תהייה קטנה...

pain is MY love

New member
תהייה קטנה...

יש לי נגד בבסיס שהוא מושא החלומות של רוב הבנות שמשרתות איתי.. הוא בן 23, חתיך עולמי, בחור כזה של מסיבות, אלכוהול וזיונים עד אין קץ. בכל מקרה, אנחנו יוצאים לפעמים לאותן מסיבות ויש בינינו משיכה מטורפת שאי אפשר להסתיר אבל במקביל אני יודעת שהוא חוגג על חצי מהבחורות בבסיס וזה מביא לי עצבים ומשגע אותי! אין לי כלום איתו עכשיו כי אני בקשר עם מישהו וגם כי אני אחרי ניתוח ואני לא מוציאה את האף (החדש) מהבית.. אבל כמעט כל לילה הוא חוזר ממסיבה באיזה 4-5 בבוקר ומתחיל לשלוח לי הודעות של כמה בא לו עליי ומה הוא היה עושה לי ואיך... (ולא, אל תגידו לי להתלונן על הטרדה מינית כי כבר ציינתי שזו משיכה הדדית..) עכשיו מה מציק לי, שהוא שוכב עם מלא בחורות והוא לא מסתיר את זה אבל תמיד יש לו את המשפט "אני רק מתאמן לקראתך" או "אני רק מחכה שהמלכה שלי תבריא" או "כשאני עם אחרות אני מפנטז עלייך כי אין עלייך" ודברים כאלה... ואני לא מבינה, זה אמור להחמיא לי?!?!?!? אתמול במפורש הוא אמר לי שבחורה צריכה להגיע אליו אבל "הייתי מוכן לעשות הכל כדי שאת תהיי פה לידי ולא אף אחת אחרת..." אז מה הפאקינג קטע?!?! למה הוא מספר לי את זה בכלל??? ושוב, אין בינינו כלום כרגע אני רק מנסה להבין מה זו הדרך החולנית הזאת להחמיא לי?... בנות- איך התן הייתן מגיבות במצב כזה? הייתן מוחמאות או מזועזעות? ובנים- הייתם מתנהגים ככה עם מישהי שאתם ממש ממש רוצים....?

נועם m

New member
למה דרך חולנית?

נשמע לי הגיוני שאם הוא מת לזיין אותך (סליחה על הבוטות
), הוא ישתמש גם באמצעים האלה כדי להשיג את מטרתו. הרי לא נשמע שהוא מתייחס אליך כאל משהו מעבר לעוד כיבוש, אז גם ההודעות שלו הן בנוסח כזה. הוא רוצה גם אותך ברשימה, ועושה את מה שנראה לו שישיג את המטרה... אבל אם זה כל כך מעצבן אותך, למה את לא חותכת וזהו?

pain is MY love

New member
כבר אמרתי

שאני לא יכולה להתעלם מהמשיכה בינינו.. איל למה הוא לא טיפה חכם ולפחות נותן לי להרגיש טיפה מיוחדת?! כי לספר לי על זיונים גרועים ופנטזיות עליי זה לא בדיוק מחמיא!

נועם m

New member
חחחחחח

טוב, אם ככה הוא סתם דביל
למרות שאולי בדרכו המעוותת הוא חושב שלספר לך על זיונים גרועים ובאותה נשימה להגיד כמה הוא רוצה אותך, זה מה שיגרום לך להרגיש מיוחדת... אחרי הכל, זה לא שהוא בתול ומפנטז עליך, היו לו המון בחורות והוא עדיין ממשיך! הכיצד לא תוחמאי??

הממ.. לפי דעתי..

הוא רק רוצה לזיין אותך וזהו... ואגב.. אם את בקשר ולא מפריעים לך ששולחים לך הודעות כאלה.. אני לא מתפלא למה הקשרים שלך לא מחזיקים מעמד יותר משקית חלב באמצע מדבר סהרה בסוף אוגוסט... פשוט תגידי לו.. כמו שלי אמרו כמה בנות.. לא מתאים לי כל הקטע הזה עכשיו שאני בקשר.. זה כזה קשה..? לפחות בתחילת הקשר..

pain is MY love

New member
חחחחחחח

אף פעם לא ניסיתי להיות שקית חלב במדבר סהרה אבל אתה יודע איך זה... זה כיף להשתעשע קצת במחשבות אסורות.. כל עוד אני לא עושה שום דבר רע מותר לי לשחק את המשחק....

לא נראה כאילו את לא עושה כלום

נראה כאילו בהזדמנות הראשונה את כן תהיי איתו, ואני לא אומרת את זה כדי לרדת או משהו כזה, נשמע מאוד כיף לקבל מחמאות אבללל בחורים בימינו מאוד חלקלקים ומאוד יכול להיות שהוא רק רוצה לזיין גוף או פנים יפות. את לא נותנת לו סיבה להפסיק, ואת נורא נמשכת אליו... ברור מה ייקרה בסוף- שניכם תקבלו מה שאתם רוצים.

pain is MY love

New member
לא בהכרח

יש לי מוח שברוך השם מתפקד לא רע אני לא מתכוונת לעשות שטויות

Cobe Anan

New member
איזה מוח, איזה מתפקד..

את בעצמך אמרת שאת בלונדינית! ‎:p

Paranoid Eyes

New member
באמת צרות של עשירים כפרה

הוא לא נשמע בחור רציני, אבל הוא נשמע אחד שכן רוצה אותך, לפחות לסקס. את רוצה אותו למשהו רציני או סתם? כי אם סתם אז מה אכפת לך כמה בחורות הוא מזיין? וכן, זה אמור להחמיא לך.. למרות שבחורים יגידו הכל כולל הכל בשביל סקס...:)

והנה כמה משפטים, מניסיון אישי וכואב

אני רוצה להשתנות למענך בחיים לא הרגשתי כך כלפי אף אחת אחרת אני אוהב אותך אני רוצה להתחתן איתך אני רוצה להביא איתך ילדים ועוד ועוד.... מדהים עד כמה רחוק הם יכולים ללכת בשביל כמה שניות של אורגזמה...

danielo18

New member
"מילים כמו חול ואין מה לאכול"

אם באמת הוא רב שגל בכיר כמו שאת מתארת וכל יום הוא מחליף בחורה, אז יש לי את הרושם שהוא אומר את זה רק כדי שהוא יוכל לסמן וי בפנקס שלו על השם שלך (מה שגם נחשב כהישג מבחינתך - כי לפחות הוא יידע את השם שלך ולא ירשום "אלמונית מהבאר השכן") אבל אם הוא הולך כל יום לישון עם הבובה המתנפחת - כנראה שהכל באמת רק דיבורים ("מי שלא מז**ן - מדבר על זה")

pain is MY love

New member
חחחח הלוואי וזה היה ככה

לצערי אני מכירה את הבחור טוב טוב והוא לעולם לא הולך לישון לבד...

Cobe Anan

New member
הממ.. מעניין..

הממ.. בואו נראה.. כן.. זה, המממ.. זה אכן נראה כמו מקרה חמור של acute HRTS, או בעברית: תסמונת חרטאטיטיס חריפה... באמת נראה לי שבשבילו את בסך הכל עוד מספר. מספר טוב- אחרת הוא לא היה מתאמץ- אבל מספר. ביננו, נראה לי שהוא מת לזיין אותך- בעיקר בגלל ההילה של קצינה/בלונדינית/רוסיה/ווטאבר- כי אם באמת היית חשובה לו, ואפילו טיפה, הוא היה מפסיק עם השטויות, עם המשחקים, ועם הזיונים- והיה בא אלייך כמו בנאדם. אם הוא לא מוכן לוותר בשבילך על זיונים, לא נראה לי שזה יקרה גם בהמשך.. ואת יודעת מה? גם אם הוא סתם מת לזיין אותך, יש מינימום של כבוד לבנאדם. הוא לא נשמע כמו זיין, הוא נשמע כמו סתם שרמוט, ותכל`ס- זה קצת מגעיל.

Piren

New member
אני אפנה אותך לתגובה של

דל פיירו. זה לא גבר טיפוסי, זה מהסוג גברים שאת מכירה

למעלה