תהיות אקראיות מחיי היום-יום.

תהיות אקראיות מחיי היום-יום.

אם כלב מעשן חשיש, הוא *לא* רואה צבעים יפים? אם ישו באמת מתכנן לחזור לחיים בקרוב, הנוצרים חושבים ברצינות שלראות בכל מקום את הצורה שבה השתמשו הרומאים לגרום לו למוות ביסורים יעשה לו טוב? לאן הבגדים של סופרמן נעלמים כשהוא נכנס להתלבש בתא טלפון? מהי מהירות העור? איך עיוורי צבעים משחקים רמיקוב? או יודעים מתי לחצות את מעבר החציה? (רק כמה דברים שעלו היום בראשי, תסלחו לי שאני משתפת. אבל... תסבלו.)

MajorWinters

New member
בקשר לסופרמן...

אני תמיד תהיתי... הוא עושה את זה כל כך הרבה פעמים, בטוח מישהו פעם ראה איש בחליפת עסקים נכנס לתא טלפון, ויוצא סופרמן... מה? הוא לא תהה? כאילו... הוא עומד מגרד בראש וחושב "איך הוא עושה את זה, לאן האיש נעלם?"

MajorWinters

New member
ועוד משהו...

אני מסכים לרעיון שיש לו את חליפת סופרמן מתחת לבגדים, אבל מאיפה לעזאזל הוא משיג ג'ל!?

Greebo

New member
משתגעים על אמי?

הו הדברים שאפשר היה לעשות אם היינו יכולים לזוז במהירות האור.. צ'ק צ'ק צ'ק

אהא!

האם יכול להיות שגילינו כוח חדש ולא ידוע של סופרמן? היכולת לעצב את שיערו בכוח ידיו בלבד! מרגש.

הג'ל זה רק בלויס וקלארק.

כל סידרה של סופרמן מעוותת אותו..בקומיקס הוא די הגיוני...בערך.

הוא הגיוני..

.. זה האנשים שדפוקים בקומיקס
קלארק
סופרמן
קלארק
סופרמן
קלארק
סופרמן
WTF?!

בקשר לרמיקוב

אולי יש הבדל בגוון... בקשר לישו, תמיד רציתי שרשרת עם כיסא חשמלי קטן, או גיליוטינה

Greebo

New member

לאיזה מהירות מגיע אור של פנס שמדליקים אותו ברכבת? *טאם טאם טאם* וול..לגבי מעבר החציה..יש את האיש ההולך והאיש העומד לא? זה די dead give away אתה לא חושב? P:

Ziga

New member
וול,

כמו שאופנוע שנוסע על רכבת שנוסעת במהירות קרובה למהירות האור לא יגיע למהירות האור, הרעיון של חיבור מהירויות (אין לי מושג אם זה המונח המקצועי) הוא די שגוי, ברוב המקרים לפחות.

Greebo

New member
אך הקטע הוא

שבמיקרה זה זה האור עצמו, ולא האופנוע, שמוסיפים לו את מהירות הרכבת.. אז האם האור יכול לשבור את מהירות האור? הו! הפרדוקס! המיסתורין! :ם

NadavG

New member
משוואות התנועה המוכרות לך לא תקפות

למעשה. הן קירוב טוב בלבד, למערכות בתנועה יחסית במהירות נמוכה בהרבה ממהירות האור. במהירויות קרובות למהירות האור, נכנס מימד הזמן כמשתנה ולא כקבוע. החישוב נעשה ע"י טרנספורמציות לורנץ בכלליות. האטת הזמן היא רק דרך אחת להסביר את הפרדוקס לכאורה.

ailag

New member
בדיוק לאותה מהירות של אור של פנס

שמדליקים אותו ברכבת עומדת. כל השטיק של יחסות פרטית מבוסס על זה שאם אתם עומדים עם ספידומטר, זה לא משנה איך תרכיבו את הניסוי, כמה מהר אתם נוסעים, מי יורה את קרן האור וכו' - תמדדו שהוא טס באותה מהירות בדיוק. זה כביכול יוצר פרדוקסים, אבל היחסות פותרת אותם.

Science Fiction

New member
בקשר לעיוורי הצבעים ../images/Emo119.gif

לכן המציאו את האיש העומד והאיש ההולך
.

למעלה