תה טיבטי, בריא או לא?

casher

New member
עברתי ביום שישי ניתוח טבעת

הבנתי ששמו לי טבעת חדישה. (לא רק לי, אלה שזו הטבעת ששמים היום).
הבנתי שברגע שסוגרים אותה היא טיפה מנופחת.
הנכון הדבר?
תודה

casher

New member
ירידה אחרי טבעת

נותחתי לפני כמעט שבועיים. בחמישה ימים הראשונים ירדתי המון. מאז אני ״תקועה״ ולא יורדת. זו תופעה מוכרת? אני ממש מקפידה ולא אוכלת דברים משמינים...

casher

New member
אחרי ניתוח טבעת. בעיה...

לפני כחודש עברתי ניתוח טבעת. בהתחלה היה מצויין ואף ירדתי 5.5 קילו. פתאום בשבוע האחרון יש לי תאבון מטורף. הכל עובר ללא שום בעיה.... מה לעשות?

קוביd1

New member
למטובעת החדשה

ברוכה הבאה למשפחת המטובעים ,אני לא יודע איזה טבעת שמו לך ,והאם שמים את הטבעת המשופרת לכל אחד או שזה בתוספת תשלום.
לא הבנתי מה זה ברגע שסוגרים היא טיפה מנופחת ,רוב המנתחים מניחים את הטבעת בזמן הניתוח ,בודדים מהם גם מנפחים אותה טיפה.
במשך החודשים הקרובים לאחר הניתוח מנפחים את הטבעת עד להגעה לניפוח האופטימלי למנותח

בהצלחה תרגישי טוב.

קובי

קוביd1

New member
ירידה אחרי טבעת

מה שירדת בימים הראשונים זה נוזלים ואפילו לא טיפת שומן
זאת תופעה מוכרת ואני מציע לך שתיתעזרי בסבלנות ,כנראה שלא הכנת שעורי בית לפני הניתוח כמו שצריך ,בטח חשבת שאחרי הניתוח כל הזמן יורדים והכל במהירות ,זה רק בסרטים ,יהיו ירידות יהיו עצירות ,גם יהיו עליות ,ואם לא תפנימי את זה את תשתגעי במהירות
מה שאני מציע לך להפסיק להישקל כל יום ,לשים את המשקל בצד ,פעם בשבוע שבועיים מספיק להישקל
הגוף מכונה חכמה מגן על עצמו בזמן ירידה חזקה מפני נזקים .תאכלי כמו שצריך לפי הדיאטה שקיבלת אצל המנתח ,ואני סמוך ובטוח שאחרי הסגירות ,ובכלכלה נכונה בשיתוף פעולה עם הטבעת ,תרדי במשקל ותגיעי בבריאות שלמה בלי כל מיני חוסרים למשקל המתאים

בהצלחה!!

קובי

קוביd1

New member
מה עושים

סוגרים את הטבעת ,אחרי חודש אפשר לסגור בפעם הראשונה ב 5 CC ,יכול להיות שתרגישי הגבלה מסוימת ואם לא בסגירות הבאות
תשתדלי גם בימים שאת טורפת לא לאכול מאכלים עתירי קלוריות, אפשר לשבוע גם מסלט ירקות או ממאכלים אחרים

קובי

casher

New member
אין בעיה עם ירקות? צריך לקלף?

מותר לאכול את כל הירקות?

קוביd1

New member
ירקות

בעיקרון מותר לאכול את כל סוגי הירקות ,יש כאלה שירק מסים לא יורד כל כך טוב ,וזה בסגירות יותר גבוהות
אני מקלף יותר טעים.
סלט בריא מזין ובלי הרבה קלוריות .

קובי

אופירA

New member
מנהל
למה את שואלת אם יש בעיה עם ירקות?

אני לא מקלפת ירקות, אלא אוכלת ומבשלת אותם בקליפתם, כי זה הרבה יותר בריא.
מותר לאכול כל מאכל עם טבעת. בוודאי שאת כל סוגי הירקות.

האם למדת היטב על הניתוח לפני שעברת אותו? האם קיבלת הוראות לדיאטת הבראה של 4 שבועות ראשונים ויישמת אותן?
האם היום אחרי 4 השבועות הראשונים את אוכלת כל מאכל, כפי שכתוב בהוראות (אכילה רגילה לחלוטין)?
האם לא ידעת שרוב הסבירות היא שלאחר ההחלמה לא אמורה להיות הגבלה בטבעת? אם ידעת זאת, לא צריכה להיות לך שאלה על התיאבון ועל כך שהכל עובר בלי בעיה.

לא נקבע לך מראש תור לסגירה ראשונה, 5 שבועות לאחר הניתוח? עשית אותה כבר?
לפי מה שאת מתארת, את צריכה לסגור את הסגירה המכסימלית של ד"ר אבינוח - 5CC.

casher

New member
תודה! כנראה לא למדתי מספיק

אני לפני סגירה ראשונה. ביום שלישי הבא יש לי סגירה

אופירA

New member
מנהל
תסגרי 5CC, תשבי במסדרון ותשתי המון מים

לא 2 כוסות, כמו שאומרים בחדר הרופא, אלא 4 כוסות. כדאי לך.
תוודאי שהמים עוברים חלק. לא בטפטופים, לא נתקעים.
כוס ראשונה שותים ברצף, והשאר עם הפסקות ובנחת.
אם נתקע אפילו קצת - תלכי לפתוח איזה 1CC על המקום. יותר טוב שהקיבה תתרגל לטבעת בהדרגה, ולא יותר מידי הדוק בבת אחת.

ותהיי מוכנה נפשית, שגם אחרי הסגירה הראשונה לא תרגישי שום הגבלה. זה נורמלי, זה אפשרי.
לפי רמת ההגבלה שתרגישי, תלכי לסגור את הסגירה השנייה (לא אחרי שבועיים! אחרי 4 שבועות. לא משנה מה אומר לך הרופא בחדר. אם את לא רוצה צרות, שבאות מהעצות של הרופא בחדר, תשמעי את העצות שלנו מניסיון רב, ולא את העצות אחיתופל הנ"ל).
כלומר אם אין הגבלה, תסגרי 2CC נוספים בסגירה השנייה, כמו הסטנדרט אצל ד"ר אבינוח.

אופירA

New member
מנהל
שרשור קודם

casher

New member
חברות אמרו לי שכל שבוע ירדו

ובוועדה הגיעו בנות אחרי חודש פחות 15 קילו, אחרי שבועיים פחות 8 קילו....
אכן מתסכל. מה גם שההידוק הראשוני יהיה רק אחרי 6 שבועות.....

תודה

קוביd1

New member
חברות שלך אמרו.......

חודש 15 ק"ג פחות זה רק באגדות לא במציאות ,זה טוב בשביל סיפורי האגדות שמספרים לילדים בגן הילדים ,ירידה של 15 ק"ג בחודש פגיעה חמורה בבריאות ,אולי מי ששקל 300 ק"ג ירד 15 ק"ג בחודש.
ההידוק הראשוני יהיה אחרי 6 שבועות ,לאיפה את ממהרת ,את רוצה להוריד את כל המשקל שצברת בעשרות שנים בחודש אחד ,את עושה טעות חמורה במחשבה שלך ובשיקול הדעת שלך ,וכמי שנמצא 13 שנים בפורום וראה מאות מקרים ,אני חושש וצופה לך כישלון בטבעת ובניתוח ,באם לא תשני את קו המחשבה שלך ,אני רואה אותך סוגרת את הטבעת עד כדי חנק ,מקיאה את הנשמה רק בשביל לרדת במשקל ,פוגעת בבריאות שלך ,בנשירת שיער במחסור בוטמינים שיגרמו לתופעות נורולוגיות שליליות ,צר לי להגיד לך את זה,כנראה שלא הכת שעורי בית לפני הניתוח וחבל ,
אני מציע לך להפנים את מה שכתבתי לך ,אומרים "אין חכם כבעל ניסיון" אולי אני לא חכם אבל ניסיון יש לי .
תחשבי על מה שכתבתי על תמהרי ,תרדי במשקל תיהי רזה ובריאה מאשר רזה אנורקסית וחולה

הרבה בריאות

קובי

קוביd1

New member
תוספת

ראיתי בכרטיס את הגיל שלך ,קחי בחשבון שחילוף החומרים גיל שלך איטי יותר מחילוף החומרים של בחורה בגיל 17
אל תסתכלי כמה משהו אחר ירד ,ואל תאמיני לכל בלוף ,אל תעשי השוואות ,תרדי לאט ובטוח ,

קובי

casher

New member
תודה רבה. אכן ניזונתי מסיפורי חברות שנותחו

אני מבינה שהניתוח הוא לא קסם מהיר. לא ידעתי כמה אני אמורה לרדת ובאיזה קצב.
אופיר, לשאלתך: בשישה ימים הראשונים אני ירדתי 5.5 קילו. באמת נראה כאילו עליתי חצי קילו מאז שהתחלתי להוסיף אוכל.
אני לא ממהר.
אני רוצה להשיל 45-50 קילו ממשקלי, ברור שאני מעדיפה שזה יקרה ללא עצירות, אבל הבריאות קודמת.
אני לא טיפוס של הקאות וברור שלא אהדק את הטבעת עד כדי כך.
תודה על התשובות.

קוביd1

New member
אולי הסגנון שלי היה בוטה

אבל כאלה דברים מרתיחים אותי ,אנשים מזיקים לעצמם מקיאים כל הזמן ,באיכות חיים אפס.
העיקר לרדת במהירות במשקל ,
מי שירד מהר יעלה את הכל בריבית דריבית .

הרבה בריאות

בהצלחה

קובי

למעלה