תהיות אקראיות מחיי היום-יום.

רגע,

אבל הגירסת-אייקון-שלוש-בלילה הרבה יותר הגיונית... (נו, איש אדום למעלה, איש ירוק למטה, האיש הירוק פותח רגליים... יו פיגר אט' אווט.)

Rey Mysterio13

New member
אמממ

איך עיוורי צבעים משחקים רמיקוב? או יודעים מתי לחצות את מעבר החציה? תאמין לי שאנחנו מצליחים

תשובות

מהסוף להתחלה יש מעברי חציה עם תקתוקים כאלו כדי שעיוורים ידעו עוורי צבעים אגב לא רואים שחור לבן, ובכלל, המיקום של האור קובע גם הוא, אדום למעלה ירוק למטה, ויש גם צורות של אנשים לפעמים, ובחול יש מקומות שכתוב במילים, אבל נגיד
מהירות האור 300,000 קילומטר לשניה עד כמה שאני זוכר סופרמן כל כך מהיר, שהוא מספיק לחזור הביתה להחליף בגדים ולחזור לתא לפני שנרגיש, והסיבובים זה בשביל הפוזה
ישו מכוער כלב מעשן זה טיפשי

armadina

New member
היהפוך סופרמן חברבורותיו?

הממפ. אני חושבת שכמו שסופרמן לובש את חליפת הסופרמן ההדוקה והעליזה שלו מתחת לחליפה, הוא גם לובש את החליפה מתחת לחליפה ההדוקה כשהוא מחליף ביניהן באיזה תא טלפון אקראי. לא באמתם חשבתם שהוא כזה מנופח, נכון? זה כמו בחורה שדוחפת גרביים לחזייה כדי לגרום לו להיראות גדול יותר, רק שזה פתרון אחסוני. יכול להיות שהוא גם חוסם כדורים על ידי כך שהחליפה שלו עשויה מחומר חסין כדורים (? נו. הוא סופרמן. האיש מסתובב בתחתונים אדומים על טייטס. הכל הגיוני שם) ובקשר לעיוורי צבעים ורמזורים-הם עושים מה שכולם עושים-פשוט עוברים. הדבר לא עובד במרכז ת''א, אבל מצד שני גם לחכות לאור הירוק לא ממש מוציא אותך מכלל סכנה שם. דומני שפיתחתי את הנושא יותר מידי.

../images/Emo99.gif

תהיתי איך פלש בנאדם כ"כ מגניב לפורום הזה מבלי שזכיתי עדיין להכיר אותו, הצצתי בניקניים.. וקצת התאכזבתי, כבר ציפיתי בששון להתידד עם כותבת ההודעה, והתברר שאני מכירה אותך :)

mr Zebra DS

New member
לא יודעת בקשר לשאר אבל

כשליידי מעשנת היא בהיי מתחילה לרדוף אחרי משהו ונופלת על הגב..כלבה טיפשע..אני אוהבת אותה כול כך
סופרמן לא רוצה לענות לך על השאלה, הוא בוכה לידי עכשיו בגללך..מגלה סודות מקצועיים, את יודעת טוב יותר מזה. מהירות העור תלויה במהירות ההתפשטות לא?..
עיוורי צבעים לא משחקים הם יותר מידי דיכאוניים (הכול מאהבה).. ואם הם חוצים את הכביש הם משחקים אותה אנרכיסטים רואים עם יש מכוניות או לא.. מורגן. (אי זה היה כיף לענות שטויות גמורות חוץ מליידי שלי היא מותק כשהיא בהיי)

למעלה