כזכור, עץ הוא חומר חי ונושם..
ש שריתוש המקורית New member 3/11/09 #88 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
A arsar New member 3/11/09 #83 שי - החיית את נפשי בצילומיך. לא אכפת לי--- להתמנות לצלם מס. שלוש בפורום. רק שאוכל לקחת חלק בסיורים.
R ramia56 New member 3/11/09 #90 תמונות תמונות, מאתמול מאתמול : אם אילו התמונות שהופקו ללא ארוחת בוקר, הרי שאתה צלם לא רע, לדעתי תמונות יפות שמציגות את מה שעבר עליכם שם ראוי להערכה
תמונות תמונות, מאתמול מאתמול : אם אילו התמונות שהופקו ללא ארוחת בוקר, הרי שאתה צלם לא רע, לדעתי תמונות יפות שמציגות את מה שעבר עליכם שם ראוי להערכה
Z zvika f New member 3/11/09 #57 טוב מאוחר מאשר לעולם לא לאחר כל התודות והברכות אין לי להוסיף אלא להצטרף היה לי לעונג הביקור והחברותא מאחל ליהודה המשך יוזמה ועשיה
טוב מאוחר מאשר לעולם לא לאחר כל התודות והברכות אין לי להוסיף אלא להצטרף היה לי לעונג הביקור והחברותא מאחל ליהודה המשך יוזמה ועשיה
Y yulevi New member 3/11/09 #70 שי הצלת את כבוד מצלמתי../images/Emo9.gif בצילומיך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יש משהו מהסעודה
שי הצלת את כבוד מצלמתי../images/Emo9.gif בצילומיך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יש משהו מהסעודה
S shaiby New member 3/11/09 #84 לא ../images/Emo10.gif. סוללות הפלאש כבר מתו לגמרי בשלב זה ואי אפשר היה לעשות צילומי פנים בלי פלאש, היינו מקבלים חושך איכותי. בפעם הבאה . שי.
לא ../images/Emo10.gif. סוללות הפלאש כבר מתו לגמרי בשלב זה ואי אפשר היה לעשות צילומי פנים בלי פלאש, היינו מקבלים חושך איכותי. בפעם הבאה . שי.
ש שריתוש המקורית New member 3/11/09 #87 הכלבות שלי אומרות תודה ו-יאמי../images/Emo9.gif מאוד אהבו את מנת נימר היומית. נשאר להן גם להיום.
S sela20 New member 3/11/09 #92 סיור - תודה. תודה ליהודה והחברים על הסיור והאירוח. אם התלהבנו ממסור סרט אחד, מה יקרה בסיור הבא במנסרה, כאשר נוכל לצפות בו זמנית בכל הכלים הכבדים בפעולה? הסיור ימשך יומיים?
סיור - תודה. תודה ליהודה והחברים על הסיור והאירוח. אם התלהבנו ממסור סרט אחד, מה יקרה בסיור הבא במנסרה, כאשר נוכל לצפות בו זמנית בכל הכלים הכבדים בפעולה? הסיור ימשך יומיים?
Y yulevi New member 3/11/09 #93 זה רעיון../images/Emo8.gif בסיור הקיץ נקים מחנה קמפינג יהיה לנו מספיק עץ על חשבון הבית למדורה ולמנגל