תודה ירדן, פותחת שירשור לכבוד

י רדן

New member
סיימתם לקפל את הכביסה לילדים???

כי אני עושה זאת עם הפסקות.. מקפלת חוזרת לכאן וכך הלאה.. והרגע היא מודיעה לי שהיא נשארת גם בחג וגם בשבת.. על החג ידעתי על השבת לא..

אשד4

New member
לא..............

ירדן שלום, גם אני לא סיימתי. הבעייה היא למיין מה שלו ומה שלה... בבגדי א' אין בעייה כי יש סימון, הבעייה היא בבגדי ב', חולצות טריקו... הבת תחזור בערב החג, הבן נשאר בבסיס. מתכוונים להפתיע אותו ביום רביעי. אני מחכה שיחזור מבילוי וילך לישון כדי ל"גנוב" כמה מספרי טלפון מהפלאפון שלו, של החברים שלו, על מנת להביא אותם איתנו ביום רביעי. (הם קבוצת חברים מאוד מגובשת.) והלילה עוד צעיר... (אולי בכלל לא אלך לישון? צריכה לקחת את הבת ב4.30 בבוקר לרכבת...) שבוע נפלא אשד

אני מסיימת עד צהרי יום שבת כולל

גיהוץ. הבן המסודר והאובססיבי שלי מכין את התיק בשבת אחה"צ ויוצא לבילוי ואז לא צריך לסדר כשחוזר מהבילוי. אתמול עשיתי לו תספורת מארינס (קרחת), הוא הגיע בשישי מאד מאוחר ולא הספיק להסתפר. מאד מתאים לו ויש לו עכשיו לפחות חודש חופש מתספורות וציידי משטרה צבאית בדרכים. שבוע טוב לכולם.

סמדר בנ

New member
אנחנו נראים כמו פורום מתכונים ../images/Emo8.gif

אבל - הנה מתכון לעוגת שוקולד מדהימה וקלילה להכנה (ולא קלילה במחינת הקלוריות...): 2 חב' שוקולד מריר 2 חב' חמאה 5 ביצים 1 כוס סוכר 5 כפות קמח תופח ממיסים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר אדים. מערבבים הביצים השלמות ומוסיפים באטיות לתערובת תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הקמח. יוצקים לתבנית משומנת. אפיה בתנור בחום 180 כ-20 דקות - העוגה צריכה להיות לחה, לא לייבש אותה!!! (בבית אני אפילו משאירה שהפנים קצת נוזל). אצל הבת שלי הייתי מכינה לצוות וזה היה נגמר בשניה שהגיע לבסיס.

אימשל2

New member
אוי וואי כמה שומן

אותו המתכון עם 150 גר' מרגרינה במקום החמאה, אופה מאפינס. יוצא חבל"ז.

עוגות וחגים

א. העוגות לא לנו,אלא להם שיהיה להם קצת מתוק.דרך אגב אצל אחד מבני זה אסור מתוקים בתואנה שזה מזיק לכושר הגופני...... ב.אני פתרתי את בעיית הכביסות בכך שלכל בן אני מכבסת במכונות נפרדות,כנ"ל לגבי הגיהוצים.ארגיע אתכם שאצלי המצב מעט מסובך. התהליך מתחיל בשישי אחרי ארוחת ערב (ויסלחו לי שומרי השבת),כי אנו גרים בשפיץ הרחוק ואלו השעות בהם הם מגיעים. ג. התרגלתי (לצערי מליל הסדר) ,והפעם לפחות אחד מבני יגיע לראש השנה. הבן השני יסגור 21 ,כלומר עד אמצע סוכות. שיהי לכולנו שנה טובה בבית או בבסיסים.

../images/Emo71.gifעדיף חמאה....מרגרינה מכילה...

שומן טרנס ולפי המומחים גם יותר טעים, כמו שנאמר: יותר עדיף

אימשל2

New member
לבריאות-הכי טוב עם שמן בד"כ מחליפה

בעיה - לא אוהבת כ"כ טעם של חמאה בעוגות. למרות שבד"כ חושבת את עצמי למשהי קצת אנינת טעם. משהו בריח של זה לא נעים לי. מעדיפה אותה מרוחה על לחם/ טוסט עם קצת שום/ מצה (שזה ממש פלילי כי מזה אני מסוגלת לטרוף. כך שפשוט לא מתחילה עם זה). או כבסיס לבישול דגים. אפסיק עכשיו לפני שנהפוך סופית לשלוחה של פורום מתכונים.

zehava17

New member
העוגה חבל"ז.../images/Emo51.gif

הרגע התנור כבה.הספיקו 35 דקות בתנור שלי.

למעלה