תהיו גאים, עשינו הסטוריה

הם לא חולים!!!../images/Emo54.gif

אם באמת כל אדם בדעתו יחייה תן גם להומואים לחיות!!!! זה לא שהומו בהכרח רוצה בזה הוא נולד ככה , נולד עם משיכה לבני מינו והוא לא יכול להתנגד לזה ,גם אם הוא ינסה להתכחש לעצמו הוא יהיה הומו , חבל שיש בימינו אנשים שצריכים להתבייש באיך שהם...וחבל שיש אנשים שמסתכלים ואומרים בגלל שהוא הומו הוא לא בנאדם...חבל שבגלל שההורים של סבא שלי היו יהודים היו צריכים לרצוח אותם בירייה ולהכניס אותם לתוך בור... אני מכירה מישהו שאוהב גברים ותאמין לי הוא אדם ממש טוב לב רק חבל שאתה תראה בו קודם הומו לפני בנאדם...

HUhybrid

New member
הכל יחסי

בעינייך אותה הפרעה, אם נרצה לכנות זאת כך, היא מחלה של ממש. במחלה יש סכנה גם למערכות חיים נוספות מלבד אותו הפרט. אז למרות שכל הדיון הזה כבר די סוטה מהפורום הפוליטי הנ"ל, אני רוצה לשאול את אותו מלעיז: האם לדעתך הומואים ולסביות מהווים סיכון על קיומה של האנושות? גיל.

לירונדה

New member
ואתה קורה לעצמך שמאלני???

אתה מודע שחלק מדעת השמאל היא שוויון לכל אדם??? וקבלת כל אדם?? אם יש לך משהו נגד הקהילה הגאה אני לא חושבת שאתה יכול להגדיר את עצמך שמאלני

כל אחד רשאי לעשות מה שהוא רוצה

במיטה שלו, בבית שלו. אבל להכניס נציג של "הקהילה" לירושלים!? את/ה לא חושב/ת שזה התגרות במכוון!? העיר ברובה דתית, ומי שלא דתי הוא לרוב מסורתי...זה שיש כמה מר"צניקים בעיר לא אומר כלום, מה גם שהם מסוגרים בשכונות שלהם ומסרבים אפילו לדבר עם כאלה שבאים ממקומות אחרים. כשהחרדי (ואני לא תומך בהם) קוראים להוריד איזה שלט משום שיש בו פגיעה לציבור, קמה צעקה גדולה! "כפייה דתית"! אם החרדים מבקשים שלא יסעו להם בשכונה בשישי בערב אז הם "קיצוניים".. מה אתם חושבים שתוכלו להתגרות באוכלוסיה כל כך חזקה!? אתם מתגרים במכוון באוכלוסיה של ירושלים, מנפנפים בליברליזם מול הפרצוף שלהם, ואחר כך מצפים שהם יתנו לגיטימציה למעשים שלכם, ואני מדבר על אלה הציבוריים יותר. מלבד זאת,אתם רוצים קונצנזוס למעשים שלכם?? אל תבדילו אותם, ולא יבדילו אותכם. אתם "קהילה", יש לכם "מנהיגות" ו-"נציגות" במועצה של ירושלים. ואתם מצפים שאנשים יתיחסו אליכם כאל שווים!? אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה... או שאתם מיעטו נרדף (ומטופלים בהתאם) או שאתם שווים בין שווים (ואז אין צורך בהפגנות כוח למיניהם). הכל בידיים שלכם!

HUhybrid

New member
כן, דווקא בירושלים!!

אני לא הומו, אגב, אבל אחרי רדיפות כ"כ ארוכות במשך ההסטוריה מותר להחצין! האם פעילות זו מהווה איום קיומי כלשהו? לא. האם היא תחלל את קדושתה של ירושלים? לא, כי יש מי שיקיים יחסי מין אחרת, *אם* לכך כוונתך במעשה שמחלל את קדושתה. מה הקשר לפעילות פוליטית נציגותית? גיל.

Azazel

New member
השם ישמור, להביא את התועיבה הזאת

לעיר קודשינו! ועכשיו, תסלחו לי, אני חייב ללכת להשתיק את כל הילדים האלה שאומרים שיתלוננו על זה שנגעתי בהם.

למעלה