תודה לכל המברכות... והרי הסיפור...

איזה כיף של סיפור

שוב מזל טוב!!! איזה כיף, בסוף יצא לך ליילד אותו!!! מדהים מתי אתם מביאים את הקטנצ'יק לביקור מולדת?

g a n i

New member
התמונה חלומית../images/Emo204.gif

הנוכחת-נפקדת (aka המיילדת ) תשלם על ההשתלמות?

p e a c h i t

New member
את כזו מלכה ../images/Emo47.gif

והתמונה פשוט חלומית
אכן סיפור מדליק, אהבתי את הקטע שהתעצבנת עליה: 'מי המיילדת פה?'

bluehorizon

New member
מעולה! מזל טוב!

את נשמעת לי מועמדת קלאסית ללידה ללא מיילדת... נשמע כאילו היא בעיקר הפריעה לך לעשות את הכל בדיוק כמו שצריך...

איזו לידה נהדרת, והתמונה מדהימה

מזל טוב, אתן מקסימות, תמונה כ"כ מרגשת.

עופריקה

New member
איזה יופי. תודה על השיתוף ../images/Emo13.gif

גם אני מצטרפת למעודדות בעניין מי ניהל את מי פה
מזל טוב והרבה בריאות

תודה לכולכן ../images/Emo9.gif

הרבה מאוד מהלידה התרחשה בזכות הפורום הזה!!!!! באמת, לפני חצי שנה לא האמנתי שאני אגיד דבר כזה (הייתי מאוד סקפטית לגבי פורומים באינטרנט) אבל זה פשוט נכון!!! אנחנו מגיעים לביקור מולדת בפברואר! מקווה שיהיה מפגש

מפגש פברואר

גם אני רוצה להפגש בפברואר אני גם מכינה מצגת מתמונות הלידה שלי אז אני אשמח להביא אם מישהי מעוניינת

../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

היתה לך לידה מדהימה
ידעת בדיוק מה את רוצה בכל שלב, כל הכבוד לך. עושה רושם שעברת חוויה טובה, למרות המיילדת ההססנית.... התאוששות מהירה, הצלחה בהנקה, והרבה אושר

אשכר ש

New member
מ-ה-מ-ם!

התחשק לי לתת סטירה למיילדת הזאתי... כל הכבוד על האינטואיציה הנהדרת שלך! מזל טוב, תמונה משגעת

Manty

New member
סיפור ותמונה מקסימים ../images/Emo13.gif

אני דווקא חושבת שהמיילדת תפקדה לא רע.. אמנם היא נשמעב קצת מהוססת, אך להבנתי, זה דווקא נתן לך מרחב החלטות וביקורת במקום שהיא תשתלט לך על הלידה. אולי בגלל שזו הלידה הראשונה שלך הרגשת שאת זקוקה ליד מכוונת, אך המיילדת והגוף שלך הוכיחו לך (טוב - לי
) שאינך זקוקה באמת לאף אחד ללדת. את המיילדת הכי מוצלחת של עצמך. לי תמיד צורם לקרוא על מיילדות בוסיות שקבעות עבור היולדת איך ומה לעשות.. בהרבה סיפורים, מיילדות כאלו מצטיירות כמושיעות וכבלתי ניתנות להחלפה, אך לטעמי הן בעצם מחלישות את היולדת וגורמות לתלות חסרת בסיס. מה שלומכם בימים אלו?

למעלה