תובנות על גברים.

תובנות על גברים.

מאת: מערכת iwomen הגברים הנחמדים הם , כמה מצער , לא ממש אטרקטיווים. הגברים השווים לא נחמדים. הגברים שהם גם נאים וגם נחמדים – מעדיפים גברים. הנאים הנחמדים והטרוסקסואלים הם למצער נשואים. הגברים שאינם כל כך נאים, אבל נחמדים - תפרנים. הגברים שאינם נאים, אבל לעומת זאת נחמדים ואף אמידים חושבים שאנחנו איתם רק בגלל כספם. הנאים והמרוששים נמצאים איתנו בגלל כספנו. החתיכים הלא נחמדים חושבים שאנחנו לא מספיק יפות בשבילם. ההטרוסקסואלים שחושבים שאנחנו מספיק יפות, חושבים שאנחנו מרוששות. הנאים בעלי הממון שהם תודה לאל, חובבי נשים , ביישנים מידי ולעולם לא עושים את הצעד הראשון. אלו שלא עושים את הצעד הראשון ומחכים לנו – מאבדים בנו עניין מהר מאוד. ועכשיו תגידו לי אתם : מה עושים ? האמת ? לא ממש ברור. אבל מי אמר שהחיים שוטים ? מעולם לא הבטחנו לכם גן של ורדים, אפילו לא כזה של קוצים. מה שבטוח שהמשימות העומדות לפנינו אינן פשוטות כלל. ובברכת למרות הכל עוד לא אבדה תקוותנו נסיים בזאת. תשובות והצעות ייעול יתקבלו במערכת האתר בברכה.

night mistress

New member
פרספקטיבה לילית..../images/Emo29.gif

אצלי המצב בהחלט דומה..
כל הגברים הסטרייטים חושבים שאני יפה וטובה לדבר אחד..טזה לא בישול.
כל המרוששים יוצאים איתי כי הם חושבים שאני עשירה אבל ברגע שהם מגלים את הטעות- הם עוזבים.
כל העשירים אינם נמנים על החוג החברתי שלי עקב התנסויות לא נעימות.
אני אלרגית לבנות -ככה שגם לסביות יורדות מהפרק. אז מה נשאר?

T r i l i a n

New member
וזה מה שנשאר:

אל תתיאשי גברים גם הם אנשים, יש כאלה ויש אחרים.

night mistress

New member
אני תמיד יכולה לסמוך עלייך..../images/Emo47.gif

שתתני לי את כל החיבוקים שבעולם.. מואאההההההההה.. געגעתי.

DrorCh

New member
פתרון

אני יודע שזה נשמע קלישאתי, אבל באמת מומלץ מאוד לאמץ כלב אפשר לטייל איתו ככה סתם, בפארקים, בים או ברחוב, בלי הפאדיחה של ללכת לבד. לא חשוב איך את נראית תמיד הוא יאהב אותך וילך אחרייך. אפשר לדבר אליו והוא תמיד יאזין ויש לו אינסטינקט וחוש מצויין לזהות מי רוצה בטובתך ומי רוצה להציק לך.

night mistress

New member
יש בעיה אחת..בהנחה שאתה נורמאלי..

יש לך את כל המעלות הטובות עם הכלב..חוץ מסקס..

eyal1307

New member
אולי אתם מבקשות יותר מידי

אתם מבקשות יותר מידי אתן לא יכולות להתפשר בנושא וזה קשה לכן מאוד זה פוגע לכן בתדמית את רואה בעיות בגברים שאת מסתובבת אולי הבעיה היא אצלכן? ונ.ב ממליץ לך לבדוק את ההודעה שלי בפורום בינו לבינה בנושא בנות והבנים שהם הולכים איתם

DrorCh

New member
לא מסכים

למה להתפשר ? להתפשר זה סתם לשקר לעצמך. יש לי מלא הערצה לבחור או הבחורה שיודעים היטב מה הם מחפשים ולא מתפשרים על כל אחד רק כדי לא ליהיות לבד. מה שכן, אדם צריך ליהיות מודע לעצמו ולחפש קריטריונים שיהיו פחות או יותר שווי ערך אליו לפי איך שהוא רואה את עצמו מבחינה שכלית וחיצונית. (זה נשמע מסובך אבל אני חושב שזה מובן)

T r i l i a n

New member
לא נראה לי שזה נכון

שווה ערך לעצמו? ואם זה לא מה שרוצים? רצונות זה לא משהו שניתן לשליטה ע"י הגיון , וכשהם - הרצונות - לא מסופקים זה מביא רק תסכול. אז הרצונות יכולים להיות הגיוניים פחות או יותר, ברי השגה במידה שונה, ואולי אפילו בלתי מושגים,אך אי אפשר לגרום לבחור מכוער לרצות בחורה לא יפה רק בגלל שזה הגיוני. "נירמול" כזה של רצונות הוא פשרה לכל דבר.

DrorCh

New member
זה לא פשרה זה מציאות

בחור מכוער, עב כרס עם זיעה תמידית על הפנים וכתמי גריז על חולצת טי שירט אפורה ישנה של יהודה גנרטורים לא יכול להציב לעצמו תנאים של פחות מגלית גוטמן אני לא מוכן להתפשר. הוא צריך להציב לעצמו תנאים אחרים חדשים והגיוניים לפני שהוא מחפש מישהי ועליהם בשום אופן לא לוותר.

night mistress

New member
מי שמחפש מספיק זמן-מוצא..

יופי זה לא הכל בחיים.. אחרת רובנו היינו נשארים לבד.

ramzi77

New member
שלום וברכות, יש לי חדשות בשבילך

לרוב בני האדם נשים וגברים כאחת אין את היכולת לראות את עצמם בראי לא משוחד, פועל יוצא מזה הוא שרובם חושבים שהם הרבה יותר יפים, אינטלגנטים, מוצלחים ו/או מצודדים ממה שהם במציאות. אי לכך השאיפות שלהם גואות לכיוון מישהו או משהו שהם לא תמיד יכולים להשיג. לפעמים זה מצליח כי עובד לטובתם פקטור החוצפה, אבל ברוב המקרים זה לא. תוכל לראות זאת אם למשל תעיף מבט חטוף ברחוב על משהו יום יומי כמו צורת לבוש וזוהי סתם דוגמא כי יש עוד דרכים רבות וטובות יותר להוכיח זאת. תן הצצה על הרחוב הישראלי הטיפוסי ותוכל לראות למשל נשים שמנות לובשות את המכנסיים הנמוכים מאד והאופנתיים כאשר אין אפשרות לזהות איפה החלק העליון של המכנסיים כיוון שמפלי שומן מסתירים אותו ואת חריץ הישבן שבוקע ממכנסיים אלו מאחור ונותן להם דימוי של מכונאי מיוזע ושמן והן לעומת זאת בטוחות שהן סקסיות להחריד ולא מסתדר להם בתפיסה שהמצב היחיד האסתתי ללבישת מכנסיים מסוג זה הוא כשאת בת 18 נערה דקיקת גב ומותן עם גוף מושלם ואנורקסי כמעט. או גברים שכבר בגיל 28 שהוא גיל צעיר לכל הדעות הם קרחים ועם כרס (ואף אחד לא ישכנע אותי שאין מה לעשות עם זה) מסריחים מזיעה ועם זיפי זקן חייתיים משלשום והם מרשים לעצמם להתחיל עם הבחורות הכי יפות ברחוב כי הם בטוחים שהם סקסיים.. בקיצור כל קשר בין ראיה ראלית של האדם את עצמו והמציאות היא מקרית לחלוטין והעולם שותק...

DrorCh

New member
אתה טועה ולא לקחת משהו בחשבון

רוב בני האדם לא מאדירים את עצמם בעיני עצמם על כל אדם אחד שמאדיר את עצמו קיים לפחות אדם אחד שמפחית מהערך של עצמו בעיני עצמו בטחון עצמי נמוך זה לא דבר כזה נדיר בן אדם צריך לפעול לפי איך שהוא באמת מאמין שהחברה תופסת ממנו. לא חסרים דוגמאות של בחורים אינטילגנטים ונאים שלעולם לא יתחילו עם בחורה יפה רק בגלל דימוי עצמי נמוך

ramzi77

New member
לדרור...לפני הכל אני אשה ודבר שני

לקחתי בחשבון... ולדעתי אלו שאתה מדבר עליהם הם המיעוט ומכאן אני טוענת את שאני טוענת. איני ילדונת ויש לי נסיון חיים עשיר ומכאן נובעת דעתי אולי בגילך עדיין יש בחורים/בחורות יפים וביישנים, בטווח הגילאים שלי הדברים נצפים מנקודת מבט אחרת.

night mistress

New member
דווקא מתפשרת..

ככה שהדברים שאמרת לא תופסים לגבי לדעתי.. סורי. והבעיה העיקרית שלי היא שאני נאיבית ונופלת על הגברים הכי לא נכונים שיכולים להיות..

eyal1307

New member
איך את יכולה לסטור את עצמך?

בהתחלה את אומרת שאת לא כמו כול הבנות אבל לא שחכת להוסיף שבסוף את נופלת לגברים הלא נכונים לפי דעתי את לא מודעת כמה את כזאת

night mistress

New member
לא חושבת שקראת אותי נכון..

אתה ישר קופץ למסקנות. ואני לא בעמדת התגוננות עכשיו .

tsveeka

New member
מסתבר שיש לכן דרישות בשמיים

כאשר הייתי בחיפושים אחרי בחורה והיינו שלושת המוסקיטרים (אני ועוד שני חבר'ה שלי) וכל אחד רצה בחורה משלו. אחד רצה גבוהה מאוד (כי הוא ממש טוויל),יפה מאוד ונשית, שני רצה מהממת מאוד, סקסית מאוד שתבשל, שתנקה בזמן שהוא עובד. עד היום הוא לבד. אני? אני הייתי ריאלי, רציתי בחורה שאני אהנה איתה שיהיה לשנינו טוב זו עם זה. בסופו של דבר, מצאתי בחורה שבאמת דימיינתי אותה: חכמה, נשית, יפה (בשביל החבר השני החרמן היא רגילה), היא סקסית, היא קשוחה, יודעת מה היא רוצה, אי אפשר לסובב אותה. בדיוק מה שאני חיפשתי מסתבר. אז כל מה שרציתי זו בחורה שלא מעשנת, שאוהבת את עצמה ולא שחצנית. מצאתי בחורה מדהימה. אז התיאוריה הגברית שכל הבחורות סתומות ורוצות רק כסף, לא נכונה. כדאי להיות קצת מציאותיים ועם דימיון מודרך ומעשים אפשר למצוא בן/בת זוג מתאימים. בהצלחה.

למעלה