תהיה קיומית חשובה

goldy

New member
אין לי בעיה *מוסרית*

כל עוד היא כבר נערה ולא ילדה עם תוספות: כל עוד היא מסכימה ומרצונה. הסכמה מוסרית מצידי היא לא הכל: אני בגיל שבו נחשב גם ניסיון חיים מצידה ולא רק מראה פיזי, בנוסף לתגובות מהסביבה.

goldy

New member
גיל 12 בממוצע?

ללא קשר לדוגמא שהבאתי לעיל? גיל 12 בלבד? ממש תחילת ההתבגרות המינית? אם כך: כן, יש לי בעיה עם זה. אני רוצה גוף של אישה, וכל עוד אין לה גוף של אישה היא לא מושכת אותי. הדוגמא שהבאתי לעיל היא מבחינת ההתחטבות בלבד, שהגיעה לשיאה כבר בהתחלה. מבחינת *כל* השאר: יש לה המון מה להשלים. "20%-50% הושלם" אומנם מעלה על הסקאלה, אבל לא הופך אותה למטרה.

Matsman

New member
אתה שוב לא מתיחס לפן המוסרי אלא רק לפן הגופני

אני שואל אותך מבחינת מוסר- על הדוגמא שהבאת או באופן כללי- האם זה בסדר מבחינתך.

goldy

New member
אני לא מבין אותך../images/Emo24.gif

אתה שואל אותי אם זה *מוסרי* שבן 30 (לדוגמא) ישכיב בת 12? אם זה לא אונס, אם היא חושבת שהיא תמות בעוד שנתיים, אם היא חושבת שמחזור סדיר זה *הכל*, אז מה עניין ל'מוסר'? הסכמה מתחייבת תמיד שהרי אם לא זהו אונס לכל דבר ועניין. בבקשה שאל שאלות מדוייקות/ממוקדות בנושא.

Matsman

New member
לא הבנתי מה הקשר למחזור סדיר

אם יש הסכמה על כל מה שאמרת- האם זה מוסרי מבחינתך לפרק אותה. כן או לא.

goldy

New member
מבחינתי האישית בלבד זה בסדר לגמרי

אם היא מסכימה ומרצונה. אבל אני אישית נמשך לאישה, לא לילדה עם תוספות.

פנומן 72

New member
אז זהו שזה לא בסדר

אנשים לא מוסריים שרוצים לפרק ילדות בנות 12 בלי בעיות נוסעים לתאילנד. זוהי עבירה חמורה על החוק אפילו אם אתה קטין, על אחת כמה וכמה אם אתה בגיר. רצונה הוא בכלל לא פקטור. אני בגיל 12 אם מישהו היה אוכל לי את הראש היה גם מצליח לשכנע אותי שכדאי לי לקבל בתחת. אל תעשה מעצמך, נשמה ...

goldy

New member
אני לא מדבר על יוזמה מצידו

אלא על 100% יוזמה מצידה. אני כותב זאת בעיקר ע"ב שאלה שקראתי במדור "על בנים ועל בנות" במעריב לנוער לפני מיספר שנים; בו בת 12 בטוחה שהיא מבוגרת *רק כי* יש לה מחזור סדיר מזה מספר חודשים (ואח"כ מתפלאת שהיא לא יודעת למה היא בהריון). אני מבסס זאת גם על כך שלא מעט בני נוער בטוחים שהם 'בוגרים' לגמרי אך ורק על סמך שינויים גופניים, ולא מבינים שגם להתבגרות בראש יש חלק בלתי נפרד בכך. אונס זה אונס בכל מקרה: אם היא מרגישה שזה לא בסדר אז זה לא בסדר. סמוך על הגוף: ישנם לא מעט מקרים שבהם הוא ממש לא צריך את המוח ע"מ להגן על עצמו. "רצונה הוא בכלל לא פקטור. אני בגיל 12 אם מישהו היה אוכל לי את הראש היה גם מצליח לשכנע אותי שכדאי לי לקבל בתחת. אל תעשה מעצמך, נשמה ..." __שאלו לדעתי אז עניתי (בפירוט). אני מקווה שקראתה את כל השרשור. 'אם אתה לא מרוצה מהתשובה למה אתה שואל את השאלה?'.

Matsman

New member
לגבי זה אני מסכים איתך

ומה הגיל המינימלי לדעתך לסקס ? לטעמי אין כל רע בגבר בן 40 ששוכב עם ילדה בת 16.

gamani4

New member
אלא אם אתה בן 17 או פחות, המינימום שלך צריך

להיות 16, כדי לא להגיע לבית סוהר :)

goldy

New member
אני מיתכוון לכך שלפני גיל 15

הגוף לא מעניין: הוא עדיין בעיצומו של תחילת התהליך לההפך לנערה. מה מעניין בלחדור ל"ילדה עם תוספות"? החל מגיל 15 כרונולוגית שני המינים נראים מושכים יותר. עוד שנתיים ניסיון ואז כבר אפשר להסתכל עליה
.

gamani4

New member
מגיל 14 חייב להיות הפרש של עד שנתיים

מגיל 16 אין הגבלות.

Matsman

New member
גיל 16 זה מוסכם

אבל אולי לא הבנתי נכון. החוק אוסר סקס מתחת לגיל 14 ?

למעלה