מעניין, אני 5 שנים אחרי טבעת
ולי דווקא אמרו דברים אחרים, המנותחים.
דיברו איתי על ירידה מינורית בהתחלה, ורק אחרי כמה חודשים ירידה קצבית יותר.
גם לי כך קרה ולא אחרת. לא חשבתי שצריך להיות אחרת.
וגם אם חברות היו מספרות לי שירדו 15 קילו אחרי חודש, והמשיכו לרדת גם בחודש הבא - עדיין הייתי מסתכלת מה קורה בגוף שלי, ולא מה קורה בגוף שלהן.
כי הבדלים בין אנשים יכולים להיות כמו ההבדל בין שחקן כדורסל שחור וענק בן 20 בגובה 2.08, לבין אשה הונגריה בת 85 חולת לב בגובה 1.47.
שניהם בני אדם. אבל אם אנו מעמידים את שניהם ביחד - קצת קשה למצוא דמיון, נכון?...
צאי לרחוב סואן באמצע היום, ותראי המוני אנשים שונים בגדלים שונים צועדים כל אחד לכיוון אחר. כי כל אחד צריך להגיע למקום אחר, למרות שכולם ממהרים הביתה.
גם את צריכה להגיע למקום אחר מהחברות שלך. תשתדלי להתמקד אך ורק בדרך לבית שלך.
אני לא יודעת כמה ירדת בימים הראשונים, אבל תצפי שלאחר שתחזרי לאכול רגיל, הירידה הזו תעלה לפחות באופן חלקי.
כמו כן, תצפי שגם אחרי ההידוק הראשוני לא תהיה הגבלה באכילה, והתהליך עלול להימשך זמן. (אין אפשרות להאיצו כי הקיבה תגיב גרוע מאוד).
אם יהיו לך ציפיות ריאליות - לא תתאכזבי.
ולי דווקא אמרו דברים אחרים, המנותחים.
דיברו איתי על ירידה מינורית בהתחלה, ורק אחרי כמה חודשים ירידה קצבית יותר.
גם לי כך קרה ולא אחרת. לא חשבתי שצריך להיות אחרת.
וגם אם חברות היו מספרות לי שירדו 15 קילו אחרי חודש, והמשיכו לרדת גם בחודש הבא - עדיין הייתי מסתכלת מה קורה בגוף שלי, ולא מה קורה בגוף שלהן.
כי הבדלים בין אנשים יכולים להיות כמו ההבדל בין שחקן כדורסל שחור וענק בן 20 בגובה 2.08, לבין אשה הונגריה בת 85 חולת לב בגובה 1.47.
שניהם בני אדם. אבל אם אנו מעמידים את שניהם ביחד - קצת קשה למצוא דמיון, נכון?...
צאי לרחוב סואן באמצע היום, ותראי המוני אנשים שונים בגדלים שונים צועדים כל אחד לכיוון אחר. כי כל אחד צריך להגיע למקום אחר, למרות שכולם ממהרים הביתה.
גם את צריכה להגיע למקום אחר מהחברות שלך. תשתדלי להתמקד אך ורק בדרך לבית שלך.
אני לא יודעת כמה ירדת בימים הראשונים, אבל תצפי שלאחר שתחזרי לאכול רגיל, הירידה הזו תעלה לפחות באופן חלקי.
כמו כן, תצפי שגם אחרי ההידוק הראשוני לא תהיה הגבלה באכילה, והתהליך עלול להימשך זמן. (אין אפשרות להאיצו כי הקיבה תגיב גרוע מאוד).
אם יהיו לך ציפיות ריאליות - לא תתאכזבי.