תהייה:

כנראה. ו....

זו לא את !! (למרות שלדעתי גם את לסבית. מקווה שזה לא בוטה מצידי להטיח בך את זה ככה...)

תהייה:

מדי פעם היא באה לבקר.. קפה.. נישנושים.. שיחת חברות כזו. "מה דפוק אצלי?" היא שואלת.. לא מצליחה ליצור קשר של ממש. לבנות מערכת יחסים שתחיה בה במלאות... הגבר הנכון הופך להיות משהו שלכולן יש ורק היא עוד לא פגשה... ואני כבר עשרים שנה מחכה שהיא תבין שהאושר שלה לא שם, ולא אומרת כלום... לאחרת מהכתה שלנו דווקא אמרתי, מזמן מאד, ההיא לא דיברה איתי שנתיים עד שעיכלה, באה להגיד "תודה" ולבקש שאכיר לה.. את זו שאיתה היא חיה עד היום. אבל, הטלטלות סביב זה עלו לנו בחברות... ששוב לא נדבקה מחדש. ועכשיו הגיל והשנים עשו אותי מעזה פחות... הייתם אומרות משו?

פרח7

New member
זו לא אני, זאת כבר ידעתי מהרגע שקראתי

שהחברה ההיא לא מאוהבת בך! ולמה זה שיחשב בוטה להטיח בי שאני לסבית כשטרם הגענו להחלטה מה זה בכלל לסבית האם ההגדרה היא משהו כללי או אישי והרי אם לסבית זו הגדרה אישית ואם מבחינתי לסבית זו אשה סקסית מהממת אדרבא, ערבה יקירתי, הטיחי בי וקראי בקול בחוצות העיר פרח לסבית.

חזרתי בדיוק מהחברותא לנשים בבית הכנסת...

(אגב מי שגבעתיים קרוב לה - מוזמנת! ימי שני הראשונים של כל חודש לועזי) ומה-אני-אגיד-לך- פרח: נפלאה אהבתך לי
מאהבת נשים !

זואיzoe

New member
הייתי אומרת לה חצי בצחוק כזה

שהיא צריכה לעבור ל"צד שלנו".. בדיוק כמו שעשתה לי חברה יקרה מאד הידועה לכולכן בשם motherhood זה היה אמנם לפני איזה 10 שנים.. לא עלה בדעתי לכעוס עליה חייכתי... ההמשך ידוע... אוהבת אותך ש'.

motherhood

New member
וגם אני אוהבת אותך יקירתי

ובאמת טוב שהעזת להסתכל גם לצדדים... (-: מתי נפגשות? (קיבלתי את המסר, התחלתי להגיב והכל נמחק, אז בקיצקוץ תתקשרי).

למעלה