תהיה...

Bow Wow2004

New member
לא נראה לי שהיא צוחקת

לילדה יש קראש ענקי עלייך. אם זכרוני אינו מטעני היא איימה להתאבד אם לא תאהב אותה בחזרה. בקסטריט, את בטוחה שאת רוצה לבלות את שארית החיים שלך עם אדם שגדול ממך ב-15 שנה? את באמת רוצה להפוך את פייטון לשלומי שבת???

python 4

New member
לואיס גדול ממנה ב- 19 שנים...

היא לא היתה רוצה לחיות איתו? גיל זה עניין יחסי. ובאו - תודה שאתה מקנא! אני מבין למה אתה כל כך מקנא, כי... אתה בעצם אוהב אותי נורא ואתה מקנא בבּקי, בגלל זה אתה מנסה להפריד בינינו בכל דרך אפשרית אבל זה לא ילך לך! (בעצם כן, just say the word! אבל שבקי לא תשמע).

Bow Wow2004

New member
אז זהו שלא

אתה טועה. וגם בקסטריט לא יכולה באמת לאהוב אותך (מה יהיו נושאי השיחה בינכם? איילינר: כחול או שחור? ליפסטיק: קרוליין או אסתי לאודר? בראד פיט: מהמם או מדהים?), וחוץ מזה אני ממש לא אוהב אותך. אני אוהב את לואיס! כן, אני אפילו מוכן להוציא מהפה שלי את המשפט הדוחה הזה עד כדי כך. שהמשפט הזה הוא בגדר סיוט אצלי בדיוק כמו המשפט הזה: "אתה בעצם אוהב אותי נורא" - תבין את הרמז!!!

python 4

New member
הא, ככה?

לפחות אני כבר יודע על עצמי שאני חובב בקסטריט גירל... ומסתבר שבקסטריט גירל היא חובבת פייטון, מה אתה יודע.

Bow Wow2004

New member
אל תקח ללב, זה היה בצחוק

בדיחות וצחקוקים, נורא מתאימים לפורום תשוקות שכן תשוקות היא סדרה מבדחת וגורמת לצופים בה לצחקק. וכפי שג'ודי גארלנד אמרה בזמנו: "ד'רס נו פלייס לייק HOME" והיא אכן צדקה! פורום תשוקות = Home לך פייטון, לך בקסטריט ולכולנו. ולסיום - שיר (לקרוא לפי שיר הפתיחה)
גלינג
היום היה יום ארוך וממש מעאפן ביקרתי לי במקומות לא מרגשים נו טוב, ככה זה ככה זה פה שלא - מתגייסים צבא זה רע, צבא זה חרא לא פלא אם עוד אתדרדר לי לסמים נו כבר מתי מתגייסים?!!?! (שריקה, שריקה, שריקה)

python 4

New member
מצטט לי את ג'ודי גרלאנד, מה?

OK... אל תשכח את הציטוט השני הכי מפורסם שלה - "תעביר לי את ההרואין, חמוד".

Bow Wow2004

New member
עליה השלום ../images/Emo7.gif

ת'אמת כוסאומה אבל "דרס נו פלייס לייק HOME" הוא משפט חזק. דע לך פייטון היקר שבלילה כה קר ומנוכר גם אם החיים מאכזבים ונתקלים באנשים רעים גם אם קשה להתאקלם וגם אם מישהו מתעלם גם אם העתיד הוא רחוק וגם אם עברת על החוק גם אם הרוע שולט גם אם אתה מתלבט שם מעבר לקשת, במרומים יש מקום מיוחד, מקום שעליו חולמים הבית שאותי אוהב הבית שנמצא בתוך הלב (כולם) somewhere over the rainbow משהו משהו משהו there's a bla bla bla bla a place bla bla bla bla bla דר,ס נו פליס לייק HOME!!!!

Bow Wow2004

New member
הבה ננתח את דבריי:

קודם אני אמרת מצד אחד אני מת כבר להתגייס, לצאת לחופשי, לעזוב את הבית. מצד שני אני אומר שדר'ס נו פלייס לייק HOME. עכשיו לוקחת מקלדת שלי ולא בא בפורום יותר בחיים שלי.

Bow Wow2004

New member
אוקי חזרתי ../images/Emo13.gif

חבל שלא הייתי כזה ער אתמול בשעה הזאת. ראיתי בדרך לקליפורניה (סדרה מצויינת!!!!!!!!!!!!!!!!) ושנגמר אמרתי לעצמי שאני יעצום עיניים טיפה במשך הפרומואים ושתשוקות יתחילו אני יראה בכיף. כך עשיתי, עצמתי עיניים ב-1 בלילה. כשפקחתי אותם היה כבר 3 וחצי בלילה. ראיתי חצי דקה (אני זוכר במעורפל שלאייבי היה פלאשבק אבל פלאשבק עם איכות תמונה זוועתית כאילו וואט דה פאק מה זה הפלאשבקים האלה?!?!!) ואז כיביתי את הטלוויזיה וחזרתי לישון שנת ישרים. ככה זה כל שבת. משום מה אני נרדם איך שמתחיל תשוקות (כנראה שהסדרה הזאת פשוט משעממת). אבל היום לא... היום אני ער. ויכול להיות שמחר בבוקר תתעוררו לפורום מוצף בהודעות פרי עטי. ראו הוזהרתם מראש!

lula1

New member
דייייייייייייייייייייייייייייי

באמת!?!??!?!?!?!?!? פאק!!!! עכשיו שאני חושבת על זה הם באמת מתאימים...

למעלה