תהיו גאים, עשינו הסטוריה

תהיו גאים, עשינו הסטוריה

תנועת "הצבעים שלנו" מברכת את סער נתנאל על היבחרו במסגרת רשימת "מרצ" למועצת העיר ירושלים! נתנאל, פעיל חברתי והומוסקסואל מוצהר, איננו החלוץ הגאה הראשון במסגרת פוליטית - קדמו לו מיכל עדן במועצת העיר תל אביב-יפו ועוזי אבן בכנסת ישראל, אך כעת, משכהונתם נפסקה, בחירתו של נתנאל מבטיחה שקולה של הקהילה הגאה בפוליטיקה ימשיך להשמע. ירושלים, בה נבחר, היא עיר לא קלה לפעילות: היא מורכבת ממגזרים חברתיים שונים ומגוונים - חלקם לא מקבלים את קהילתנו. יחד עם זאת, סער נתנאל במועצת העיר, יחד עם הפעילים הגאים שכבר עושים במלאכה ומצעד הגאווה הקרב (השני במספר) - מחזקים את התחושה שירושלים מסבירה פנים לקהילה. אנו בטוחים שתחושה זו אכן, כמאמר הסלוגן, משאירה את הקהילה בירושלים. נסיים באיחולי הצלחה רבים לסער נתנאל בפעילותו במועצה - המלאכה לא קלה, אך אנו סומכים עלייך ושאר חברי סיעת "מרצ" במועצה שתעשו אותה על הצד הטוב ביותר. יותם סואץ דובר תנועת "הצבעים שלנו" במרצ נוער גאה למען שוויון ומיעוטים.

Azazel

New member
תגיד לי, למה אתה הומופוב מכוער?

מה זה ענינך מה הוא עושה בזמנו הפרטי?

idoz

New member
אני רואה שלמישהו כאן יש בעיה עם

השקפות של אנשים אחרים. איפה כאן הליברליות? אני מודה בזה, אני אוהב לצחוק על הומואים וחטפתי לא אחת צמרמורת כשהומו כמעט נגע בי (לא בכל המקרים). הם חולים, הם צריכים עזרה.

Azazel

New member
"יהודים הם גזע נחות...

... וצריכים ליהיות מושמדים". יש לך בעיה עם זה שמשהו יאמר את זה? בקשר לזה שמשהו נגע בך, זה באמת לא בסדר, אם הוא עשה את זה לא ברשותך, ואתה יכול להעיר לו באופן חמור על זה.

Azazel

New member
מזדהה איתם.

למרות שאני לא אוהב את כל ה"קהילה", קשה שלא להבין את זה מפאת הלחץ החיצוני שמפעילה עליהם החברה.

idoz

New member
אתה אף פעם לא צוחק עליהם?

ותגיד את האמת. אתה לא צוחק מהומו מדי פעם? , מספר בדיחות עליו? או צוחק ממשהו שסיפרו על הומואים?

Azazel

New member
תלוי.

בדיחות, אין לי בעיה, בכיף אפילו! אפילו שיהיו גסות, כל עוד הן לא כמו כל בדיחות השואה האלו.
מה שאמרת לא היה בדיחה. אמרת שאתה לא אוהב את העובדה שהוא נבחר, רק כי הוא הומוסקסואל. אני לא רואה כאן שום הומור.

idoz

New member
אתה רוצה פוליטלי קורקט?

למה מפלגה צריכה לשריין במקומות הריאליים שלה מקום להומו?, מה הוא לא אותו הדבר? במרצ נותנים בגלוי עדיפות למפגרים, נכים, הומואים , ערבים, נשים וכו' אבל כאשר אתה בנאדם רגיל מן השורה אתה נדחק. מסכנה עדיף להיות מוגבל כדי להיות ח"כ מטעם מרצ.

Azazel

New member
דעה לגיטמית לחלוטין שאני מסכים איתה

אבל מכיוון שזה לא מה שאתה חושב באמת, אתב עדיין הומופוב. (או שסתם כתבת משהו טיפשי בתגובה הראשונה שלך? )

idoz

New member
בערך

בתגובתי אני אלך גם בפוליטלי קורקט. אם ההומואים רוצים "נציג" משלהם אפילו שהם שוויי זכויות אז הרי שיש כאן זילזול בסטרייטים. הנציג שלהם יפעל אך ורק למענם , לפי מה שמתשמע מדבריהם. אני בטוח שאם אותו נציג היה נבחר מקהילת המיליונרים הישראלית\דתיים הוא היה זוכה לבוז מהציבור.

HUhybrid

New member
כתוב שם: "דברו בצבעים שלכם"

כלומר- הפנייה פה "שלכם", משמע "אליכם", אל כל אחד ואחת. גם אליך! אבל משום מה אתה מעדיף לדבר יותר בצבעי שנאת חינם.. אגב, לא הבנתי מה הקשר המיידי בין אותה הודעה לבין הפורום "השמאל שלנו". אגב נוסף, יש לי הסתייגות עזה מהשם של הפורום, כי אני לא מאמין בשמאל וימין של החברה הישראלית, אלא בסינתזה חדשה. הגענו למצב כזה איום, כך שכולנו נמצאים על אותו מרכז כובד של מהות קיום עמוקה ואיום על הקיום. גיל.

EverMan

New member
הפורום לא מדבר על "השמאל הישראלי"

אלא על כל המושג השמאל בכלליות וכל מה שאנחנו מכניסים לתוכו. ז"א יוניות (שמאל מדיני) ושמאל כלכלי-חברתי.

doresh shalom

New member
למרות שאני מרצניק

אני מסכים אם ההודעה הספציפית הזאת לגבי ההומואים כבר ידעתי מזמן שאתה פאשיסט

למעלה