תהייה קטנה...

אקסיומה

New member
אני נוטה להסכים עם PIREN...

באמת שלא כולם כאלה, ואם אלו הגברים שהכרת, חבל מאוד... חשבת רגע מה הוא בעצם מנסה להוכיח לעצמו? זה די ברור שאת לא כ"כ מעניינת אותו בתור בן אדם... אלא רק בתור אובייקט מיני. השאלה היא- למה לך להתעצבן בגלל בן אדם שלא שם עליך ומזיין כל מה שזז...? הרי די ברור שאין לו כבוד לבנות, ושלא לדבר על כבוד עצמי... לדעתי זה מפריע לך רק בגלל שאת יודעת שהוא לא שלך. הוא יודע להגיד לך בדיוק את מה שאת רוצה לשמוע, ואז, בדיוק כשאת חושבת שהוא נפל ברשתך, הוא מתנהג בגסות האופיינית לו ומספר לך על חוויותיו המיניות המסעירות. אני לא חושבת שהוא מנסה להחמיא לך... (כדי להחמיא, יש דרכים אחרות, נחמדות הרבה יותר ומשפילות הרבה פחות.) הבחור פשוט מנסה להכניס אותך למיטה, ודי בערמומיות, אני חייבת לציין. עובדה שהוא הצליח לשגע אותך... תחשבי על זה.

Matador Brother

New member
לדעתי,

הוא עושה חיים, נהנה מהחיים , מפלרטט ומזרים בחורות.. הוא נהנה להיות שחקן.. אני לא יודע אם המשיכה ביניכם היא יותר רצינית מהמשיכה שלו לכל בחורה אחרת שבסופו של דבר מגיעה אליו הביתה.. אבל אם הוא שולח לך הודעות בשעות הגדולות של הלילה, ככה לקראת הבוקר זה אומר שיש לו משו מסויים שהוא מעבר לסתם משיכה אליך.. אחרת הוא לא היה חושב עליך באותו זמן, בסוף פגישה או מה שזה לא יהיה.. דבר שני, אל תערבבי אותנו עם סיפורים שאת בחורה חכמה ואת מסוגלת לשלוט בעצמך מולו, כשאת בפרוש אמרת שיש משיכה הדדית ביניכם .[את לא תמימה כמו שאת מציגה את עצמך]. ואם ההודעות החמות שהוא שולח לך מדגדגות לך אפילו קצת ואת פותחת עליו דיון כאן ואוכלת סוג של סרט לגביו זה אומר שאת כבר מתה *לנסות* להפוך אותו להיות שלך, ורק שלך . אני מדגיש את לנסות , כי הדבר לא יהיה פשוט . בחור שעוברת עליו תקופה טובה עם הרבה זיונים לא יוותר על הכל, יעצור ויגיד אני אשתנה בשביל החמודה הזו עכשיו, יפסיק את כל השטויות ואחכה לה עד שהיא תזרום אתי.. תהי אמיתית עם עצמך, ותחליטי בעצמך מה את רוצה לעשות בקשר אליו.. אם את כלכך נמשכת אליו, תמשכי אותו עוד קצת ופשוט תרעידי את עולמו כך שהוא לא ירצה שום בחורה אחרת [- את חושבת שתעמדי באתגר ? -] או שתוותרי עליו, תהיי בקשר שמעניק לך ביטחון ושליטה, עם אותו בחור נחמד שאת יוצאת איתו ותמשיכי הלאה.. תוותרי על הפנטזיה שלך לגביו . עכשיו למשו קצת שונה , מזל טוב על האף החדש :) hope u like it.. המשך יום נעים, [הכל נאמר בנימה חברית וסבבה לגמרי :) ] BooM&Love EveryBody matador

pain is MY love

New member
יפה אמרת...

אבל לא, אני כבר ממש לא מנסה לכבוש אותו ולהפוך אותו ל"אחד והיחיד" הבנתי שזה אבוד... עכשיו אני רק מנסה להבין אותו.. זה הכל.

pain is MY love

New member
יש בזה אתגר ללא ספק

וחלק מאוד גדול מזה זה כל הבנות שמזילות עליו ריר אבל לא זוכות לשום יחס... בגדול אבל הוא בחור מקסים אני חושבת שהייתי הולכת על זה אם הוא היה רציני..

טוב,

אז לי זה לא היה מחמיא, אפילו לא קצת. שימוש במוחך הפעיל בבקשה. נא לא ליפול בפחים ברורים מאליהם מסוג זה

למעלה