תודה לכולכם :)

dopey_wizard

New member
באמת תודה מכול הלב

אני מאוד שמח להיות שם מוזכר ברשימה היקרה ההיא, אני פה "משתמש רציני" רק שבוע בערך וכבר מוזכר ברשימה יקרה שכזאת - אז באמת תודה, זה מאוד חשוב לי ולאנשים אחרים, ומעל הכול זה נותן הגשה של איחוד. אז תודה רבה לך ג'סטין, על הכול.. וגם אני אשמח באמת להגיד פה תודה לכול חברי הפורום, כולם פה אנשים נהדרים שעוזרים, בהתחלה כשבאתי חששתי לא להתקבל לפה, בגלל שהידע שלי לא כולכך רחב (בנתיים), וקיבלתם אותי בחום, כי אתם אנשים נהדרים שבאמת מגיע להם תודה.. אז תודה גם ממני..

ראינו את הדברים גם בפורום המשוב

ואנו שמחים לקחת חלק בשרשור החשוב הזה. אין ספק שמנהלי הפורום עושים עבודה יפה מאוד, וראויים לכל הערכה. באיחולי הצלחה, ובתודה הנהלת הפורומים

Dia Leoghann

New member
תודה ג'סטין!!

גם אני שמח להיות פה, ושמח שכולכם פה ללמוד וללמד!!

graciella

New member
ג'סטין - תודה!

תמיד באיחור, סליחה ג'סטין למדתי להכיר אותך במשך החודשים אשר עבדנו יחד ואני רוצה בהזדמנות זו להגיד לך תודה. אל כל העבודה המאמצים ההשקעה בזמן, האכפתיות, תשומת הלב ואהבה האין סופית שאתה שופעה, התחלת את העבודה מתוך חזון ברור להקים על הרגלים קהילה פגאנית אולי מתוך מניעים טיפה אנוכיים אבל הפכת לעמוד איתן בקהילה אתה לומד ומתקדם ללא יאוש וכעס או טינה. אני מעריצה את הכוחות הפנימים שלך את הלהט והתשוקה ברור שהאלה מדריכה את צעדיך, אני גאה בך!!!! ובאתה ההזדמנות (אני מתה על כל שפיכות ריגשיות, לטינית אנוכי!) ארי-אל, אילן חיזקו ואימצו בחורים ותודה על העבודה והמאמצים, אני אוהבת אתכם ומחזקת את ידכם. חיבוק חזק גרסיאלה

מי אגם

New member
../images/Emo24.gif

אני מנועה מלהגיב כמו שצריך למכתב שלך - כי די כואב לי לכתוב במחשב... בכל אופן - תוווווווווווודה!!!! גם לך על כל ההשקעה שלך!

Justin Angel

New member
תודה לכולם :)

אבל באמת התודות צריכות ללכת לכם ולא לי :) אוהב את כולכם :)

למעלה