, אני לא איזה עילוי .. ואני רציני במה שכתבתי לגמרי, זה פשוט לא בהכרח נכון =]

goldy

New member
'אינוס קטינה בהסכמה'

אם אחד מבני הזוג קטין, אז גיל הקטין הצעיר יותר + שלוש שנים, זה הגיל הכרונולוגי המירבי של הצד השני. כלומר אם אתה 19 ואתה משכיב בת 16 זה בסדר. אם אתה 19 ואתה משכיב בת 15 זה נחשב "אינוס קטינה בהסכמה": היא אומנם הסכימה ואין תסמיני אונס, אבל מבחינת השמוק היא לא מבוגרת מספיק בראשה ע"מ להבין את ההסכמה שלה שנתנה מרצונה. כך בכל אופן אני מבין את החוק - זה מה שידוע לי.

yagluli

New member
החוק היבש לא נרטב אף פעם...

אתה יודע שבישראל אסור לנהוג על אופניים בלי ביטוח ..? ובכל מסעדה יש חובה של הגשת מים צוננים ללקוחות ..? נכון, מדובר בחוק.. אבל חוק לחוד והגיון לחוד =]

yagluli

New member
לגמרי נפרדים !! אין בניהם שום קשר היסטורי

ואפילו לא קשר לוגי !! חוקים זה דבר קדוש שנכתב על ידי גאונים בעבר ולכן אתה חייב לציית להם.. נו מה יש לך ?!

למעלה