תודה גדולה לצביקה על האירוח

arsar

New member
בתפילת יום כיפור ישנו קטע

בו האנשים כורעים ברך ואומרים תפילה מסוימת. זקן אחד שהתפילה נעלמה ממנו, שאל מהי אותה כריעה ותפילה. ענו לו חלק מליצני הקהל שבזמן שכורעים (יום כיפור רבותי...) כולם אוכלים בצנעא מין ביסקוויטים קשים. בכיפור הבא, כולם כרעו להתפלל וגם הזקן מיודענו. לאחר שכולם קמו כבר על רגליהם, נשאר אותו זקן ועדיין היה כורע. שאלוהו מדוע אינו קם כבר. ענה להם: גיבורים גדולים, לכם יש שיניים..." והנמשל - כולם הקדימו אותי בתודות ובהעברת ההתרשמות החיובית ביותר מהאירוח, מהצגת הנושא ע"י צביקה, מחדר העבודה המצויד (והצפיפות רק מוסיפה תיאבון). רבותי - לי אין שיניים כמו לכם!!! אני ישנתי לי את השלאףשטונדה שלי, קמתי וסידרתי את משתלת עשב החיטה שלי ורק אז התפניתי לכתוב. צביקה, קשה לי לתאר את ההנאה שקיבלתי מהמפגש בביתך. הארוחה הטעימה (אז מה אם לא טעמתי, אין לי עיניים? אין לי אף?), ומעל זה ההסברים המדויקים שלך - ממש תיאבון לא רק לגבינות אלא גם לעבודת הסגמנטים. הלוואי ירבו מפגשי העשרה מעין אלה - תפילה פרטית: הלוואי ואוכל לקחת בהם חלק! ותודה לכל אלה שהדו את המפגש הזה והבאים אחריו - רק שירבו הנאות אשר כאלו... וכמובן תודה גם ליהודה הבלתי נלאה שלנו... .

ramia56

New member
לי עדיין יש שיניים אבל

גאוגרפית אני הכי רחוק, ולאורך כל הנסיעה עד יבנה הרחוקה ישבתי ונהנתי מהחוויה שעברנו ביחד היום. אין ספק שהכיוון נכון והתוצאות מדברות בעד עצמן שוב תודה לכל התורמים לנושא צביקה אריה ויהודה ומעל כולם לשוש "יבורכו ידיך" אני נהנתי מאוד!!!!!!!!!!
ת ו ד ה

yulevi

New member
שקט וכבוד לזקן השבט -אריה../images/Emo47.gif

כולנו שותקים ומרותקים כשאריה מדבר על אומנות. אריה מאחר ונהנית ,אפתיע אותך בכך שגם במפגש הבא תשתתף עם קהל רחב יותר התמונה צולמה ע"י איציק שכיבד אותנו בנוכחותו , יתר התמונות יועלו לאלבום

zvika f

New member
נעמתם לי מאד היום

זה היה יום אביבי עם מזג אויר סגרירי שמחתי כי גם אתם נהנתם . תקותני כי בקרוב נתחיל לראות את תנובת היום הזה בתמונות בפורום. אין צורך להתחיל עם 12 שכבות של סגמנטים. מ 2 שכבות סגמנטים ובסיס מקבלים קערה נחמדה מאד

artagel

New member
טוב נישארתי אחרון להודות כמובן

שהייתי חייב לבדוק את הכלים שלי ולנסות את הסרט...... אך אנו חייבים לראות את התלהבותו של המארח בהסבריו לביצוע. ותודה גם לאישה שטרחה להאכילנו מטעמים נהדרים,תודה.

yulevi

New member
תמונה שאומרת הרבה מאוד על הרצינות ../images/Emo229.gif

בארגון, בהתארגנות והעברת ההדרכה שוב
צביקה

מוטי 246

New member
דוד, אני אחרון לברך

לצביקה ורעייתו תודה רבה רבה על הארוח המרשים והידע שתרמת לנו. מוטי

yulevi

New member
ואחרונה חביבה ברכתו של איציק

תודה לכולם על החברותא ולצביקה למשפחתו על האירוח והטירחה...נהנתי

איזה כייף לכם../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

איזה דברים יפים......... אהמממממ.... התכוונתי לעבודות של צביקה......
כל הכבוד ליוזמה, לאירוח, ולמחלקת ההסעדה.....

yulevi

New member
תמונות מהמפגש

הועלו באלבום הפורום,תודות לאיצקו ואיציק

תהמס

New member
../images/Emo48.gifכנראה שצביקה ידע לארח אותכם נפלא,

כל הכבוד לו

arsar

New member
ולא היה עיקר האירוח...

גולת הכותרת והסיבה שעזבנו מלאים ונהנים היתה הרצאתו המלמדת והרהוטה של צביקה! הנער יודע על מה הוא מדבר! תנו לו כבוד!

למעלה