תובנות על גברים.

oxide

New member
תובנות על נשים

משקיעות יותר מדי זמן בניתוח פני הדברים וניסיון לפשט אותם למבנה הגיוני כל שהוא על מנת שיפסיקו לחוש כאלו חסרות השפעה על המצב. אותו מבנה סופי שהן מגיעות אליו, כמו המאמר הזה שהוצב פה לדוגמא, הוא לרוב כה שיטחי וכה שואף לסטנדרטיות, עד שהוא מוציא את כל הרוח מהמפרשים, ולאחר מכן אתן תוהות מדוע העולם הזה כ"כ לא מושלם. ובכל זה הן מפספסות את הנקודה העיקרית שהיא - אם ברצונן למצוא מישהו אז תפסיקו לשבת על הספה בבית לחכות שהוא והסוס הלבן שלו יפלו מהתיקרה. ותכירו בעובדה שנשים גרועות בדיוק כמו גברים, ולכל תלונה שאתן זורקות עלינו יש את ההפך השווה שלה בכן (יין יאנג קיים בכל דבר, מה לעשות). ולסיכום, נשים, רציתן שיוויון, קיבלתם אותו (חוץ מבצבא), קחו עליו אחריות ותפסיקו להיות כאלו פאסיביות בכל מה שנוגע לזוגיות.
(שם את הידיים על הראש ומתגונן מפני התקפות) ... (סליחה על ההכללות)

T r i l i a n

New member
חוץ מההכללה אין על מה לתקוף

אבל אם אתה מתעקש אפשר לתקוף אותה על ההכללה, למרות שביקשת סליחה מראש

נדבי10

New member
מה זה גבר אטרקטיבי?

אם את חושבת שגברים נחמדים הם לא אטרקטיבים אש נראה לי שיש פה בעיה קלה? מה זה אטרקטיבי? לא מספיק כוסון? הגברים הנחמדים, העדינים, המחוסרים לעמם הם הכי אטרקטיבים!! אם את רוצה "חתיך" שאח"כ מתגלה כמנייאק, מסובך עם עצמו ולא מסוגל להיות בקשר אז זה מה שאת מקבלת תפתחי את העיניים והלב שלך

alonmos

New member
טעות בהקשר...

אני חושב שחלה טעות נוראית במקום לעשות את הטקסט הזה "תובנות על נשים" בטעות קישרו את הטקסט הזה לגברים... להיות אישה זה קל , פשוט לשבת להראות יפה ולחכות שיתחילו איתך , גברים מצד שני צריכים לשבור את הראש כל הזמן , כי הם יודעים שאם הם לא יתחילו עם נשים הם פשוט ישארו לבד ! its my life - bon jovi

tsveeka

New member
כשיש מחזור זה לא קל לנשים

החברה שלי סובלת בזמן מחזור. כל אחד עם הסבל שלו/ה.

eyal1307

New member
למה תמיד אנחנו אשמים?

תגידי למה אנחנו תמיד אשמים בכל תמיד הבנות יכולות למצוא אצלנו איזה פגם אולי זה בגללכן אתן לא יכולות להיות עם מישהו שהוא יכול להיות המושלם בשבילכן את תמיד תמצאו בו פגם תמיד יהיה לכן בעיה אז מה את רוצה אף אחד לא מושלם ואין אנשים מושלים תמצאי בן אדם שרוצה אותך וקחי אותו עם הבעיות שיש לו ומה שאת יכולה לעשות זה רק לנסות ולשפר כי אני מכיר מלא גברים טובים.

למעלה