תהיה קיומית חשובה

yagluli

New member
לפי איינשטיין הם דווקא כן..

אבל בוא לא נכנס לקוואנטים ויחסי זמן מרחב.. סבבה ?

yagluli

New member
זמן ומרחב

על פי גישה מסוימת, ניתן לתפוס את המרחב כרקע, עליו פועל הזמן, או להפך. בניסוח אחר, המרחב והזמן הנם שונים באופן מהותי. גישה אחרת מציגה את המרחב והזמן כשקולים, כך שההבדל ביניהם הנו אשליה נוצרת על ידי קיום תודעה בעלת זיכרון. בניסוח האובייקטיביסטי של גישה זו, שזמן והמרחב הנם צירים כמותיים, מאונכים בייצוגם המתמטי, המגדירים את המציאות. על פי הגישה המתמטית הטהורה, המניחה כי הזמן והמרחב שקולים, עשויים להתקיים יותר מציר זמן כללי אחד, כפי שקיימים שלושה צירי מרחב לכל הפחות. יתרה מזאת, קיימים פיתוחים פיזיקליים-תאורטיים מודרניים מאוחרים, המנבאים את קיומם של כמה צירי זמן כאלו (בצירוף עם מספר גדול יותר של צירי מרחב). סבבה ? סבבה =]

goldy

New member
נגיד יש לי ביצה. נגיד השמאלית

זה אומר שאפשר לחזור בזמן או לא? אם אני לא מודע למשהו זה אומר שהוא לא קיים, או שזה משפיע עליי בכל מקרה ללא קשר לרצוני?

yagluli

New member
אין לי מושג..

הכל תלוי בשאלה המהותית שאתה מציג.. האם יש לך ביצה ?

goldy

New member
../images/Emo6.gif

אם יש לי ביצה אחת, זה אומר שלפי התיאוריה שלך יש למעשה מספר בלתי מוגבל של ביצים, וכולן מתקיימות בוזמנית. אם כך, עד כמה מפגר אני יכול להיות שאני מסוגל להיות מודע לקיומו של מיקרה אחד בלבד בכל פעם?

yagluli

New member
תן לעצמך קצת קרדיט..

הביצה והתרנגולות לא באמת קיימות.. או שהן תמיד היו קיימות.. הכל זה כלום ע"פ איינשטין.. אבל לקח לו 20 שנה לפתח את זה.. אז אל תתבאס שלא הבנת :)

Mr McLovin

New member
אין מה לעשות, זה הגיל בו מתחילים לדגמן..

ומבחינתה זו סופר חשיפה, ולדעתי כל מי שמתעסקת בתחום שכזה מתבגרת מהר מכפי שנראה לך (כל הצלמים החרמנים, המסיבות הפרועות, והסמים..). יא לא מתרגשת מזה כמונו, זה בטוח..

למעלה