תהיות על מצב ההתעמלות בארץ, ולא מבחינת רמה

אמא לה3

New member
שלום לך, (חפירה קלה)

ראשית, אני כל כך מסכימה עם מה שכתבת ורוצה להוסיף שמניסיוני כמאמנת (ויש הרבה ניסיון), לא תמיד המאמנים רואים את עצמם כדמויות לחיקוי, כלומר, הרבה פעמים, המתעמלות הצעירות מעריצות את המאמנים ומחקות אותם ולמרות זאת עדיין אפשר לראות מאמנים מתלבשים בצורה לא נאותה לאימונים, מדברים בשפה לא "יפה" או "נכונה" ובעיקר "מתנהגים" בעצמם בצורה לא ספורטיבית. לצערי נתקלתי במאמנים שעישנו ליד המתעמלות, קיללו או "לכלכו" על מתעמלות/מאמנים אחרים, התלבשו בצורה מאוד לא מכובדת לעבודה. אני בהחלט חושבת שיש לתת לנושא ההתנהלות של המאמנים באימונים (מעבר לאימון המיקצועי) במה הרבה יותר רחבה במוסדות המכשירים אותם. ובהחלט רצוי לערוך ריענון, השתלמויות וקורסים בנושא באופן מסודר. כבר נתקלתי בעברי במאמנות שהיו אלופות בעברן, שהתנהגו בצורה מאוד לא מיקצועית כלפי המתעמלות וחבל. נ.ב., אשמח אם כהורה תקחי חלק פעיל יותר בפורום ותוכלי לשתף אותנו בחייך כאם למתעמלת, על המקל והמשמעות שלך אצל ביתך כמתעמלת, על יחסייך עם המאמנות ועל תמיכתך בזמן תחרויות (בקשיים ובהצלחות), אני בטוחה שנוכל ללמוד מכך המון.

אמא לה3

New member
מרשה לעצמי להעתיק קטע שכתבה

לי מתעמלת שלי, ממש עכשיו, אני אעתי ק אך לא אמסור שום פרט מזהה עלי חוץ מזה שהיא בכיתה ח'... "אני רק שמתי ♥ לסטטוס הזה עכשיו ..... וברור שבענף הספורט הזה צריך לתת את כל כולך ולהתמיד במסירות נפש בשביל להגיע להישגים גבוהים, אבל דבר ראשון צריך להיות בן אדם! וזה אומר שאם חברה בחוג צריכה עזרה, אז אני אעזור לה - בשביל זה יש חברים, לתמוך ולעודד, לא להשאיר מאחור. וכשאני נשברת ונופלת אני קמה על הרגליים וממשיכה ותומכים בי להמשיך ולא לוותר, אז גם ילדות שנשברות ולא יוצא להם, אני מבינה אותן, אני באה מהמקום שלהן ובגלל זה אני תומכת בהן, כי אני יודעת שלדעת פליק פלאק אני לא אדע מלא לעשות כלום כל השיעור ולרחם על עצמי צריך לתפוס את עצמך ולהמשיך הלאה. נכון שיש משברים, אבל בשביל זה יש חברים, בשביל לתמוך. ואני שמחה שלי, ניתנה הזכות לעודד אותה ולהגיד לה להמשיך הלאה ולא לוותר......." קראתי את הדברים האלה עכשיו וממש התרגשתי!

זה לב העינין

הקטע שהעתקת ממש לקוח ממפת הלב של המתעמלת. אני שמחה על תגובתך וארחיב בהמשך. גם אני זקוקה לתמיכה.....אראה אותו לביתי...

למעלה