תהייה.

• פותח הנושא rob23
  • פורסם בתאריך

rob23

New member
תהייה.

כמו שכולנו שמנו לב, בזמן האחרון הטרנד של סרטים מבוססי קומיקס מגיע לשיאים חדשים. התהייה שלי היא האם אתם בעד או נגד הטירוף הזה? האם הסרטים עושים לקומיקס צדק, או שהם סתם מסחטות כסף חסרות תוכן? (התהייה הזו התעוררה לאחר ביקור קטן בוויקיפדיה שהצביע על כמה סרטים ביזאריים לחלוטין העומדים לצאת לאוויר העולם ומבוססים על ייקום מארוול.)

איך אתה מגדיר שיא?...

ספון היה די נורא... אין על הסרטים של סופרמן ובטמן מבחינת נוסטלגיה, אבל הסרטים של ספיידרמן די שניים במחלוקת מבחינתי. מה דעתך על דיק טרייסי? ובקשר לחדשים, אי אפשר להגיד עליהם שהם גרועים, "העיר האפלה" כמדומני נחשב לחביב.

thorondor

New member
שמע, יש גם סרט בשם Dark city.

והוא ממש מעולה, ואם אני לא טועה - גם מבוסס על קומיקס.

ailag

New member
שום בזבוז כסף!

הקרנה ב 25 ש"ח מטעם אוק"י
+ הקומיקס עקרונית כמעט זהה לסרט, אבל אני יותר אהבתי כי המיקוד שלו עדיין נראה שונה.
אני קראתי רק את הסיפור של marv, מעבר לזה זה קצת יותר מדי בשבילי. מה שהיה לי חסר בסרט זה סצנות יותר איטיות: הסצנה שהוא מגיע לבית אמו (אמרו לי שיש אותה ב DVD) כדי לקחת את האקדח ושאר ציוד, והוא נכנס בשקט כדי שלא תתפוס אותו ויושב בחדר עם דגם מטוס כזה תלוי מהמאוורר.. ילד קטן של אמא שמתעסק ברצח כל היום. בסרט בקושי מרגישים אפילו שלאקדח יש שם. יש גם קטע שהוא פשוט חושב לעצמו די הרבה. לא כ"כ נוח מבחינת המדיום אבל זה מעשיר את הסיפור: זו הפסקה קטנה, זה נותן לנו להכיר אותו יותר. הסרט גם הוסיף כמה קטעים קטנים בכוח.. למשל, כשקראתי את הספר ומארוו היה בריון טיפש שלידו מתה בחורה בלי סיבה חשבתי שהוא, בלי להיות מודע לכך, הרג אותה. הסרט לא מותיר מקום למחשבה - מראה צללית של הרוצח וכשמארוו מתעורר הרבה פחות מפתיע שגולדי מתה.

rob23

New member
המ.

בשיא, אני מתכוון לכך שיוצאים כ4 סרטי קומיקס כל שנה. דיק טרייסי היה מגניב, וגם סין סיטי אדיר. אבל יש דוגמאות פחות מוצלחות, כמו הלבוי, שסתם מנסות לרכב על הגל. הבט רגע בדף הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Marvel_Comics_movies לדעתי חלק מהסרטים שם יהיו פלופים רציניים, למרות שיהיה נחמד אם יפתיעו אותי לטובה.

שמעתי דווקא חוות דעת אוהדת.

החלק של האקשן היה ברמה. למי אכפת מהמשחק?...

ailag

New member
סרט נחמד

כל הסרטים מהוליווד הם הוליוודיים. אני כבר לא כ"כ זוכרת את הסרט הזה, אבל אאלט הוא היה כמו כל השאר..

לא לפי דעתי

הסצנה עם השור היתה סתמית. האקוואה בוי היה די מעצבן סצנת הפתיחה שרואים אותו על הקיר היתה חביבה. המפלצת בסוף היתה בהחלט מעצבנת והקטע שהיד שלו פותחת את השער? היום השלישי, למשל, היה יותר חביב והוליוודי גם כן.

למעלה