תודה ליהודה, ולחברים...

תודה ליהודה, ולחברים...

שהיו היום בני הלוויה שלי, ואני הייתי חלק מהם. חבורה מקסימה, שהפכה את היום ליום איכותי ביותר, בביקורים הנפלאים שהיו. תודה ליהודה על הארגון בביקור בקיבוץ, ובמנסרה המדהימה. אז, שוב, יום קסום ומעשיר עבר עלי, מראשיתו ועד סופו. ארגון נפלא, שעושה חשק לעוד מפגשים מסוג זה. ערב נפלא.
שרית.

יהודה , היה כיף אמיתי עם טעם לעוד ,

תודה לכל החברים שהיו שותפים לחויה ולסיור , מפגש עם ידידויות וחברויות , שטמן בחובו הן מפגש חברתי והן סיור לימודי וממצא , כן ירבו שכמותו וכמובן למארגן ה"שואו" האדון המנהל
שדאג אירגן והכל היה ממש מושלם למרות מזג האויר

yulevi

New member
../images/Emo51.gifלמארחים../images/Emo51.gifלחבורה הנפלאה

תודה מיוחדת לאריה שחיכה שנה וחצי לביקור הזה ונבצר ממנו להשתתף הרבה בריאות אריה תודה לאפרים ולחברי החוג בבית הקשיש תודה לעומר מאקליפטופ על האירוח ועל ההזמנה החוזרת,אנחנו נגיע בקבוצה גדולה יותר ותודה לחבורה הנפלאה שהתקבצנו היום למרות מזג האויר הסוער,הטעם של היום זו הטעימה הראשונה מהצפוי לחברי הפורום בעתיד

ramia56

New member
סיור בצפון

מהתגובות והצילומים בפורם עולה כי אכן אתם פורום רציני ומעל הכל מעשי מאוד בקינאה רבה ראיתי את התמונות, וחבל שנבצר ממני להגיע (גם משום ההתרעה הקצרה - אני חדש בפורום) מאמין שבהמשך אצטרף ואסיע גם. כל הכבוד

arsar

New member
איך איך הוצרכתי לפספס ביקור מלכותי אשר כזה

כל כך ציפיתי להכיר חברים לאהבה המשותפת, וככל שציפיתי לכך יותר, כך התעצמה אכזבתי כשנוכחתי הבוקר לדעת שאצטרך לפספס אתכם! הרבה מחברי-תלמידי התקשרו לספר עד כמה נהנו מהביקור. ככל ששמחתי בשמחת הנוכחים התעצבתי על העדרותי. מחיאות כפיים למארגן...

zvika f

New member
ההר בא למוחמד ומוחמד נעלם../images/Emo9.gif

מקווה שאתה בקו הבריאות נהניתי מאד מה"מפעל" שהקמת ומצוות האנשים/תלמידים שנאספו סביבך

arsar

New member
מקוה להמשיך לגדול אתכם ביחד---

פרטים אצל יהודה

נו טוב ברחה ההודעה , רוב תודות למארחים

לארוח בבית הקשיש , אירוח מכל הלב , שמחנו לראות את חדוות היצירה במקום , ובאקליפטופ !! מקום מדהים עם אנשים מדהימים , אדיבות מעל לכל , יישר כח

artagel

New member
תודה

ליהודה ולמארחים ,למארח שלא ניראה "אריה" שכולם רצו לראותו והוא אותנו .תודה לעומר מאקליפטופ על הסיור במנסרה המתחדשת עם הזמנה לעוד. ויהודה ניראה שנולד נושא חדש לסיור בעקבות תערוכת טימבר ותעשית עץ הזית.........תרים כפפה.

זה האיש

New member
תודה גליהודה על הארגון, ולאריה הרבה בריאות..-

לחברים ממועדון הגימלאים,לעומר מאקליפטופ ולכל חברי הפורום שטרחו והגיעו ביום הגשום והנהדר הזה, היה כיף של יום, וכיף של חברים.. להתראות בטימבר בגני התערוכה. 16-19/11/2009. (ניתן לתאם מועד שבו ניפגש שם מס' חברים..)

osutton

New member
תודות רבות ליהודה

היה לי יום מעניין ביותר החל בנסיעה דרך הביקור בקיבוץ וכלה במנסרה המיוחדת כן ירבו סיורים כאלו תודה עופר

osutton

New member
וגם תודה כמובן לחברים שיצאו ביום גשום כזה

היה לי העונג להכיר את כולכם.

מוטי 246

New member
הצטרפות לברכות

גם אני מצטרף לברכות ומודה ליהודה על הסיור המקצועי . וכחבר חדש בפורום - גם על ההיכרות עם שאר המשתתפים.

Avnsh

New member
תודה

ליהודה תודה ליום ניפלה. ליגל ולדוד ל "תראמ" אבנר

shaiby

New member
תמונות תמונות, מאתמול מאתמול :

אבל לפי התמונות תירוצים: 1. היתה תאורה טבעית איומה ונוראה, בגלל הגשם 2. והסוללות בפלאש שלי לא היו טעונות כמו שצריך. 3. וגם לא אכלתי ארוחת בוקר. ועכשיו אפשר לצאת לדרך.

למעלה