תהייה:

אומר (כמעט) תמיד

לא שולט על הפה הגדול שלי בנושא הזה. גם לבנים וגם לבנות. ובעצם, למה לא להגיד?

משום מה נראה

ששכחתם לכתב אותי

irisgov

New member
את מעזה פחות?

למה עולים לי בזיכרון עכשיו כל הנבוטים שהורדת לי על הראש בשנים האחרונות?? עם האדמת הספציפית הזו שאת מדברת עליה, אני חושבת שגישתה של זואי תעבוד. בסה"כ זכותה לבחור במה שתרצה. ולא נראה לי שהחברות שלכן תהיה בסכנה אם תאמרי משהו בחצי צחוק כשאת משאירה פתח מילוט ולא מצמידה אותה לקיר. מה את חושבת? לא עם הראש. עם הבטן. בדר"כ האינסטינקטים שלך עובדים היטב. נראה לי שאם תנטרלי את קולות הראש והפחדים תדעי מה לעשות.

כמו שעלשפת אמרה...

(והיא יודעת..) בשביל חברות אמיתיות אני מוכנה להסתכן... די הרבה. וכמו שאת יודעת - אני לא ממש דוגמה לדיבור בטאקט...

Lucy Jordan

New member
לא הייתי אומרת

הייתי שואלת, או שאולי הייתי מעלה את זה בתור הרהור שלי

בת שחף

New member
את מתאפקת עשרים שנה?

איך את מצליחה? אני הייתי מעלה את האפשרות, כשאלה או תהייה. משהו בסגנון של "האם חשבת פעם?" ודואגת לסביבה בטוחה. שלא יתברר פתאום שהיא מאוהבת בך כל השנים האלה...

ראית איזה ורידים יש לי במצח??

היא לא מאוהבת בי... בהנחה שאנחנו סומכות על החושים שלי - אני יודעת במי היא מאוהבת..(בהכחשה כנראה) וגם זו לא שמחה גדולה
.

אני שותקת

כי כזו אני. יש לי שני חברים גברים, או שאולי יותר נכון להגיד "היו". שניהם בגילי, את שניהם אני מכירה מגיל 13. שניהם מודחקים ברמות מוטרפות, עד כדי כך שלא ניתן בכלל לדבר איתם על רגשות, בדיוק כמו שאני הייתי לפני שהבנתי מה חוסם אותי... עם שניהם התנתק הקשר בדיוק בגלל זה. הרגשתי שאני כבר לא סובלנית כלפי המפגשים איתם שמלווים בהרבה הדחקה, שיחות סתמיות והמנעות אחת גדולה. הם מצידם לא ממש נלחמו על הקשר- אולי הפתיחות שלי איימה עליהם באיזושהי דרך. מהמקום שלי היום אולי הייתי שואלת ככה בדרך אגב אולי הם רוצים להכיר מישהו. מצד שני, כשהרגשות כ"כ מוסתרים אז גם נושאים קרובים לזה לא עולים. אולי במקרה שלך אפשר באמת לנסות לזרוק משהו ככה, בדרך אגב. לא משהו שילחיץ אותה אם היא רוצה להדחיק אבל משהו שיאפשר לה להתחיל תהליך, אם היא רוצה בו.

motherhood

New member
אני מהאומרים

אני מאלה שאומרים. אם זו חברות אמיתית היא צריכה לשרוד את זה. היא חייבת לשרוד את זה, כי בסה"כ מדובר פה על הרהורים ועל מחשבות. הייתי רוצה שיגידו לי. הייתי רוצה שייתנו לי רמזים, כיוונים. מאחלת לה שתמצאי את הדרך.

מאירה14

New member
יש פתגם שאומר..

שיש יותר אנשים שניסו והצליחו, מאשר כאלה שלא ניסו כלל. אני בעד לנסות.

../images/Emo45.gif ערבה, זוכרת?

שנורא התלבטתי באיזה עניין, לא מזמן, שקצת הפחיד והלחיץ אותי? ואת - הזכרת לי אז את דודה אוגוסטה. אז הנה, עכשיו תורך.

בטח זוכרת../images/Emo5.gif

בסוף זה כבר ממש הפחיד והלחיץ... זוכר את המיילים המאיימים? אתה בטוח שדודה אוגוסטה באמת זכתה לחיות עד גיל מתקדם כמו שמסופר בספר?

באמת לא ישנתי כמה לילות מהפחד

אבל אם לבנות על נסיוני - הבחירה שלי מתבררת כמוצלחת, מהצד שלי אני מתכוון.

למעלה