תודה לכולכם :)

Justin Angel

New member
תודה לכולכם :)

אנשים, אני מרגיש גאווה רבה שאני חלק מהפורום הזה והגיע הזמן לשבח ולציין אנשים :) תודה אילן, על הזמן שאתה נותן, על הסבלנות שאתה מראה, על העבודה האיכותית שאתה חולק עמנו. תודה לך :) תודה ארי-אל, על המאמרים האינפורמטיביים מאוד שאתה כותב, על העבודה המושקעת, על תשומת הלב שלך לנו. תודה לך :) תודה להדר, על הגישה הססגונית שאת מראה, על הידע שאת חולקת, על הרצון העז לתרום ולעזור. תודה לך :) תודה גרסיאלה, על שעות של עבודה למפגש, על הנחמדות המקסימה שלך, ועל השיתופיות והאחוה שאת מפיצה בקרבנו. תודה לך :) עכשיו הגיע הזמן לציין כמה אנשים מאוד מיוחדים: טל (לסטטוש) - חבר פורום מוערך ומפולפל ,אשר נמצא כאן יותר זמן מהאבק שעל הדף הראשון :) מעיין - חברת פורום מקסימה ומושקעת במיוחד :) טל (כחלחלי) - חבר פורום איכותי מאוד :) יוני - חבר פורום שתקן טיפה, אבל מלומד, דעתן ופרטן :) שימי - חבר פורום חדש, קצת שתקן, אבל סקרן בדיוק במקומות הנכונים :) רום - איש חדש, אבל ממש גבוה וממש נחמד :) ג'ני - איש חדש ומקסים שאת האיכותיות שלו רואים מקילומטרים :) טלה בר - אישה מקסימה, מרובת ידע שעכשיו עושה דרך מיוחדת :) רינה קסם - אומנם לא מבקרת פורומים קבועה, אבל מכשפה מגניבה :) ועוד כמה אנשים שאני לא יודע הרבה יותר מזה שהם מקסימים ואת הניק שלהם: dopey_wizard, Unblessed, Darkness Within , November rain, רובין עוטה המגבת, b l u e f a i r y. אתם מוערכים מאוד ואנו מקווים לראות עוד ממכם :) אני מצטער אם שכחתי מישהו :) אנשים, תודה לכולם על שהפכו את הפורום הזה לאיכותי, מושקע ומדהים! בראוו לכולם! *מחיאות כפיים סוערות* ברכות זוהרות בשלל צבעים מנצנצים

תודה גם לך, ג'אסטין

על המון ידע, על פתרון סכסוכים ועל העלאת המון נקודות מעניינות למחשבה. מקסים בעיניי שעצרת להגיד תודה. לא הרבה אנשים עושים זאת. תודה רבה גם לך!

suki da yo

New member
אני כואבת ונפגעת

מה איתי? אפילו לא, וגם איילה, שהיא לא משהו, אבל יפה להזכיר אותה? :(

Justin Angel

New member
כמו שאמרתי - סנילי :)

איילה - חברת פורום חדשה ויחסית שתקנית, אבל בהחלט כיף לשמוע אותה שהיא מדברת :)

suki da yo

New member
שתי שאלות

1. אני נחשבת חדשה? אולי לעומת כמה מהממש עתיקים:)... 2. אני שתקנית? בשיא הרצינות אף אחד לא אמר דבר כזה עלי, מעולם:)

Justin Angel

New member
טיפה סנילי :)

אני באמת לא זוכר אותך יותר מדי טוב חוץ מהרגע של שרשור השמות האיריים... את בהחלט שתקנית, משמע - תדברי יותר, את נשמעת בדיוק מהחומר המתאים לפורום הזה :) ברכות זוהרות

ocean gypsy

New member
אוי ג'סטין...

אני מוחמאת:).., למען האמת אני לא כ"כ חדשה..., יותר נכון וותיקות של קצת יותר מחצי שנה עם קצת שינויי ניקים פה ושם, אבל מי סופר. שלך אסתי.

hadaraviram

New member
אחלא הודעה, ג'סטין!

כשהגעתי לפורום הזה הופתעתי לטובה מרמת הדיון (העולה בהרבה על הרבה, הרבה פורוצים פאגאנים ברשת). לכולם באמת מגיע ח"ח! וחשוב מאוד לזכור לתת אותו מדי פעם! לפעמים אנחנו מתווכחים, מתרגזים, מתייאשים, אבל בסך הכל - לומדים המון זה מזה, ונהנים. יותר מזה - אנחנו בונים כאן משהו חדש: קהילה פאגאנית ישראלית, וכולם עושים עבודה מצויינת.

L e s t a t

New member
תודה רבה לג'סטין אנג'ל ../images/Emo13.gif

תודה לך על שאתה משקיע בפורום ולקחת על עצמך להרים פרוייקט ולארגן את המפגשים הפגניים שבעצם הרימו עוד עמוד לבסיס של הקהילה הפגנית הישראלית. הסרקזם שלך וההומור היותר-ברמה שלך גורם לי לחיוך וצחוק כל פעם מחדש
אתה הולך ומשתפר מרגע לרגע תמשיך ככה

Swicca

New member
חחחחח..... תודה.....

..... בזמן האחרון באמת השתתקתי (למרות שזה לא הכי מעניין ) יצאתי למין חיפוש אחר עצמי ומה שמצאתי אהבתי ועכשיו חזרתי !!! (חחחחחח זה גם לא הכי עוזר שאני לא בדיוק מומחה בוויקה או בפילוסופיה אבל עדיין אני די שמח להיות חלק מהפורום שלכם .... וכמובן כולכם נהדרים!!!) אור ואהבה ,שימי.

L e s t a t

New member
אני רוצה להודות לשימי באופן אישי

על שגנב לי את החתימה
"אני אשתה לכבוד זה" - סוקרטס.

Swicca

New member
בבקשה ......

... רק חבל שלא "גנבתי" אותה אלא פשוט השתמשתי בא עוד הרבה לפני הפורום הזה בפורומים אחרים שגם ממש לא קשורים לתפוז..... מצטער עם זה מפריע אבל כמו שאומרים ..... חבל! אור ואהבה ,שימי.

Unblessed

New member
איש!

באמת שאני לא יודעת איך להסתכל עליך... לפעמים אתה ממש חמוד (כמו בקטע שכתבת לאמא של מישהי מכתב, אחרי שהיא גילתה שהבת שלה מתעניינת בנושא) ולפעמים ממש טמבל (כל הירידות על שואלי השאלות המוזרות, שהיו בעבר ועכשיו משום מה אני לא רואה אותם). בכל מקרה יש לך הרבה ידע, וזה כבר משהו שמאוד מוערך... בכל מקרה אתה תורם הרבה לפורום בכל צד שלך (סכיזופרן..!). איש טוב אתה...

TheBlueOne

New member
אז בשביל זה

ביקשת לדעת את שמי האמיתי ... LOL
תודה לך, אני חושב שבאמת מגיע לכולנו ח"ח ובמיוחד לך... הקהילה (כן כן אפשר כבר לומר זאת בקול רם) לא הייתה אילולא כמה מהיצירות מופת שלך. תדוה לכולכם!

Cath

New member
תודה גם לך, ג'סטין!../images/Emo6.gif

על זה שלא שכחת אותי! באמת נאלצתי להעלם לאחרונה, וכפי שנראה המצב לא משתפר בינתיים:( אז יום אחד אני אחזור, מבטיח!

למעלה