תהיה...

באמת? מעולם לא קיבלת הערות???

לא "איך הוא נושם במנשא?" ולא "חם לו/קר לו" ולא "למה הוא בלי גרביים/כובע"... מעניין. חשבתי שההערות האלה הן הקנס החברתי שצריך לשלם על ההפיכה להורים. אני רק היום שמעתי (מאותה בחורה): 1. למה היא בלי גרביים? (כי חום אימים בחוץ) 2. מה, היא עוד לא רצה? (היא כן, אבל לא כשהיא בלי גרביים
) 3. מה, היא עוד מוצצת אצבע? (כן, בגיל המופלג שנה ורבע) נשארתי
. ברור שלא טרחתי בכלל לענות. ואגב, במקרה שלנו מעירים לשנינו (אולי בגלל שאנחנו כאלה הורים גרועים
)? אני ממש מתחילה לרחם עם שיר...

lulyK

New member
ואללה. כנראה שמיעה סלקטיבית.

באמת בשבוע שעבר איזו קשישה מצאה לנכון לשאול אם "לא קר לו ככה". עניתי לה ש"לא" בלי "תודה" ובלי יצירת קשר עין. אבל זה מקרה נדיר לעומת הסיפורים שהוא חוזר איתם. אבסולוטית (ואין מה להשוות בהתייחס לעובדה שאני כל יום כל היום איתו כבר שנה ו-10 והוא זוכה בו למספר שעות מועט מאד ביום).

מעיןבר

New member
דווקא בתחום הזה אין בעיה

מהשניה שהיא נולדה אף אחד לא מעיז להעיר (כולל אמא שלי
). אולי כי זה משהו שאני מקרינה כשאני איתה. אולי כי אני נוהגת לפנות ולשאול בעצמי כשאני נתקלת במצב שאינני יודעת לתפעל. ומשאלות קר/חם אני מתעלמת, זה פשוט עובר לידי ואני לא שומעת (אח.. שמיעה סלקטיבית זה אחלה פטנט).

T noki

New member
קורה לי כל הזמן - מעצבן אותי מאד

אולי אני נראית כמו מישהי חסרת אונים שזקוקה דחוף לעזרתו של גבר? אין לי בעיה להעזר אם אני באמת צריכה עזרה (ואודה על האמת, אני לא תל אביבית ואני חונה בסדר אבל אני לא אלופת החניות. לא שאני כזו גרועה, אבל אני צריכה קצת להתרכז). אבל מעצבן אותי שעוזרים לי גם שלא ביקשתי וגם כשאני אומרת בפירוש שאני לא זקוקה לעזרה. אני את הרשיון שלי קיבלתי לפני הרבה שנים ובטסט ראשון ומאחורי יותר ממאה אלף ק"מ של נסיון. לדעתי זה בדיוק בגלל שאני אישה, אני מקבלת את התגובות האלו רק מגברים. ולא ראיתי שמישהו מכוון גברים בלי שהם מבקשים. אישה יכולה לנהוג ולחנות טוב כמו או יותר טוב מגברים, זה ממש יכולת אישית כמו הרבה דברים אחרים. אני למשל מתקינה ומתפעלת טכנית מכשירי חשמל ומרכיבה ארונות ושידות וכל הדברים שקונים בסגנון "עשה זאת בעצמך" הרבה יותר טוב מכל הגברים שאני מכירה. אותי זה בכל פעם מעצבן מחדש, וזה קרה לי (שוב) אתמול בת"א.

קרה גם קרה

ואפילו במצבים בהם מראש לא הייתי צריכה שום עזרה. אין ספק שזה בגלל שאני אישה, למרות שבצניעות, אני מוכנה להמר שאני חונה יותר טוב מרוב הגברים. ואנקטודה: איך אני יודעת שאני בהריון? לא צריך בשביל זה בדיקת דם או מקלון, צריך פשוט לנסות חניה ממוצעת (כלומר, לא מסובכת מידי) אם לוקח לי יותר מתמרון אחד כדי להכנס, סימן שאני בהריון ושוב נדפקה לי התפיסה המרחבית. בחיי.

T noki

New member
ואני ידעתי שאני בהריון

כשחניתי קרוב למכונית ואח"כ לא הצלחתי לצאת מהמכונית שלי כי לא היה מקום לבטן...

T noki

New member
ואני ידעתי שאני בהריון

כשחניתי קרוב למכונית ואח"כ לא הצלחתי לצאת מהמכונית שלי כי לא היה מקום לבטן...

rnati

New member
משהו הפוך שקרה לי

הייתי עם אחי באוטו. בוא נהג וניסה לחנות ברחוב צפוף. לקח לו מלא זמן ונהיה פקק מאחורה. מתישהו הוא נלחץ מזה והחלטנו שאני אחנה. יצאנו. התחלפנו במקומות. החנתי והלכנו. כולם מסביב היו מופתעים וצחקו

גם אני לפעמים חונה במקום בעלי

מאז שיש לנו רכב אוטומטי עם הגה נוח קצת פחות, אבל קודם רק אני. גם הייתי אחראית על זינוקים בעליה.

ענתש

New member
מוזר דווקא לי מעולם לא קרה ואני

לא יודעת לחנות בגרוש. אני לפעמים מוכנה ללכת ברגל עוד קילומטר ולא לחנות ברוורס. ככה חוץ מזה אני חושבת שאני נהגת מצויינת עם המון בטחון עצמי ונסיון (יש עלי המון קילומטרים, בעיקר כי אני עובדת שעה נסיעה מהבית על אוטוסטרדות סואנות) וגם נוהגת בצורה בטוחה. אבל חניות ? ממש ממש ממש לא מסוגלת. משהו אצלי דפוק ברמה היסודית ביותר. לא יודעת לחנות.

מעיןבר

New member
כשחיים בת"א אין ברירה - לומדים

גם אני לא ידעתי להחנות עד שעברנו לגור בעיר הצפופה... היום אני מחנה מצויין גם במקומות קטנים וצרים ואני גם פשוט לא מתביישת לחזור ולתקן. לא מצפה מעצמי לעשות את זה "בפעם הראשונה".

איכסה חניות

כבר חודשיים וחצי יש לנו אוטו שאני יכולה לנהוג בו (עשיתי רשיון על אוטמט לפני 9 חודשים, ולפני האוטומט היה לנו רכב ידני) ואני לא יוצאת אתו לבד בגלל החניות, אני לא יודעת לחנו בגרוש (בחיי, ואני עוד עברתי בטסט ראשון) עכשיו אנחנו עובדים על זה, וכל בוקר אני והאיש יוצאים לסיבובי חניות בשכונה

sharonmx

New member
אחרי שבע שנים בת"א...

אני אלופת החניות! טוב, לפעמים גם לי לא מצליח, בעיקר עם פיצקית צורחת מאחור או בעייפות גדולה ברחוב הצפוף. עיצה אחת לי- שימי את יודעת מה על כל הענין.

למעלה