אם ברצונך להיות תובע משטרתי עליך להיכנס לאתר המשטרה, פשוט תרשום בגוגל "משטרת ישראל" שם תחת משרות ומכרזים יש רשימה ארוכה של משרות פנויות החל משוטר סיור ועד לתובע. דרך אגב מדובר בתהליך גיוס ארוך שבסופו עליך לעבור קורס שוטרים בן 4 חודשים בתנאי פנימיה והשכר לא מי יודע מה אז קח זאת בחשבון. בהצלחה
כתובעת לשעבר אומר לך כי תובע אינו עובר קורס של 4 חודשים המוגדר על ידך "קורס שוטרים". אכן הליך הגיוס עשוי להימשך תקופה לא קצרה (ולעיתים מהירה מאוד, הדבר תלוי בהרבה גורמים) . הקורס הממושך היחיד שתובע עובר הנו קורס קצינים , בדר"כ הקורס ייערך במהלך השנה הראשונה לגיוסך למשטרה (במקרה שלי עברתי את הקורס לאחר שנה ו-3 חודשים , עד לקורס עובדים כרגיל) . משך קורס הקצינים כחודשיים וחצי . כאחת שעברה את הקורס הזה אציין שמאוד נהנייתי . שבוע נפלא ומבורך לכולנו
שלום לך, תחילה אציין כי שירתתי כתובעת (עו"ד וקצינה) 7 שנים בתביעות משטרת ישראל בתחום הפלילי, עד שהתפטרתי ופתחתי משרד עצמאי. במסגרת עבודתי כתובעת הכרתי מס' תובעי תעבורה נפלאים . באופן כללי ועקרוני ובמסגרת השיקלול הכולל של יתרונות אל מול חסרונות, אני בעד המשרה הזו. אם ברצונך לקבל פרטים נוספים ולהתייעץ אנא השאר מס' טלפון במייל הפרטי שלי [email protected] שבוע נפלא לכולנו
היי אביעד, מה שלומך? העבודה בלשכת התביעות של המשטרה מלאת אתגרים ורווית אדרנלין , זוהי עבודה שמספקת תחושת סיפוק עצומה. כמובן שבשלב מסויים ,נוכח העומסים, אתה מתחיל להרגיש שחוק ופניך לעבר אתגרים חדשים... באשר למשרדי , הרי שאני מברכת על הצעד האמיץ שעשיתי (תרשה לי לפרגן לעצמי
) תחומי ההתמחות של המשרד הינם פלילי ותעבורה. שבוע נפלא לך דנה שביט