תהיה...

מעיןבר

New member
תהיה...

לפעמים כשאני מצבעת חניה (מסובכת או פשוטה בין שתי מכוניות) או צריכה לבצע תמרון קצת קשה של יציאה ממקום צר עם הרכב, הגברים שבסביבה נעמדים ומביטים בי עושה את זה או אפילו מנסים "לעזור" ומתחילים בכל מיני סימני ידיים עד לאן לזוז ולאן לסובב את ההגה
שאלתי את זיו האם זה קורה לו והוא לא הבין על מה אני מדברת. התחושה שלי היא שזה קורה לי כי אני אישה, ולא בשל יכולת הנהיגה האובייקטיבית שלי
. אינני נהגת מעולה, אבל יש לי בהחלט מיומנות מסויימת שנצברה במשך 12 שנות נהיגה מתוכן 5 בת"א הצפופה. האם זה משונה שאישה יכולה לעשות את הדברים הללו? האם זה קורה גם לכן

לא...

אבל אני מייחסת את זה להבעת הנחישות שפיתחתי לעצמי בשיעורי הנהיגה למטרות אלה בדיוק.

רות י

New member
אני מנסה לאמץ את זכרוני, ודווקא לא

חושבת שגברים בוחנים אותי או מנסים לעזור לי כשאני מבצעת תמרונים ע"מ להכנס למקום חניה. אולי זה קשור למבט המלא בטחון עצמי, נונשלנטיות ואסרטיביות שאני משדרת, משהו בסגנון: "שלא תעיזו להתעסק איתי".

ו שתי

New member
../images/Emo67.gif

נהג בגיל העמידה עוקף אותי כשאני יוצאת מהחניה בסלאלום פראי וגורם לי לבלימת חירום. אח"כ ברמזור הוא טורח "לתת לי מבט" ולהגיד לי שאני לא שמה לב לכביש.
כבר אמרנו?

אפרת12

New member
קרה לא פעם

וקרה גם כשהחניה לא היתה קשה ובלי שאסתבך וגם קרה שהעיפו עובד בחניון ליד העבודה שהתעקש לכוון אותי (וגם נעמד מאחורי והפריע לי לחנות תוך כדי זה) למרות שאמרתי לו בנימוס שאין צורך. יצאתי וצרחתי עליו. למחרת השומר בחניון אמר לי שהוא סיפר על זה לבעל הבית והעיפו את העובד ההוא. שמחתי מאוד.

אלינה12

New member
אני דווקא שמחה כשעוזרים לי

עם החניה או לצאת ממקום צר. אני לא ייחסתי את זה להיותי אישה, אלא פשוט רואים מישהי מסתבכת ולחוצה ועוזרים לה.

בלינקה

New member
לעיתים, בעיקר בחניונים, ובעיקר נשים

ז"א, אם כבר עומדים לכוון אותי, לרוב מדובר בנשים.

lulyK

New member
לא. אני חונה כ"כ מהר שאפחד לא מספיק

לחשוב שהוא יכול להעיר משהו (זה אחד הדברים שאני הכי גאה בהם)

Arfilit

New member
../images/Emo6.gif כמוני כמוך!

כשלמדתי נהיגה, היה שלב שהמורה שלי אמר לי שאם הייתי נוהגת כמו שאני חונה כבר הייתי עוברת טסט... אני תמיד אומרת שאם ישאלו אותי בראיון עבודה על תכונות טובות, אני אענה ש: "אני מחנה מעולה!"

sipi1

New member
לי היה משהו דומה עם ה ../images/Emo73.gif

שנתקע ולא הניע בגלל תקלה באימובילייזר. התקשרתי למתקין, והוא : "תני לי לדבר עם בעלך, אני אסביר לו מה לעשות". אני : "בעלי מחוץ לעיר, תסביר לי". והוא : "אז תני לי את הסלולרי שלו, שאני אסביר לו"... אחרי שהתעקשתי שרק אני ליד הרכב ואין לו שום ברירה אחרת - הוא הסכים להסביר לי מה לעשות (הקשת צירוף ספרות מסוים, המתנה ועוד צירוף). כל האיברים הדרושים להבנת המשימה וביצועה קיימים אצלי, אבל הוא התעקש שאשה לא יכולה ...

cookie1

New member
אין שום ספק שזה בגלל שאת אשה

הרי גברים נוהגים הרבה יותר טוב לא ? גם לי זה קורה כל הזמן, ואני פשוט עוצרת את עצמי מלצאת ולהעיף להם סטירה. במקום זה אני מחייכת בהבעת תודה כנועה, שלפחות ירגישו טוב עם הטמטום שלהם

עינבלית

New member
כשזה קורה,המכוון הוא בד"כ איש מבוגר

שמאמין שאני בבעיה. אם הוא לא מבין שאני מתעלמת, אני מבקשת ממנו לזוז כי הוא מפריע (כאן בסביבה הם נעמדים לך בתוך החנייה המיועדת ומודיעים לך לאיזה כיוון תסובבי את ההגה
) ואם הוא לא מבין עדיין אני נוסעת ומשתחלת לחנייה אחרת. פעם הייתי מתעצבנת, היום זה יותר נדיר (נראה לי שזקני השכונה פשוט למדו לא להציק לנהגות). אגב, מה שכן קורה רק לנשים- זה הצעות ורעיונות לגבי הבייבי- לא מעיזים להגיד את זה לגברים. "קר לו" "הוא רעב" "משעמם לו" ועוד פנינים... שאלתי את האיש והוא אמר שמעולם!! לא אמרו לו משהו כשהוא טייל עם הבייבי!!! ואגב הערות באות בד"כ מצד בנות המין היפה

lulyK

New member
וואללה? אצלנו הפוך.

מעולם לא קבלתי הערות כשאני עם יותם, וי' חוטף על ימין ועל שמאל.

lulyK

New member
או הלוקיישן או משהו

שכל אחד מהארבעה מקרין

למעלה